Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-08, 12:59
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Ταξίδι για οικογένεια

Παράθεση:
Παιδί 9 ετών, δηλαδή κατάδυση εναλάξ με τη γυναίκα μου.
Ζεστά νερά και ζωή στα ρηχά να κάνει snorkeling ο μικρός να μην βαριόμαστε και εμείς όταν δεν βουτάμε.
Κάτι οικονομικό για να μην τινάξουμε και τον προυπολογισμό.
Διάρκεια 7 ημέρες (τέλος Απριλίου - Πάσχα).

Σκεφτόμουν την Ερυθρά αλλά που; Υπάρχουν μέρη με ζωή για snorkeling από την ακτή; Στις ημερήσιες καταδυτικές εκδρομές δέχονται παιδιά (για snorkeling);
Bar και ξενυχτάδικα δεν με ενδιαφέρουν, προτιμώ τα ήσυχα μέρη.
Δημητρη,

το οικονομικο ειναι μια πολυ σχετικη και υποκειμενικη εννοια...

Στην Ερυθρα θα σου προτεινα το Σαρμ , γιατι θα μπορουσες να μενεις σε ενα ξενοδοχειο με ιδιωτικο υφαλο και να ευχαριστηθεις σνορκελινγκ οσο δεν βουτας.
Βεβαια θα μπορουσατε να εισαστε ολοι μαζι πανω στο σκαφος και να βουτατε ο ενας στην πρωτη βουτια και ο αλλος στη δευτερη και αναλογως το μερος (και τους ανεμους) να κανετε και σνορκελινκ

Οσο για το χρωμα , εν μερει θα συμφωνησω οτι το Σαρμ ειναι πολυ τουριστικο αλλα για την μεση οικογενεια (και τις αναγκες της) αυτο ειναι πλεονεκτημα.

Οι καταδυσεις του Σαρμ ΔΕΝ συγκρινονται με της Ακαμπα ( αν και δεν εχω βουτηξει στην Ακαμπα, ομως εχω μιλησει με πολυ κοσμο που τα ξερει τα μερη), και ειναι σαφως ανωτερες...Το Ras mohammed και τα Tiran islands ειναι υπεροχα

Θα μπορουσατε μαλιστα να συνδυασετε το ταξιδι στο Σαρμ και με το Καιρο για λιγο εξτρα τουρισμο πολιτισμικου ενδιαφεροντος

------------------
Η ιορδανια ειναι μια πολυ καλη λυση και στα ιδια χρηματα πανω κατω με την Αιγυπτο . Το ταξιδι του βασιλη το αποδεικνειει (εβαλα και εγω το χερακι μου σε αυτο!)
------------------
Οι μαλδιβες συνδυαζουν ιδανικα τις οικογενειακες διακοπες με τελειο σνορκελινγκ (πολυ καλυτερο απο την ερυθρα) , ευκολες καταδυσεις απο παραλια ωστε να βουτατε και οι 2 καθε μερα και να μπορειτε να κρατατε τον μικρο (ή την μικρη), και καταδυσεις σαφως ανωτερες της Ερυθρας...αλλα ισως ξεφευγει στα χρηματα...
-------------
Ισως πρεπει να με παρεις τηλεφωνο

Απάντηση με παράθεση