![]() |
|
|||||||
| ...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Που θα πάτε διακοπές...
Ας πούμε που και πότε προγραμματίζουμε τις διακοπές μας,
Ας περιγράψουμε αν έχουν κάτι καταδυτικό... Αν είναι να βρεθούμε πουθενά να το ξέρουμε ρε παιδί μου... Εύχομαι ο καιρός μέχρι τότε να περάσει γρήγορα... |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Που θα πάτε διακοπές...
δουλεια- διακοπες αυγουστο στο Μεξικο,
Βουτιες -να μαστε καλα- στο Cozumel & Playa del carmen και 3-4 σπηλαιοκαταδυσεις στις Cenotes |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() Να πείτε στον κο.Δέλβε να μιλάει τελευταίος ![]()
|
||||
|
||||
|
μου πήρε ώρα και μένα να ξεπεράσω το σοκ, αλλά θα τραυλίσω τα δικά μου...
Μέσα Ιουλίου 4 ημεράκι Αίγινα.. no diving Μέσα Αυγούστου και μετά Λεύκαδα και γύρω νησιά... δες εδώ... εδώ θα κάνουμε και βουτιές ... Αρχές Σεπτέμβρη 6 ημεράκι Σίφνο... no diving |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Εδώ όμως εχες δίκιο. Προτείνω να κάνουμε απεργία και να ξαναγράψουμε μόνο αφού ζητήσει συγγνώμη απο το δημόσιο αίσθημα! Δελβερούδη ΑΝΤΕ Γ*********ΣΟΥ . Ξέρουμε ρε που θα πας πρέπει να μας το λες συνέχεια; Τελος πάντων, λέω να παω Σαμοθράκη ή Κεφαλονια (στο Φισκάρδο βουτάνε). Diving φυσικά. Mετά 15-18 θα είμαι στην Ίο. Κάποιος μου είπε για ένα νεο καταδυτικό εκεί, αλλά δεν ξέρω αν άνοιξε και τι ρόλο βαράει (μετά απο κάτι τελευταία νούμερα δεν παω όπου να ναι). Πάντως αν δεν κάνω κατάδυση στην θάλασσα τότε σίγουρα θα κάνω στο κρασί και το μπουζούκι (και βιολί.. σε νησί θα είμαστε να ακούσουμε και κανα νησιωτικο)!Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neokles : 15-06-07 στις 17:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Λέω να το σκάσω για μια βδομάδα για το Sharm El Sheikh 9-16 Ιουλίου. Έκλεισα και για καταδύσεις
. Μετά θα δούμε που θα πάμε για διακοπές... |
|
|
||||
|
||||
|
Περίπου 2 βδομάδες στην Αντίπαρο! Και καταδυτικό έχει και υπέροχα μέρη για βουτιές!!! Λίγο τσουχτερές είναι οι τιμές, αλλά τι να κάνεις!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|