Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-08, 11:51
Το avatar του χρήστη Παύλος Βουλουτιάδης
Παύλος Βουλουτιάδης Παύλος Βουλουτιάδης is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: 02.02.2008 - Ημερίδα: Καταδυτικά Πάρκα στην Ελλάδα - Προβληματισμοί και Προοπτικές

Παράθεση:
Έχουμε φτάσει σε αυτό το forum να μιλάμε για Ερευνητικά Προγράμματα (πράγμα που όπως ξέρετε κάποιοι από εδώ παρουσιάζει κάποια ευαισθησία), να σχολιάζουμε δουλειές φοιτητών και να αποκαλύπτουμε ‘υποχθόνια’ συμφέροντα και συνομωσίες πίσω από τα επικείμενα ΠΟΑΚΠ πριν καλά καλά ακούσουμε τα όσα ενδιαφέροντα θα μας πουν οι ‘αρμοδιοι’ στην Ημερίδα.
Νομίζω έχετε παρεξηγήσει το ενδιαφέρον μου. Συγνώμη, αλλά εγώ δεν μίλησα ούτε για "υποχθόνια" συμφέροντα, ούτε για συνομωσίες. Παρακαλώ, όποιος έχει κάποια παράθεση δική μου για τέτοια πράγματα, ας την εμφανίσει. Είναι - τουλάχιστον - άδικο να γράφετε κατ' αυτόν τον τρόπο για πράγματα τα οποία, ουδέποτε έγραψα.

Εγώ απλώς παρέθεσα τα δεδομένα και ότι είναι γνωστό με κάποιον τρόπο πιο "συμμαζεμένο" αν θέλετε. Δεν είναι γνωστό πως ο κ. Μαρκάτος εργάζεται και για τον κ. Κούτση ; Γνωστό είναι. Δεν είναι γνωστό πως η ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε έχει 5-6 θυγατρικές σε Ουαλία και Ηνωμένο Βασίλειο ; Οι ίδιοι τα αναφέρουν αυτά στο Δελτίο Χρήσης του Ομίλου τους. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Και που έχει 5 θυγατρικές, τι σημαίνει ; Και που οι δυο τους είναι τάτσι μίτσι κότσι, τι σημαίνει ; Σημαίνει κάτι ; Εσάς ρωτάω, εγώ δεν ξέρω. Δεν λέω κάτι, δεν ισχυρίζομαι τίποτε. Συνεπώς, δεν είμαι εγώ αυτός που βγάζει τα συμπεράσματα παιδιά, ούτε είμαι εγώ αυτός που βιάζεται, εγώ απλώς συμμαζεύω κάποια στοιχεία. Μερικά επιλέγω να τα επαναδημοσιεύσω αυτούσια, μερικά τα κρατάω για μένα. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Δεν διαφωνώ πως πρέπει πρώτα να περιμένουμε την ημερίδα, ok. Αλλά και τι σημαίνει αυτό ; Πως δεν μπορούμε να αναζητάμε κάποιες πληροφορίες δηλ. και να λέμε πέντε κουβέντες ; Εγώ δεν έκανα κάποιο σχόλιο ούτε για τον κ. Μαρκάτο, ούτε για το κ. Κούτση. Ίσα ίσα έθεσα και κάποια ερωτήματα που θα μπορούσαν να απαντηθούν από τους ίδιους. Ok πάντως, θα περιμένω κι εγώ μαζί σας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Παράθεση:
Αυτό είναι φανταστικό αλλά δεν μπορεί να οργανωθεί μία τέτοια κίνηση από ένα Υπουργείο!
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη. Όλα μπορούν να συμβούν, ακόμη κι αυτά που νομίζουμε φανταστικά ...
Μέλος Ε.Α.Θ
Μέλος Σ.Ε.Θ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παύλος Βουλουτιάδης : 02-02-08 στις 07:10.
Απάντηση με παράθεση