Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-04-09, 08:19
Το avatar του χρήστη Γιώργος Δεμέτης
Γιώργος Δεμέτης Γιώργος Δεμέτης is offline

Μπορούμε να συνυπάρξουμε στη θάλασσα?

Σεβόμενος την υπόδειξη του Νεοκλή για την εκτός θέματος τροπή που πήρε η κουβέντα στην προσωπική μου παρουσίαση, άνοιξα αυτό το Θέμα η Thread όπως σας αρέσει αγγλόφωνα να ονομάζετε.

Διέκρινα, από την μεγάλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει με τον λαγοκέφαλο στην Χαλκιδική εδώ και μερικές ημέρες, ότι υπάρχουν κάποιες φωνές που θέλουν την συνύπαρξη-συνκατοίκηση-συνεννόηση-συναποδοχή των αυτόνομων με τους ελεύθερους και τους ψαροτουφεκάδες, και κάποιους που θεωρούν ότι δεν μας ενώνει τίποτα άλλο παρά μόνο το νερό και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο που ενώνει το νερό και τους κολυμβητές και τους σέρφερ κλπ.

Επειδή ανήκω στην πρώτη κατηγορία της αποδοχής συνύπαρξης βρίσκομαι στο δικό σας φόρουμ και μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου. Μάλιστα δεν ντρέπομαι να το δηλώσω και δημόσια αυτή την επιθυμία για κοινή συζήτηση μου την εμφύσησε η Μαρία (physalia).

Ας δούμε λοιπόν τι κοινό μπορεί να έχουμε αυτές οι τρείς κατηγορίες.
1. Όλοι μας καταδυόμαστε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Άρα διαφέρουμε αισθητά από τους κολυμβητές, σέρφερ, ιστιοπλόους κλπ κατηγορίες.

2. Όλοι μας χρησιμοποιούμε τμήματα του ιδίου εξοπλισμού.
Χωρίς μάσκα δεν μπορείς να δεις την τύφλα σου εκεί κάτω.
Χωρίς πέδιλα μάλλον ανακατεύεις το νερό με τα πόδια σου για να προωθηθείς χωρίς την χρήση χεριών.
Χωρίς ισοθερμική στολή δεν μπορείς να παραμείνεις στη θερμοκρασία του νερού κάτω από 25-26 βαθμούς για πολλή ώρα γιατί τα δόντια αρχίζουν από μόνα τους να τραγουδάνε υπο μορφή κλακετών.

3. Όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε ζωντανά όντα μέσα στη θάλασσα και όχι έναν ακίνητο βυθό. Αλλιώς θα βουτάγαμε σε πισίνες. Εξαίρεση αποτελεί σε αυτό η προσπάθεια μερικών ανθρώπων να κάνουν κάποια ρεκόρ βάθους με ελεύθερη κατάδυση (μπορεί να μου ξεφεύγει και κάτι άλλο).

4. Όλοι μας κάνουμε ότι κάνουμε με ένα σκοπό. Να περάσουμε καλά εμείς και η παρέα μας. Αν έχω καταλάβει καλά ότι και εσείς δεν ανήκετε στους επαγγελματίες δύτες που αυτή είναι η κύρια δουλειά τους.

5. Όλοι μας πιστεύω ότι μας αρέσει η Δημοκρατική πλευρά της αποδοχής του <<δεν ενοχλώ κάποιον που δεν με ενοχλεί με αυτό που κάνει>> Εφόσον σαφέστατα κινείται μέσα στα Νόμιμα πλαίσια αυτής της χώρας που κατοικούμε και ας είναι η καταγωγή του από τη Ζιμπάμπουε.

6. Όλοι μας θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σπίτια μας όσοι ξεκινήσαμε για βουτιά και να μην θρηνήσουμε κάποιον από την παρέα μας. Άρα το θέμα ασφάλειας στην βουτιά μας αφορά όλους το ίδιο.

7. Πολλοί από εμάς μεταφερόμαστε με δικά μας πλωτά μέσα. Όλοι μας λοιπόν πρέπει να μάθουμε να χειριζόμαστε αυτά τα ρημάδια για να μην πνιγούμε και για να μην κόψουμε κανένα χριστιανό στα 4 όπως έχει γίνει στο παρελθόν.

Εδώ σταματάω και αφήνω τη συζήτηση να εξελιχθεί με την συμμετοχή σας ή όχι.
Ερώτηση: Πράγματι νομίζετε ότι δεν μας ενώνει τίποτα άλλο έξω από μερικά ακόμα κοινά θέματα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Δεμέτης : 03-04-09 στις 08:29.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 10:35
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Μπορούμε να συνυπάρξουμε στη θάλασσα?

και η απάντηση είναι όχι. Δεν μπορούμε.
Εμείς "σας" διώχνουμε τα ψάρια "σας", εσείς "μας" τα παίρνετε -μια κι έξω.
Δε χωράμε μαζί στην ίδια θάλασσα Γιώργο και αυτό το λέτε πρώτοι απ' όλους εσείς και μάλιστα με το πλέον κοροϊδευτικό ύφος. Δυστυχώς.

Θα δοκιμάσω όμως να αλλάξω την ερώτηση:
Τελικά υπάρχει κανείς Ψ/Τ που μπορεί να αποδεχτεί την ιδέα ότι κάποιες θαλάσσιες περιοχες θα έπρεπε να μην ψαρεύονται (και) από αυτόν;

Πώς να διακρίνω την όποια καλή σας θέληση όταν -κάποιοι από εσάς- ακόμα κι όταν μιλάνε για Προστατευόμενες περιοχές τολμάνε να τις χωροθετούν μετά τα 50 μέτρα βάθους για να μπορούν να συνεχίσουν το ψάρεμά τους ανενόχλητοι;;;;;
Τι επιχειρήματα να πρωτοεπικαλεστεί κανείς μπροστά σε τέτοιο θράσος;; Λογικά; Χα! Ηθικά; Χου! Επιστημονικά; Μουαχαχαχα!
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.... με πιάνει απλά αυτό το νευρικό γέλιο που χρησιμοποιούν καμιά φορά οι άνθρωποι για να μην κλάψουν.....

Κάπου το έχουμε χάσει τελείως.... μερικοί απλά αδυνατούν να κοιτάξουν στον καθρέφτη. Που είναι τα κότσια σας ρε θαλασσάνθρωποι;;;;
Που είναι το παράδειγμά σας;; Που είναι η υποχώρηση που δέχεστε να κάνετε για τη θάλασσα που αγαπάτε, εσείς, πριν τους άλλους, γιατί εσείς είστε καλύτεροι;;;;

Δημήτρη Γκαλών, η πρόταση για μπύρες προφανώς και δεν ήταν πρόταση του Τηθύς, πώς το σκέφτηκες αυτό;..... ήταν μονάχα αυτό που ακούστηκε, μια αδυναμία να συνεχίσω αυτή την εξαντλητική για μένα πλέον συζήτηση σε χρόνο και χώρο ιντερνετικό. Καμιά κοινή δράση - δεν υπάρχουν Ψ/Τ σύλλογοι άλλωστε, μόνο διοργανωτές αγώνων και φόρα- καμιά συμφωνία....
Για μία συζήτηση μιλήσαμε μόνο, μία συζήτηση που θα μας ανάγκαζε όλους καταρχήν να ακούσουμε τους εαυτούς μας.

[Και μη νομίσει κανείς ότι είμαι και τόοοοοσο αιθεροβάμων, α, όχι, το έχω ξαναδεί το έργο έτσι κι αλλιώς.....
Θυμάμαι άλλωστε πολύ καλά -εσύ (ξέρεις ποιος) το θυμάσαι ;- αυτόν που μου έλεγε τότε στη Χαλκίδα ότι δε δέχεται την απαγόρευση της Αλοννήσου, είναι μάγκας αυτός, δε θα του πουν οι άλλοι, (=χαρτογιακάδες sensus Pikoula), τι θα κάνει....
Μην κοιτάτε εσείς οι αυτόνομοι που είστε κορόιδα κι όταν σας λένε ότι μια περιοχή είναι κλειστή εσείς συμβιβάζεστε και βουτάτε παραπέρα, αυτοί είναι μάγκες και ξύπνιοι....
Και ξέρουν καλά αυτοί σε ποιους αναφέρομαι, όσοι δεν σκέφτονται έτσι ας αγνοήσουν απλά αυτή την παρένθεση και ας πάμε παραπερα παρακαλώ]
Παλιά 03-04-09, 11:02

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
και η απάντηση είναι όχι. Δεν μπορούμε.
Εμείς "σας" διώχνουμε τα ψάρια "σας", εσείς "μας" τα παίρνετε -μια κι έξω.
Δε χωράμε μαζί στην ίδια θάλασσα Γιώργο και αυτό το λέτε πρώτοι απ' όλους εσείς και μάλιστα με το πλέον κοροϊδευτικό ύφος. Δυστυχώς.

Θα δοκιμάσω όμως να αλλάξω την ερώτηση:
Τελικά υπάρχει κανείς Ψ/Τ που μπορεί να αποδεχτεί την ιδέα ότι κάποιες θαλάσσιες περιοχες θα έπρεπε να μην ψαρεύονται (και) από αυτόν;

Πώς να διακρίνω την όποια καλή σας θέληση όταν -κάποιοι από εσάς- ακόμα κι όταν μιλάνε για Προστατευόμενες περιοχές τολμάνε να τις χωροθετούν μετά τα 50 μέτρα βάθους για να μπορούν να συνεχίσουν το ψάρεμά τους ανενόχλητοι;;;;;
Τι επιχειρήματα να πρωτοεπικαλεστεί κανείς μπροστά σε τέτοιο θράσος;; Λογικά; Χα! Ηθικά; Χου! Επιστημονικά; Μουαχαχαχα!
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.... με πιάνει απλά αυτό το νευρικό γέλιο που χρησιμοποιούν καμιά φορά οι άνθρωποι για να μην κλάψουν.....

Κάπου το έχουμε χάσει τελείως.... μερικοί απλά αδυνατούν να κοιτάξουν στον καθρέφτη. Που είναι τα κότσια σας ρε θαλασσάνθρωποι;;;;
Που είναι το παράδειγμά σας;; Που είναι η υποχώρηση που δέχεστε να κάνετε για τη θάλασσα που αγαπάτε, εσείς, πριν τους άλλους, γιατί εσείς είστε καλύτεροι;;;;

Δημήτρη Γκαλών, η πρόταση για μπύρες προφανώς και δεν ήταν πρόταση του Τηθύς, πώς το σκέφτηκες αυτό;..... ήταν μονάχα αυτό που ακούστηκε, μια αδυναμία να συνεχίσω αυτή την εξαντλητική για μένα πλέον συζήτηση σε χρόνο και χώρο ιντερνετικό. Καμιά κοινή δράση - δεν υπάρχουν Ψ/Τ σύλλογοι άλλωστε, μόνο διοργανωτές αγώνων και φόρα- καμιά συμφωνία....
Για μία συζήτηση μιλήσαμε μόνο, μία συζήτηση που θα μας ανάγκαζε όλους καταρχήν να ακούσουμε τους εαυτούς μας.

[Και μη νομίσει κανείς ότι είμαι και τόοοοοσο αιθεροβάμων, α, όχι, το έχω ξαναδεί το έργο έτσι κι αλλιώς.....
Θυμάμαι άλλωστε πολύ καλά -εσύ (ξέρεις ποιος) το θυμάσαι ;- αυτόν που μου έλεγε τότε στη Χαλκίδα ότι δε δέχεται την απαγόρευση της Αλοννήσου, είναι μάγκας αυτός, δε θα του πουν οι άλλοι, (=χαρτογιακάδες sensus Pikoula), τι θα κάνει....
Μην κοιτάτε εσείς οι αυτόνομοι που είστε κορόιδα κι όταν σας λένε ότι μια περιοχή είναι κλειστή εσείς συμβιβάζεστε και βουτάτε παραπέρα, αυτοί είναι μάγκες και ξύπνιοι....
Και ξέρουν καλά αυτοί σε ποιους αναφέρομαι, όσοι δεν σκέφτονται έτσι ας αγνοήσουν απλά αυτή την παρένθεση και ας πάμε παραπερα παρακαλώ]
Ανήκω στην ίδια φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων με εσένα αλιώς δεν θα συζητάγαμε τώρα.
Είμαι ο πρώτος ο οποίος πρότεινα να γίνονται οι αγώνες ως εξής. Να αποκλείεται μία θαλάσσια περιοχή για κάποιο χρονικό διάστημα από ψάρεμα, να εμπλουτίζεται με ιχθυοαποθέματα από ιχθυοτροφεία να γίνεται ο οποιοσδήποτε αγώνας εκεί και τέλος τα αλιεύματα να παραδίδονται στους επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής που για τόσες ημέρες έμειναν <<άνεργοι>>.

Είμαι αυτός που υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνουν τεχνητοί ύφαλοι σε περιχές που μέχρι τώρα δεν υπάρχει φυσική προστασία. Να προστατευτούν για κάποια χρόνια και μετά να αποδωθούν για περιορισμένο χρόνο στην ερασιτεχνική εμετάλλευση παντός είδους.

Είμαι αυτός που λέω ναι στον Νόμο που υπάρχει στη Γαλλία που θέλει το λιμεναρχείο να ενημερώνεται για την οποιαδήποτε υποβρύχια δραστηριότητα και να βγάζει ημερήσια άδεια με σκοπό την έρευνα και διάσωση και την ελεγχόμενη εκμετάλλευση των τόπων ώστε να αποφευχθούν υπεραλιεύσεις, παρεξηγήσεις μεταξύ ομάδων διαφορετικών υποβρυχίων δραστηριοτήτων κλπ.

Είμαι αυτός που δεν με ενοχλεί η παρουσία σας στον χώρο μου γιατί ευτυχώς το ζω από κοντά στο ίδιο μου το σπίτι με την κόρη μου.

Είμαι αυτός που αν δω τον συνάνθρωπο μου αυτόνομο να κινδυνεύει γιατί το ζευγάρι του τον παράτησε στη μέση του πουθενά και βρίσκεται στην θαλασσοταραγμένη επιφάνεια θα τον μαζέψω με το σκάφος μου και θα τον πάω στον προορισμό του.

Είμαι αυτός που θα πάρω την φωτογραφική μου μηχανή και θα φωτογραφήσω με ελεύθερη κατάδυση το μικρό φωκάκι που βγήκε και με περιεργάζεται αν κουταβάκι.

Τέλος είμαι αυτός που ψαρεύω τόσα όσα μου αρκούν για να φάω και προσπαθώ να αυτοσυγκρατηθώ στην θέα κοπαδιών που με περιτρυγυρίζουν μερικές φορές.
Παλιά 03-04-09, 11:27
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Γιωργο αν εισαι ολα αυτα που λες εισαι η καλαμια στον καμπο στον χωρο των ψαροκυνηγων....

κακως γραφεις εδω , θα επρεπε ολη σου η ενεργεια να επικεντρωθει σε αυτους που απειλουν τον περιβαλλον που λατρευεις.....οχι εδω....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 11:40

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο αν εισαι ολα αυτα που λες εισαι η καλαμια στον καμπο στον χωρο των ψαροκυνηγων....

κακως γραφεις εδω , θα επρεπε ολη σου η ενεργεια να επικεντρωθει σε αυτους που απειλουν τον περιβαλλον που λατρευεις.....οχι εδω....
Εδώ είναι η διαφορά θεωρίας με κάποιους από εσάς.
Ανήκουμε στο ίδιο περιβάλλον κυρίες και κύριοι. Μέσα στην κοινωνική κοιλιά μας υπάρχουν άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν.
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που γραφτήκαμε εδώ δεν τα <<χώνουμε χοντρά>> στα δικά μας φόρουμ σε κάποια στραβά?
Ναι δεν θα πάψω να είμαι κυνηγός γιατί αυτό μου βγαίνει μέσα από την ψυχή μου. Όμως με τον ίδιο τρόπο μου βγαίνει και ότι η θάλασσα θέλει μέτρο και σύνεση.

Επίσης θεωρώ άκρως αναγκαίο να συνεισφέρω σε θέματα συνύπαρξης με άλλες δραστηριότητες, αλληλογνωριμίας, συζήτησης, γιατί όπως λέει και η Μαρία σε όλους μας κάνει καλό η ανταλλαγή απόψεων όσο αντίθετες και αν είναι με αυτά που πιστεύουμε γιατί μόνο καλό κάνει.
Αν ένας διάλογος μείνει σε τόνους αλληλοκατανόησης και όχι εγωιστικών κορωνών και επιβολής της μιάς ή άλλης θέλησης τότε μόνο είναι γόνιμος.
Παλιά 03-04-09, 12:42
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό

Στην ίδια θάλασσα δεν μπορούμε να πάμε μαζί παρά μόνο αν τα όπλα μείνουν σπίτι (για πρακτικούς, ηθικούς και νομικούς λόγους). Ξεκινησα να περιγράφω τους λόγους αλλά είτε γέλασα είτε στενοχωρήθηκα. Με λίγα λόγια πρακτικά σαν δραστηριότητες η αυτόνομη και το ψ/τ δεν κολάνε έστω και αν γίνονται από διαφορετικούς ανθρώπους.

Αυτόνομη και ελεύθερη συνυπάρχουν από πάντα, αρκεί να ξέρει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου (ιδιαίτερα του αυτόνομου που καμιά φορά δεν είναι αυτονόητες), προκειμένου να αποφευχθούν δυστυχήματα.

Το να συνυπάρξουμε σαν άνθρωποι που αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον είμαστε καταδικασμένοι (με την καλή έννοια). Όπως πολλά από τα πλάσματα του βυθού έτσι και εμείς πρέπει να μάθουμε να επιλέγουμε πως επεμβαίνουμε στο περιβάλλον. Όλοι έχουμε να μάθουμε.

Θέλω να επισημάνω μια τάση που διακρίνω. Σε κάθε προτροπή υπάρχει ο αντίλογος του τύπου "σιγά οι τράτες κάνουν αυτό γιατι δεν μιλάτε;". Εκτός του ότι μιλάμε και για αυτό, κινδυνεύουμε προκεμένου να "δούμε το δάσος" να ξεχάσουμε ότι το δάσος αποτελείται απο δέντρα. Εμείς δεν έχουμε την δύναμη να σταματήσουμε την πυρκαγιά (παρά μόνο να μην την βάλουμε εμείς) αλλά μπορούμε να μην κόβουμε ότι δέντρο βρούμε για να στολίσουμε τα Χριστούγεννα. Φυσικά και θα συμμετέχουμε και θα πιέζουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουν οι πυρκαγιές, αλλά το δικό μας λιθαράκι είναι αυτό. Δεν θα κάνω εγώ ζημιά και προσπαθώ να πείσω και τον διπλανό μου να μην το κάνει. Δεν παρκάρω σε θέση αναπήρου αν και ξέρω ότι ο άλλος που περνάει με κόκκινο κάνει πιο σοβαρή παράβαση.

Σαν σύλλογος έχουμε ένα καταστατικό. Εκεί υπάρχουν οι σκοποί μας και όσοι συμφωνούν έχουν θέση δίπλα μας και σίγουρα σε κάποιες από τις δράσεις μας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 13:01
Γιώργος Κεφαλάς Γιώργος Κεφαλάς is offline

Περιοχή: Πόρτο Ράφτη

Καλημερα και παλι παιδια.
Απο οτι καταλαβα πανε οι μπυρες.Δεν πειραζει θα παω για ποδηλατο το σκ οποτε ουτως η αλλως δεν θα ημουν μεσα.
Στο θεμα τωρα.Παραθετω την ταπεινη μου αποψη ως ψαροκυνηγος και μονο(δεν εχω ιδεα απο αυτονομη καταδυση).Αντιλαμβανομαι και κατανοω πληρως τα συναισθηματα που δημιουργουνται απο τους φιλους αυτονομους στη θεα νεκρων ψαριων.Μαθημενος στη συλληψη και θανατωση ψαριων απο 8-9 χρονων, εστω και με την απολυτη εγκρατεια,ηταν για εμενα μια φυσικη διαδικασια.Οταν ξεκινησα ομως να παιρνω μαζι μου τη Μαρη,τη συζυγο μου, στα ψαρεματα,αντιληφθηκα απο την αντιδραση της,οτι η ολη διαδικασια ειναι βιαιη.Παρ αυτα συνεχισα και συνεχιζω να ψαρευω,θεωρωντας το υποβρυχιο ψαρεμα ως την πιο οικολογικη μορφη αλιειας και τα αλιευματα μου απαραιτητα για την διατροφη μου.Αν καποια στιγμη σταματησω να ψαρευω,θα τα αγοραζω απο τον ψαρα.
Το υποβρυχιο κυνηγι λοιπον το θεωρω οικολογικο ΟΧΙ ομως τους ανθρωπους που το ασκουν.Μετα απο 23 χρονια εντατικης ενασχολησης μου με το χωρο, εχω διαπυστωσει οτι η πλειοψηφια των υποβρυχιων κυνηγων ειναι καφροι(και οχι μονο αυτοι. Οι αλλες κοινωνικες ομαδες δεν μας απσχολουν εδω).Απο που και αν το δεις.
Υπερψαριες μονο και μονο για την φωτογραφια.
Υπεραψαριες για πωληση.
Υπερψαριες γιατι απλα τα βρηκαν εκει,και μια που τα βρηκαν...Ποτε θα τα ξαναβρουν?Μηπως ο επομενος που θα ερθει το ιδιο δεν θα κανει?
Θανατωση μικρων ειδων (καμια σχεση με επιλεκτικη αλιεια)γιατι ο επομενος που θα ερθει το ιδιο δεν θα κανει?
Δοκιμαστικες βολες του καινουργιου υπεροπλου σε μικρα αρα και ευκολα για δοκιμη θηραματα.
Αθεμιτη και παρανομη χρηση φακου την ημερα.
Αθλιες φωτογραφιες και σχολια που υποτιμουν και προσβαλουν το νεκρο ψαρι μαζι και την αισθητικη μου.
Αθλια αρθρα-κειμενα, απο γνωστους αρα και παραδειγματα προς μιμηση απο νεοτερους ,σε ολο τον σχετικο τυπο,καθως επισης και δημοσιευση φωτογραφιων με παρανομες πραξεις.(φακος,υπερψαριες).
Αθλια DVD,που δεν βρισκω κανενα λογο δημιουργιας και κυκλοφοριας τους, με αιμοδιψη πλανα και εξισου αθλια σχολια.
Ελαχιστα εως ανυπαρκτα αρνητικα σχολια ολων των παραπανω σε ολα τα forum που εγω εχω ψαξει.Το αντιθετο θα ελεγα.
Οποιος ισχυριστει οτι τα παραπανω δεν ισχυουν ειναι η ψευτης η τυφλος.

Ειμαι υπερ της δημιουργιας θαλασσιων παρκων καθολικης απαγορευσης.
Ειμαι υπερ της δημιουργιας θαλασσιων παρκων απογορευσης ερασιτεχνικης και επαγγελματικης αλιειας.Να επιτρεπεται μονο η παρατηρηση των ειδων αυτονομα η ελευθερα.
Ειμαι υπερ ενος πολυ αυστηρου και οικολογικου νομοθετικου πλαισιου για την επαγγελματικη αλιεια, την οικονομικη υποστηριξη των ψαραδων καθως επισης και την εκπαιδευση τους.
Ειμαι υπερ 6 μηνων απαγορευσης το χρονο της ερασιτεχνικης αλιειας οποιασδηποτε μορφης.(hobby ειναι. Δεν θα πεθανει κανεις.Υπαρχουν και αλλες πολυ ωραιες ασχολιες).
Ειμαι υπερ της απαγορευσης των αγωνων ψαροτουφεκου.Ειναι ηλιθιοι και εντελως ανουσιοι.

Μεχρι να γινουν τα παραπανω, 108 και αυτοδικια.
Οι μερες αφθονιας τελειωσαν!
Πολλα φιλια και καλες αδειες θαλασσες.

Υ.Γ.1 Και οι δεινοσαυρες τις ιδιες μαλακιες κανανε και ειδατε τι παθανε...
Υ.Γ.2 Δεν εχω σκοπο να αυτοκτονησω.Θα το παλεψω οπως μπορω. Η ζωη ειναι ωραια αλλα θα μπορουσε να ηταν και ωραιοτερη.
Γιώργος Κεφαλάς
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-09, 12:53
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημήτρη Γκαλών, η πρόταση για μπύρες προφανώς και δεν ήταν πρόταση του Τηθύς, πώς το σκέφτηκες αυτό;.....
Όλα εντάξει Μαρία ......... μπήκε το νερό στ΄ αυλάκι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:18.