Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου
Το θέμα της αξιοπιστίας τι λέει? Γενικά έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που φτιάχνετε? Τα έχετε ελέγξει?
Ρωτάω διότι νομίζω αν είχα αυτή την ικανότητα δεν θα πλήρωνα 900 ευρώ στην Delta P για ένα DC. Επίσης βρίσκω αρκετά ελκυστικό το να μπορεί κανείς να κάνει ένα customized DC. H ιδέα μου αρέσει διότι σου επιτρέπει να έχεις το DC όπως το ήθελες και δεν θα χρειάζεται πλέον να γράφεις εισηγητικές επιστολές στους κατασκευαστές για βελτιώσεις.
Αυτό σε πρώτη φάση. Νομίζω ότι αν το θέμα της αξιοπιστίας είναι λυμένο 100% θα πορούσατε να προχωρήσετε και σε εμπορική version αυτών των οργάνων με μια συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία συν λίγη χρηματοδότηση και λίγο επιπλέον χρόνο. Πολύ θα ήθελα πάντως να δω την ελληνική version στην αγορά.
|
Σώτο, το βασικό θέμα είναι ο διαθέσιμος χρόνος και οι γενικότερες προτεραιότητες που βάζει κανείς. Από το να πάρεις κάτι που στήθηκε σε ένα breadboard μέχρι να το κάνεις τελικό προϊόν το οποίο να καλύπτει κάποια πρότυπα και να κατοχυρωθείς νομικώς, ο δρόμος είναι μακρύς.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πραγματικό κίνητρο, όλα είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο - για τη πλάκα μας. Πάντως στο αν θα το εμπιστευόμουν, η απάντηση είναι «ναι». Για να φτάσω να καταδύομαι με κάτι, σημαίνει πως το εμπιστεύομαι στο βαθμό που αισθάνομαι άνετος μαζί του. (

famous last words

)
Για παράδειγμα ένα DIY rebreather mod που έχω στήσει, είναι αρκετά "σταθερό" για να καταδύομαι μαζί του πολύ συχνά.
/GKAM