Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Θάνο βουτούσαν με οξυγόνο λέει... πρέπει να κάηκαν πολύ ρηχά.
...δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο η ασχετοσύνη....
Υ.Γ. μήπως τους ξέχασαν πάλι... και δεν το λένε... κάτι δεν μου κολλάει.- 3 δύτες, (δεν μπορεί να χάθηκαν όλοι)
- εκπαιδευτής... έ κάτι θα ήξερε...
- 90 μέτρα, πολλά ακόμα και για αστείο
|
Πολλοί δημοσιογράφοι και όχι μόνο αποκαλούν τις φιάλες καταδύσεων φιάλες "οξυγόνου". Είναι ένα κοινό λάθος...
Βέβαια είναι μια λυπηρή είδηση, αλλά επειδή ζω σε νησί με πολλούς Ρώσους τουρίστες και ξέρω σχεδόν όλους τους εκπαιδευτές και μου λένε τις ιστορίες με τους Ρώσους, Νίκο, έχω συμπεράνει κάποια πράγματα. Γενικά βέβαια πάντα. Mιλάμε για ένα λαό που έχει τέτοια περηφάνεια και υπεροψία που έχει γραμμένους τους κανόνες. Πολλοί κάνουν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά και μπορεί να απαντάνε μάλιστα με αμεσότητα και σιγουριά "yes" σε ότι ερωτήσεις τους κάνεις (υπάρχουν και αρκετές αστείες ιστορίες με αυτή τους την ιδιότητα) αλλά τελικά αυτό που σκαμπάζουν είναι μόνο αυτό που θέλουν να κάνουν. Δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε ξενοφοβικός αλλά μεταφέρω εμπειρίες που επιβεβαιώνονται μέσα από ιστορίες που επαναλαμβάνονται με αξιοσημείωτη συχνότητα. Κατά τα άλλα μιλάμε για μια υπέροχη και αξιοθαύμαστη φυλή.