Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-08, 11:17
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 02.02.2008 - Ημερίδα: Καταδυτικά Πάρκα στην Ελλάδα - Προβληματισμοί και Προοπτικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο giorgos germanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρεπει πασυ θυσια η οργανωση των παρκων να γινει σε οσο το δυνατο συντομο διαστημα με παρακαμψη πολλων γραφιοκρατικων κοληματων και με την αναδυξη των ως μειζων θεμα τουριστικης προβολης και αναπτυξης.Ευχομαι να πανε τα πραγματα καλα αν και δεν το βλεπω γιατι παντα θα υπαρχει ενας ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ που θα κολαει τη διαδικασια

Γιώργο, όπως φαίνεται ταυτίζεσαι κι εσύ με την άποψη ότι το μείζων θέμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι η τουριστική προβολή και η ανάπτυξη.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να μείνεις ήσυχος διότι το άρθρο περί ΚΠ είναι "παιδί" του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Κάποιοι που βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη πλευρά (απλά και μόνο λόγω οπτικής γωνίας) θα μπορούσαν να πουνε ότι ο τουρισμός έχει ήδη αρχίσει να καταστρέφει ανεπανόρθωτα αυτή τη χώρα.... Είμαστε ένα κράτος γκαρσονιών και μας αρέσει! Δε μας νοιάζει, τι κι αν σερβίρουμε 4 μήνες αφού μπορούμε να καθόμαστε τους υπόλοιπους 8... Έχουμε παραδώσει τα νησιά και τις ακτές μας στο έλεος του τουρίστα.. πισίνα θέλει, θα του φτιάξουμε και πισίνα, γκολφ θέλει, θα του φτιάξουμε και γκολφ. Καταδύσεις θέλει;
Η τουριστική βιομηχανία, είναι η βασική βιομηχανία της Ελλάδας. Ούτε ενέργεια, ούτε πρωτογενής παραγωγή (γεωργία, αλιεία, πρώτες ύλες), ούτε παιδεία... τίποτα....
Κι όμως, έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν ένα κάρο πράγματα να αναπτύξουμε πριν από αυτά που σκοπεύουμε να πουλήσουμε ή να νοικιάσουμε στους αγαπητούς μας τουρίστες (=όλα αυτά που θα βοηθήσουν εμάς να ζούμε καλύτερα και μετά το Σεπτέμβρη)... η Ελλάδα ξεπουλιέται κάθε καλοκαίρι με τον πιο φτηνό τρόπο και στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αφήνει καν καλές αναμνήσεις.
Αν η ανάπτυξη αυτή σας αρέσει, αφήστε τη να συνεχιστεί, το Υπουργείο το πάει καλά....
Αλλά μην διαμαρτυρηθείτε αν τυχόν κατόπιν εορτής αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα ΚΠ μόνο εμάς δε θα αφορούν και μόνο σ'εμάς δεν θα απευθύνονται...
Είναι παλιό το έργο, εγώ το έχω ξαναδεί ...και συμβαίνει να μου αρέσει να μαθαίνω από τις εμπειρίες μου.

Κι όσο για τους κολλημένους, εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα.... δε θυμάμαι ποτέ να σταμάτησαν τα "γερά" προσωπικά συμφέροντα, όχι σε αυτή τη χώρα τουλάχιστον

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 21-02-08 στις 11:27.
Απάντηση με παράθεση