Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Καταδυτικά κέντρα και καταστήματα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-08, 16:45
Το avatar του χρήστη Niktas
Niktas Niktas is offline

Περιοχή: ΚΡΗΤΗ
Έλεος με τις τιμές

Δε ξέρω αν διαβάζουν το site κ ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά αυτό που συμβαίνει με τις τιμές καταδυτικού εξοπλισμού στην ελλάδα είναι φοβερό.
Ξεκίνησα να ψάχνω καταδυτικό computer πριν κανα μήνα κ αφού κατέληξα στο suunto Gekko βγήκα στα μαγαζιά.
Ποιά μαγαζιά όμως που εδώ στο Ηράκλειο δεν υπάρχει ούτε ένά της προκοπής?(αν κάποιος συντοπίτης γνωρίζει κάποιο ας μου στείλει πμ γιατί πραγματικά έχω απογοητευτεί.)
Κ πάμε στα online.270-320euro στα ελληνικά online shops(ο θεός να τα κάνει shops) όταν απο Γερμανικά Ολλανδικά ή Αγγλικά μαγαζιά μου έρχεται στα 180-200 με τα έξοδα αποστολής.Δε χρειάζεται να σας πώ που κατέληξα τελικά.
Έλα όμως που wetsuit online είναι καπως δύσκολο να παραγγείλεις.Βέβαια σκέφτομαι να το ρισκάρω αφού η εμπειρεία μου στα Ηρακλειώτικα μαγαζιά είναι τραυματική.Προς το παρόν δεν έχω ψάξει μπυκάλες bcd τα ρέστα αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ισχύουν τα ίδια.
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:22.