Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 28-01-08, 14:16
Το avatar του χρήστη sfougarisb
sfougarisb sfougarisb is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 05-06-2007
Μηνύματα: 168
Απάντηση: Χριστόδουλος the Great.....

Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο,

Το φαινόμενο αυτού του "κυρίου" είναι μια ωραιότατη έκφραση της ιλαρότητας και απόλυτης σύγχυσης που χαρακτηρίζει την νεοελληνική κοινωνία.

Είμαστε τόσο απαίδευτοι (και κάνω συνειδητό διαχωρισμό με το αμόρφωτοι) και ανερμάτιστοι που περιμένουμε από τους εκφραστές του ένδοξου μας Βυζαντινισμού και των "ιδανικών" του αρχαίου (ειδωλολατρικού) ελληνικού κόσμου για να βρούμε τον προσανατολισμό μας.

Ο κύριος Χριστόδουλος έκανε σημαία την απόκτηση κοσμικής εξουσίας, τον οπισθοδρομισμό, την αναφορά στο ένδοξο της φυλής, και δεν τόλμησε να αντιμετωπίσει την κόπρο του Αυγεία που είναι η οργανωμένη εκκλησία (πόσοι από μας θυμούνται ακόμα τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα?), ή να εκφέρει λόγο που να ανταποκρίνεται στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Του ήταν απείρως προσφιλέστερο να χαϊδεύει τα αυτιά του ποιμνίου με αναφορές στο πόσο σπουδαίοι είμαστε, και να οργανώνει περιφορές ιερών κειμηλίων προς άγρα του οβολού των αφελών.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει θεός για να τον περιμένει τώρα που σταμάτησε να μας δουλεύει.
Απάντηση με παράθεση