Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-02-14, 09:11
Το avatar του χρήστη tecrec
tecrec tecrec is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Και αν σταματήσει να δουλεύει ???

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο miker Εμφάνιση μηνυμάτων
απο τι μικρη εμπειρια που εχω στην αυτονομη καταδυση πιστευω (σε προσωπικο επιπεδο) οτι εαν βουτηξω με μια 12αρα ο αερας δεν φτανει για να ξεπερασω τα ορια! Θελω να πω οτι η ποσοτητα του αερα που εχω θα τελειωσει πριν προλαβω να πιασω το χρονο 0!
Ετσι "θεωρητικα" μπορω να βουτηξω ακομα και χωρις ρολοι! Αρκει να εχω μανομετρο ωστε να βλεπω τα bar
Αγαπητέ miker,

Προφανώς, ο καθένας από εμάς ως δύτης πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις επιλογές που κάνει.

Αυτό που περιγράφεις, κατά τη δική μου εκτίμηση είναι λάθος και επικίνδυνη πρακτική αλλά η ανάλυση του ξεφεύγει από την αρχική τοποθέτηση του θέματος.

Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι μία ασφαλής κατάδυση πράγματι μπορεί να γίνει χωρίς καταδυτικό υπολογιστή αλλά όχι χωρίς όργανο μέτρησης χρόνου.

ΥΓ: γράφω τα παραπάνω γιατί δεν υπήρξε κάποια θέση στην τελευταία τοποθέτησή σου, το οποίο ενδεχομένως να ερμηνευόταν από κάποιους - λιγότερο έμπειρους δύτες - ότι αυτό που περιγράφεις ως προσωπική σου θέση ισχύει γενικώς ως πρακτική και επομένως θα μπορούσαν να το υιοθετήσουν και οι ίδιοι
SSI DMI #54328
PSI-PCI Inspector #24079
NGUE diving school
NGUE @facebook

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tecrec : 25-02-14 στις 09:16.
Απάντηση με παράθεση