Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-08, 19:05
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Έλεος με τις τιμές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Niktas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σώτο καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά αυτό που με τσάντισε περισσότερο ήταν η έλειψη παζαριού κ η στάση του πώλητή που όταν του ζήτησα monoshort στα 2,5-3mm στα 80e περίπου μου έδειξε μια 2 τεμαχίων στα 5mm 190e χωρίς να με ρωτήσει για τι χρήση την ήθελα κ για που κ πρωσπάθησε μάλιστα να μου τη πουλήσει.
Κάτι άλλο που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τα ελληνικά online shops δε μπορούνε να οργανωθούν λίγο καλύτερα, γιατί είναι τόσο λίγα κ γιατί οι τιμές τους δεν είναι χαμηλότερες από τα street καταστήματα.
Κ για να ξεφύγουμε από τα dive shops τα ίδια γίνονται με πολλά άλλα είδη στην Ελλάδα από ρούχα μέχρι υπολογιστές.Πρόσφατα βρέθηκα στο μεγάλο βιβλιοπολείο του ΕΛ.ΒΕΛ. κ πήγα να αγοράσω ταξιδιωτικό οδηγό για Μαλαισία.Πίσω είχε τυπωμένη την τιμή σε δολάρια(25) κ από πάνω το αυτοκόλητο του μαγαζιού με τη τιμή σε ευρό(32).Όταν ρώτησα τον πωλητή πως το εξηγεί αυτό με βάση την ισοτημία ευρό-δολαρίου κ γιατί να μη το αγοράσω απ΄το internet κάτω από 25$ μου είπε αγοράστε το απ΄το internet κύριε.Ε αυτό έκανα.Τοθλάχιστον ας βάζουν τα αυτοκόλλητα σωστά.
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ απλά εξηγώ την κατάσταση.

Σε ότι αφορά στα δύο παραδείγματα που αναφέρεις και εγώ σαν πελάτης θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ να ξαναπατήσω πόδι στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Οι καλοί επιχειρηματίες δεν αισχροκερδούν, σου δίνουν λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και αν δεν μπορούν σου λένε ρε φίλε δεν έχω αυτό που ζητάς. Και οι έξυπνοι επιχηρηματίες χειρίζονται την κάθε περίπτωση παραπόνου και κριτικής σαν ευκαιρία αυτοαξιολόγησης και βελτίωσης των υπηρεσιών τους. Αν τώρα η διακιολογία είναι πως δεν βρίσκουν φτηνές πηγές για να μπορούνε να πουλάνε όσο οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι ή τουλάχιστον σε παρόμοιες τιμές, τότε δεν έχουνε ψάξει καλά!
Απάντηση με παράθεση