23-06-14, 14:41
|
 |
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
|
|
|
|
Απάντηση: 21-30.09.2008: Kea Dive Expedition (K.D.E. - Καταδυτική Αποστολή στην Κέα)
Καλησπέρα Νίκο και καλώς επέστρεψες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NickVas
1. Κανείς δεν αμφισβητεί την ταυτοποίηση του εν λόγω ναυαγίου ως CITTA DI TRIPOLI το 2010.
|
Ακριβώς έτσι Νίκο!
Ίσα-ίσα που με τα νεώτερα στοιχεία, που η καταδυτική ομάδα του Αντώνη Γράφα έφερε στο φως, η εκτίμηση που φέρει το ναυάγιο ως το CITTA DI TRIPOLI ενισχύθηκε.
Παράθεση:
2. Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, είναι φανερό πως το σκίτσο πράγματι απεικονίζει το CITTA DI BENGASI. Καθώς και ο Δημήτρης και εγώ όταν χρησιμοποιήσαμε το σκίτσο βρισκόμαστε στα προκαταρκτικά στάδια της έρευνάς μας (προσωπικά δεν έχω καν καταδυθεί εκεί ακόμη), κάναμε το ίδιο λάθος. Τα εύσημα λοιπόν πρέπει να δωθούν στο Δημήτρη για την ανακάλυψη και επισήμανση του συγκεκριμένου λάθους με το σκίτσο.
|
Όπως έγραψα και στην αρχή, σκοπός μου δεν ήταν τα όποια εύσημα από τους συναδέλφους δύτες-ερευνητές, αλλά η εντόπιση του λάθους και η παροχή της πληροφορίας για την εντόπιση αυτή. Νομίζω ότι το μέλλον για όλους μας διακρίνεται ευοίωνο καθώς με χαρά διαπίστωσα τον τελευταίο καιρό την διάθεση συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους.
Παράθεση:
3. Όσον αφορά τις διευκρινίσεις σου για την αναφορά στο αρχικό μου post "στο site σας", Δημήτρη κατανοητό και συγγνώμη για την παρεξήγηση.
|
Να είσαι καλά Νίκο. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση και όλα βαίνουν καλώς.
Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι, και από μένα, σε όλους σας!
DG
|