Θέμα: 2 χρόνια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-08, 09:26
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: 2 χρόνια

Η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να εχετε μαζι σας τα πιστοποιητικα εκπαιδευσης . Οχι τιποτα αλλο , αλλα αποφευγετε ασκοπες συζητησεις σε τονους προοδευτικα υψηλοτερους . Επισης , καλο ειναι να εχετε μαζι σας φωτοτυπημενα και στεγανοποιημενα , τον νεο νομο , τα ΦΕΚ κλπ (μπορειτε να τα βρειτε και στην σελιδα της ΕΑΘ (Ενωση Αυτοδυτων Θεσσαλονικης) , ετσι ωστε , ακομα και αγνοια νομων να επικαλεστει ο Οργανος (πραγμα και απαραδεκτο και εντελως παρανομο απο μερους του , αλλα δεν κατεβηκαμε ακομα τελειως απο τις μπανανιες μας) , θα τον αποστομωσετε με τον καλυτερο και νομιμοτερο τροπο του κοσμου . Με τον ιδιο τον νομο . Τωρα θα μου πειτε , για να κανω μια βουτια , πρεπει να κουβαλησω ολους τους νομους , το Συνταγμα , δυο σημαιες , και να καρφιτσωσω και εναν βουλευτη στο επανω μερος της σελιδας ? . Δυστυχως , ή ευτυχως , βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο απομπανανοποιησης και αποστρατικοποιησης , οποτε θα κανουμε υπομονη . Το πολυ θετικο ειναι , οτι απο την ημερα που αλλαξε ο νομος , η συμπεριφορα των οργανων του Λιμενικου , εχει αλλαξει ραγδαια , απο απαξιωτικη , χοντροστρατιωτικη , αγραμματομαγκικη , σε ευγενικη και καπως πιο δεκτικη στην υπαρξη μας . Δεν χρειαζεται να ψαχνουμε για πολλες λεπτομερειες σε αυτο . Η συμπεριφορα ειναι πολυ καλυτερη . Οσο για το αν πρεπει να ειδοποιουμε , δεν ξερω , διοτι ακουσα ολες τις εκδοχες . Παντως εγω θα ειδοποιουσα (ουτως ή αλλως δεν ψαρευω με μπουκαλες για να κρυβομαι) , μονο και μονο για την δικη μου ασφαλεια . Αν τους ειδοποιησω και παθω κατι και δεν ειδοποιησω μετα για το ολα καλα , ιιιισως καποιος να ενδιαφερθει και να με ψαξουν και ισως να με σωσουν .
Απάντηση με παράθεση