Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-07, 10:53
Το avatar του χρήστη Beracuda
Beracuda Beracuda is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Κηφισιά & Κούνδουρος, Κέα
Απάντηση: 26.11.2007 - Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση - Ε.Ε.Σ.)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήταν ΠΟΛΥ ενδιαφέρον το χθεσινό σεμινάριο..
Σίγουρα πρέπει ολοι κάποια στιγμή να το παρακολουθήσουν!!

Ειχαμε πρόταση να παρακολουθήσουμε ολο τον κύκλο των πρώτων βοηθειών. Θα ηταν καλό να υπάρχει συμμετοχή για να μπορέσουμε να το φερουμε εις πέρας...

Ευχαριστώ τον σύλλογο που μου εδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω κατι τετοιο- καθώς απο μόνη μου δεν υπήρχε περιπτωση να το κανω..

Συμφωνώ απόλυτα με την Ζίνα και ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου

Συμπληρωματικά προτείνω:

1/ Πρέπει να "το πάρουμε απο την αρχή" το θέμα του σεμιναρίου, τόσο σε σχέση με το χόμπυ μας των καταδύσεων αλλά και γενικώτερα για την ζωή μας είτε μέσα στην ασφυκτική πόλη είτε έξω απο αυτήν σε ταξείδια μας κ.λπ.
2/ Η συνεργασία του ΤΗΘΥΣ με τον ΕΕΣ είναι πολύ καλή ιδέα, χρήσιμη, οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά το θέμα, και ειναι και...ΤΖΑΜΠΑ
3/ Ας γίνει μια πρόταση για το "συνολικό πακέτο". Απο οτι καταλάβαμε πρέπει διστυχώς να είναι μέσα σε εργάσιμες ημέρες Δ-Π και έναρξη διαλέξεων απο νωρίς απογευματινές ώρες...Όμως αξίζει τον κόπο να βάλουμε μια παρένθεση στο χρόνο μας και να το παρακολουθήσουμε.

Κρατήστε μας ενήμερους
#28 Μέλος ΤΗΘΥΣ

“O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Beracuda : 29-11-07 στις 08:55. Αιτία: διόρθωση
Απάντηση με παράθεση