Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-08, 16:39
Το avatar του χρήστη Niktas
Niktas Niktas is offline

Περιοχή: ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Έλεος με τις τιμές

Σώτο καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά αυτό που με τσάντισε περισσότερο ήταν η έλειψη παζαριού κ η στάση του πώλητή που όταν του ζήτησα monoshort στα 2,5-3mm στα 80e περίπου μου έδειξε μια 2 τεμαχίων στα 5mm 190e χωρίς να με ρωτήσει για τι χρήση την ήθελα κ για που κ πρωσπάθησε μάλιστα να μου τη πουλήσει.
Κάτι άλλο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τα ελληνικά online shops δε μπορούνε να οργανωθούν λίγο καλύτερα, γιατί είναι τόσο λίγα κ γιατί οι τιμές τους δεν είναι χαμηλότερες από τα street καταστήματα.
Κ για να ξεφύγουμε από τα dive shops τα ίδια γίνονται με πολλά άλλα είδη στην Ελλάδα από ρούχα μέχρι υπολογιστές.Πρόσφατα βρέθηκα στο μεγάλο βιβλιοπολείο του ΕΛ.ΒΕΛ. κ πήγα να αγοράσω ταξιδιωτικό οδηγό για Μαλαισία.Πίσω είχε τυπωμένη την τιμή σε δολάρια(25) κ από πάνω το αυτοκόλητο του μαγαζιού με τη τιμή σε ευρό(32).Όταν ρώτησα τον πωλητή πως το εξηγεί αυτό με βάση την ισοτημία ευρό-δολαρίου κ γιατί να μη το αγοράσω απ΄το internet κάτω από 25$ μου είπε αγοράστε το απ΄το internet κύριε.Ε αυτό έκανα.Τοθλάχιστον ας βάζουν τα αυτοκόλλητα σωστά.
Απάντηση με παράθεση