Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-06-07, 14:34
ygrasias ygrasias is offline
το μέλος διαγράφτηκε μετά από αίτησή του

Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Δημοσιευσα ενα θεμα εδω την Κυριακη το βραδυ στις τρεις (το πρωι), και στις 8 το πρωι που σηκωθηκα να παω για δουλεια, το βρηκα κλειδωμενο και με σχολια απο κατω του αγαπητου Φοιβου.

Ακου τωρα φοιβο, να σου πω εδω δυο κουβεντες και με την ευκαιρια να μπει και σαν προβληματισμος στα υπολοιπα μελη (αφου και συ με κρεμασες σαν παραδειγμα-οπως κρεμαγανε τα κεφαλια των αριστερων οι χιτες στα Γιαννενα την εποχη του εμφυλιου- ετσι αισθανθηκα με αυτο το "προς παραδειγματισμο").

Εγω Φοιβο, εκανα αυτη την δημοσιευση, γιατι ειχα τους λογους μου και τους οποιους στους εξηγησα.
Κατηγορηθηκα καπου σαν δυναμιτιστης με τον χειροτερο τροπο και μη εχοντας κανενα χαρτι ουτως ωστε να μπορω να κουμανταρω το παιχνιδι (και λιγο χατροπαιχτικη καλη ειναι), θελησα να εξασφαλισω την υποσταση μου σαν ανθρωπος και σαν δυτης που γραφει εδω στα φορουμ, απεναντι σε ανεγγεφαλους ανθρωπους οι οποιοι δεν δισταζουν (απο αγνοια και βλακεια) για τιποτε.
Και καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα Φοιβο μας και σε τετοιο (στην πλειοψηφια τους ) κοσμο.

Για εξηγα μου τωρα σε παρακαλω, με ποιον τροπο εγω με αυτη την δημοσιευση- καταγγελια εμπλεξα το συλλογο και εσας προσωπικα (το ΔΣ), σε αντιμαχιες με αλλα φορουμ???
Δηλαδη αν αγορασω αυριο εγω απο το μκλπ εισαγωγεα ενα μανομετρο , και αυτο μου σκασει την αλλη μερα και δημοσιευσω μια καταγγελια, θα μπλεξω το συλλογο με τον μκλπ εισαγωγεα???
Ο συλλογος Φοιβο, θα εκτεθει και θα εμπλακει αν παρει θεση οπως πηρε στη συγγεκριμενη περιπτωση.
Το θεμα, εσυ το κλειδωσες και εσυ εκανες τα σχολια και δεν εκανες καμια συναντηση (και απασχοληθηκατε απο το εργο σας).
Απλως σημερα μου απαντησες γιατι χτες το βραδυ εστειλα εγω ενα μειλ στο Θανο εξηγοντας του την κατασταση.

Το θεμα δεν επρεπε να το κλειδωσεις και ουτε επρεπε να ασχοληθεις καθολου με αυτο (αφου το ζητησα κιολας απο κατω με μικρα γραμματα).
Και ετσι Φοιβο, δεν θα εδωνες και το πατημα σε ασχετους και ανιδεους με τα παντα ξερολες, να μας πουν οτι μπηκαμε και στον παγο.
Ο καθε ενας για το τι θα δημοσιευσει, ειναι μονος υπευθυνος και δεν δινει λογο πουθενα (εφ οσον αυτο ειναι μες τα ορια της ευπρεπειας και του σεβασμου του χωρου).

Ουτε πηρα τηλεφωνο κανεναν απο σας, ουτε εχω κανεναν φιλο μεσα αυτου (εκτος τον Ανζουλη, τον Καμαρινο και τον Καρελα, που δεν εχουν σχεση) για να συνωμοτισουμε εναντιον καποιων αλλων.
Αυτα ειναι παπαριες. Ακου εκει τηλεφωνα!!!!

Αλλα επιμενω σε ενα πραγμα και θελω απαντηση.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ????
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

Οσο για το θεμα των Ινδιανων μου λες (με λιγα λογια) οτι κακως που το μετεθεσα.
Το αν το μετεθεσα η οχι, ειναι δικο μου θεμα Φοιβο και οχι δικο σου. ΑΛΛΑ.
Λυπαμαι γιατι σε εχω για εξυπνο ανθρωπο και επρεπε να καταλαβεις το λογο.

Ειναι δυνατον να συνεχιζα το θεμα, οταν στον ανθρωπο που πεζει μεσα (Καμαρινος), καθως και σε μερικους αλλους ενας εκ των οποιων και εγω, κανανε τετοιες ιστοριες, μετα το ξεκινημα του θεματος???
Τι θα εβαζα εγω στο huts??? Φωτογραφιες του Γιωργου???
Γιατι σε τελικη αναλυση, ρωτας εαν το ηθελε αυτο ο Γιωργος???
Ο Γιωργος απο κει ζητησε διαγραφη.
Και σε τελικη αναλυση εχω και σε κανεναν καμια υποχρεωση????
Η μηπως πιστευεις και συ οτι επειδη μας εδωσε βημα, και μας εμαθε ο κοσμος (που δεν μας ηξερε ουτε η μανα μας), εχουμε και υποχρεωση

Φοιβο, η πρωτη μου αντιδραση, ηταν να κατσω να σβησω ολα μου τα ποστ οπως εχω κανει και στα αλλα δυο φορουμ και να τραβηξω τη δουλεια μου.
Θα ειχα και την νομιμοποιηση για το πραγμα αυτο, απο εκεινο το θεμα στο Αβυςς περι edit (θυμασαι???) που ο Ισσαρης ειχε γραψει, τοτε οτι εχει δικαιωμα μετα απο οσον καιρο θελει να διαγραψει αυτα που εγραψε γιατι πλεον δεν τον εκφραζουν.
Δεν το εκανα ομως, και ουτε προκειται ποτε για να το κανω ΕΔΩ.
Γιατι???
Γιατι το φορουν και ο συλλογος δεν ειναι κανενος και οτι δουλεια κανετε εσεις τωρα, να ξερετε οτι την κανετε για τους επομενους και τους επομενους και τους καθε επομενους, και οτι δεν πρεπει να ζητατε καμια ανταμοιβη, η εστω επιβεβαιωση γιαυτο.
Ετσι και γω οτι γραφω ΕΔΩ, δεν ειναι κανενος. Ειναι του επομενου και του επομενου δυτη.

Τη δημοκρατια εγω, δεν την βλεπω σαν επιβεβαιωση της πλειοψηφιας, αλλα σαν σεβασμο της μειοψηφιας.

Αν σου εστειλα μετα ΠΜ (και εσυ το εγραψες-μην με γραψεις αλλη φορα Φοιβο) να διαγραψεις το θεμα, αν ηθελες (αν οχι δεν ειχα και κανενα προβλημα) δεν ειναι γιατι το μετανοιωσα, αλλα ειναι γιατι σε αντιθεση με το Κ-600, ο <GDPR Removal> συμπεριφερθηκε αψογα στο θεμα εκει και δεν συνετρεχε πλεον λογος υπαρξης του θεματος αυτου.

Να μην το κλειδωσεις το θεμα και ουτε να ξανακλειδωσεις αλλο.
Αν θελεις απαντα, αν θελεις γραψε με, αλλα οχι αλλο κλειδωμενο
Μαζι με αυτα τα δυο, θα σου γραψουμε και αλλα 100 καλα (για τα γουστα σου)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 04:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-07, 16:02
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Θωμά καλησπέρα,

Όπως σου εξήγησα και εχθές, το φόρουμ είναι του συλλόγου, και υπόλογοι γιαυτό είναι τα μέλη του ΔΣ. Το καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι αντιδεοντολογικό να μεταφερθεί μια συζήτηση που έχει καταλήξει σε διαμάχη από το ένα φόρουμ στο άλλο. Είναι αρχή του Συλλόγου και το θέσαμε σαν αρχικό όρο, να μην μεταφερθούν εδώ μέσα, καμμιά προηγούμενη κόντρα/διαφορά/διαμάχη με τα άλλα δύο φόρουμ, το Huts και το The Abyss.

Αυτοί ήταν οι όροι που βάλαμε εξ'αρχής στου εαυτούς μας, και θέλουμε να τους τηρήσουμε... Νομίζω είναι αρκετά δημοκρατικό αυτό..

Δεν μας αρέσει να κλειδώνουμε κανένα θέμα, αλλά ούτε και να τα διαγράφουμε, όπως φαντάζομαι να σου εξήγησε και ο Φοίβος, ο οποίος εκτός απο συντονιστής, είναι και γραμματέας του Συλλόγου, και αναβαθμίζει το forum, και τρέχει και δεν φτάνει... ίσως γιαυτό καθυστέρησε να σου απαντήσει σε pm σου. Εγώ δεν τον ενημέρωσα για την συζήτηση που κάναμε εχθές.

Κανένας δεν είπε λοιπόν ότι μας έμπλεξες σε διαμάχες με το Huts, αλλά όπως σου εξήγησα και πιο πάνω, είναι και θέμα δεοντολογίας και σεβασμού. Έαν θέλεις να δημοσιεύσεις μια καταγγελία, επώνυμα και με αποδείξεις, νομίζω κανένας απο τον Σύλλογο δεν θα σε εμποδίσει να το κάνεις, θα έχεις μάλιστα την συμπαράσταση του συλλόγου.

Φιλικά
Θάνος
Παλιά 19-06-07, 16:12
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ygrasias Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν σου εστειλα μετα ΠΜ (και εσυ το εγραψες-μην με γραψεις αλλη φορα Φοιβο) να διαγραψεις το θεμα, αν ηθελες (αν οχι δεν ειχα και κανενα προβλημα) δεν ειναι γιατι το μετανοιωσα, αλλα ειναι γιατι σε αντιθεση με το Κ-600, ο <GDPR Removal> συμπεριφερθηκε αψογα στο θεμα εκει και δεν συνετρεχε πλεον λογος υπαρξης του θεματος αυτου.
Ότι υπήρχε να ειπωθεί περί του HUTS και των δικών σου αντιπαραθέσεων εκεί, ειπώθηκε ήδη στο κλειδωμένο θέμα.

Σε ενημέρωσα πολύ ευγενικά -ίσως πιο ευγενικά απ' ότι έπρεπε - με προσωπικό μήνυμα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των μελών του Δ.Σ. σχετικά με αν θα διαγραφεί το θέμα που άνοιξες και όλη την ενέργεια που χάθηκε χωρίς λόγο για αυτό το θέμα.

Σου ζήτησα επίσης να μετράς μέχρι το 100 (ή και μέχρι το 200 αν χρειάζεται) πριν ανοίξεις ένα οργισμένο θέμα εν θερμώ γιατί αυτό ωφελεί συνολικά την κοινότητα και μας επιτρέπει να ξοδεύουμε δημιουργικά το χρόνο μας, αντί να ασχολούμαστε με τσακωμούς και ανύπαρκτα διλήματα.

Αν είχες τις όποιες ενστάσεις σε κάτι από αυτά, θα μπορούσες να μου απαντήσεις, επίσης με προσωπικό μήνυμα.
Αντ' αυτού, θεώρησες καλό να ανοίξεις για άλλη μια φορά ένα θέμα που δημιουργεί εντάσεις, δημοσιοποιώντας μέρος αυτών που ειπώθηκαν σε προσωπικό μήνυμα (πράγμα απαράδεκτο), θεωρώντας προφανώς πως έτσι "θα βρεις το δίκιο σου" και χρησιμοποιώντας τον πομπώδη τίτλο "περί δημοκρατίας".
Παράθεση:
Τη δημοκρατια εγω, δεν την βλεπω σαν επιβεβαιωση της πλειοψηφιας, αλλα σαν σεβασμο της μειοψηφιας.
Η μειοψηφία στη συγκεκριμένη περίπτωση Θωμά είσαι εσύ.
Έχουμε αυτή τη στιγμή, από τη μια 71 μέλη που χαίρονται και απολαμβάνουν τη λειτουργία αυτού του site, κι από την άλλη εσένα που δυναμιτίζεις το καλό κλίμα - από τις πρώτες 2 κι όλας εβδομάδες λειτουργίας.
Μια και δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει αυτό, μήπως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου από το να κατηγορείς αριστερά-δεξιά ανθρώπους και να κάνεις μαθήματα περί δημοκρατίας ?

Δυστυχώς για σένα, έχουμε μεγάλη εμπειρία απο τέτοιου είδους μειοψηφίες.
Η προσφορά κάθε μέλους κρίνεται από το ισοζύγιο θετικής προσφοράς και αναστάτωσης/εντάσεων που δημιουργεί στην κοινότητα.
Όταν οι εντάσεις ξεπερνάνε ένα όριο ή όταν οι συντονιστές/διαχειριστές καταλήγουν να ξοδεύουν όλο τον χρόνο τους ασχολούμενοι με κάποιο συγκεκριμένο μέλος, καμμία προσφορά δεν είναι σε θέση πια να φέρει το ισοζύγιο στα ίσα του. Όσες γνώσεις και να έχει, όσο σπουδαίος δύτης και να είναι, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Παράθεση:
Να μην το κλειδωσεις το θεμα και ουτε να ξανακλειδωσεις αλλο.
Αν θελεις απαντα, αν θελεις γραψε με, αλλα οχι αλλο κλειδωμενο

Οι όροι συμμετοχής που αποδέχτηκες όταν γράφτηκες στο forum του ΤΗΘΥΣ βρίσκονται εδώ:
Κανόνες και Όροι λειτουργίας του ScubaDive.gr

Σου παραθέτω κι ένα σημαντικό απόσπασμα:
Παράθεση:
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω Κανόνων. Σε περίπτωση μή συμόρφωσής σας, η διαχειριστική ομάδα του forum έχει το δικαίωμα να σας προειδοποιήσει, να σας επιπλήξει ή να αποφασίσει τον προσωρινό ή/και μόνιμο αποκλεισμό σας (ban) από το forum. Η εφαρμογή της ποινής του αποκλεισμού ισχύει τόσο για απλά μέλη του forum όσο και για μέλη του Συλλόγου 'ΤΗΘΥΣ'.
Όπως διαπιστώνεις είχαμε αποφασίσει από την αρχή να είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί σε τέτοια θέματα.

Η προειδοποίηση σου δόθηκε ήδη -πολύ ευγενικά- με προσωπικό μήνυμα και το παρόν μήνυμα μπορείς να το θεωρήσεις ως επίπληξη.

Η επόμενη ενέργεια από τη μεριά μας -αν συνεχίσεις να προκαλείς και να δυναμιτίζεις το ήπιο κλίμα- είναι ο προσωρινός αποκλεισμός σου από το forum για 15 μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 04:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 10:37
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

χωρίς τίτλο (από μεταφορά)

Παράθεση:
..... με ετουτο το ποστ (το τελευταιο, το οποιο και δεν θα σβησω).......
Θωμά, δεν ανακατεύτηκα καθόλου σε όλη αυτή την διαμάχη καθώς πρώτον δεν είχε να κάνει άμεσα με μένα, δεύτερον ήταν ένα θέμα το οποίο έπρεπε να λυθεί ανάμεσα σε σένα και το ΔΣ του συλλόγου, τρίτον τα βγάζεις πέρα και μόνος σου, τέταρτον δεν βρήκα και τον λόγο μια και το corpus conflicti (να και η λατινικούρα ) δεν ήταν για μένα τόσο σημαντικό. Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την σημασία που είχε για σένα, πιστεύω ότι με λίγο νερό στο κρασί σου και λίγο νερό στο κρασί των παιδιών του ΔΣ θα είχε τελειώσει το θέμα εδώ και πολύ καιρό. Παρ΄ ολ΄ αυτά δεν είναι αργά, εγώ προσωπικά βλέπω στο βάθος της όλης υπόθεσης ότι δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε. Τα παιδιά του ΔΣ κάνουν ότι κάνουν χωρίς προσωπικά οφέλη, με κύριο κίνητρο την αγάπη τους για την κατάδυση, το ίδιο κάνεις κι΄ εσύ. Ίσως με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση στην δικιά σου περίπτωση, έτσι είσαι και δεν νομίζω να θέλει να σε αλλάξει κανείς, αλλά το κάνεις μια και η κατάδυση είναι τρόπος ζωής για σένα όπως και για τα περισσότερα μέλη του φόρουμ. Είναι σημαντικός θεσμός ο φορέας του συλλόγου Θωμά και το φόρουμ του και θα πρέπει να στηριχτούν. Ελπίζω να θυμάσαι τις συζητήσεις στο Abyss για την ανάγκη δημιουργίας του. Τώρα φτιάχτηκε, είναι εδώ, ας τον στηρίξουμε λοιπόν και ας νοιώθουμε και καμιά φορά αδικημένοι. Για σένα Θωμά πάντως θα στεναχωρηθώ πολύ αν σταματήσεις να παίρνεις μέρος στο φόρουμ αυτό.
Τώρα για την κόντρα. Πιστεύω ότι ήρθε σε μια στιγμή που το φόρουμ έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, έχοντας υποχρεώσεις και στο Abyss και στο Huts. Σε μια φάση λοιπόν που τα μέλη του καινούργιου φόρουμ έψαχναν να βρουν την θέση τους στον χάρτη, έσκασε το θέμα το δικό σου σε σχέση με το Huts. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω πολύ καλά τις δυσκολίες που σου δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα στην μικρή κλειστή κοινωνία της Πρέβεζας (ελπίζω να μην βρίσκεσαι στα χνάρια του Κώστα Καρυωτάκη ) και γενικά το συναίσθημα ανημπόριας που σου δημιουργήθηκε βρισκόμενος σ΄ έναν χώρο, -και μ΄ αυτό εννοώ την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα-, που δεν είχες την δυνατότητα να υπερασπίσεις τον εαυτό σου όπως εσύ ήθελες και γι΄ αυτό το μετέφερες στο φόρουμ του συλλόγου ψάχνοντας να βρεις τα δίκια σου. Τώρα ο σύλλογος από την μεριά του το θεώρησε άσχημη κίνηση και δεν θέλησε να το στηρίξει. Για μένα το λάθος ήταν ότι δεν σβήστηκε το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο και εσύ αλλά και κάποια μέλη του συλλόγου θέλησαν από την αρχή να σβηστεί και ποτέ δεν έγινε. Άσχημη συγκυρία, αυτό πιστεύω εγώ ότι ήταν το πρόβλημα. Τώρα αν μια συγκυρία τέτοια σε οδηγήσει στην αποχώρηση από το φόρουμ, είναι κάτι το οποίο πιστεύω δεν αξίζει τέτοιο τίμημα. Το χρειάζεσαι το φόρουμ Θωμά και το φόρουμ εσένα. Ρίξε λίγο τον τόνο, ας τον ρίξουν και τα παιδιά του ΔΣ σβήνοντας το επίμαχο(α) ποστ και βρείτε τα ρε παιδί μου. Δεν έχετε κάτι να μοιράσετε και τα ενδιαφέροντα σας είναι κοινά. Ελπίζω και εύχομαι να μην αποχωρήσεις θα ήταν άδικο και για τους φίλους που έχεις δημιουργήσει εδώ, αλλά και για τους παλιούς σου εχθρούς (πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ), πιο πολύ όμως για σένα μια και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι και όρεξη έχεις να προσφέρεις, και εσωτερική ενέργεια και άπλετο ενδιαφέρον. Πριν το κάνεις think it twice, please. Όλα τα άλλα, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, ας τα πούμε προσωπικά.

Υ.Γ.
Όταν κάποια στιγμή το ποστ αυτό δεν είναι πια επίκαιρο, ας σβηστεί ή ας μεταφερθεί (και τώρα αν θέλετε) στον ανάλογο χώρο, μια και δεν έχει να κάνει με το θέμα συζήτησης το οποίο είναι η κατασκευή καταδυτικών μιγμάτων. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κρατάμε τους χώρους συζήτησης καθαρούς από άσχετα σχόλια και άστοχες αναφορές. Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Galon : 16-07-07 στις 10:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 16:26

Απάντηση: Κατασκευάζετε μόνοι σας τα μίγματα σας;

Δημητρη, σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω που τα λες και τα προτεινεις.
Η σοβαροτητα της καταστασης.
Διαβασε μια συνομιλια μου με το Γιωργο στο msn να δεις μια παραμετρο και θα καταλαβεις.

Παράθεση:
12/7/2007 11:21:42 μμ Thomas GKAM
Γιωργο ακου κατι
12/7/2007 11:21:47 μμ Thomas GKAM
Ακους???
12/7/2007 11:21:57 μμ GKAM Thomas
nai
12/7/2007 11:22:16 μμ Thomas GKAM
Χτες το απογευμα μου εκανε ελεγχο το λιμεναρχειο
12/7/2007 11:22:25 μμ GKAM Thomas
wx, kai?
12/7/2007 11:23:07 μμ Thomas GKAM
Τωρα θα μου πεις ετουτο το μηνα ειναι η απαγορευση της γαριδας (γενναει τωρα) και ειναι ολη τη μερα μεσα. Αλλα.
12/7/2007 11:23:36 μμ Thomas GKAM
Μου ψαξανε και τα ντουλαπακια μπροστα στο σκαφος, που ποτε δεν μου τα εχουνε ψαξει
12/7/2007 11:24:14 μμ Thomas GKAM
Το λιμεναρχειο εν τω μεταξυ εχει ιντερνετ ξερεις και ειναι απο κει μεσα δυο ……. που βουτανε και παρακολουθουν
12/7/2007 11:24:28 μμ GKAM Thomas
kai se diavasane les?
12/7/2007 11:24:32 μμ GKAM Thomas
"ygrasias" ?
12/7/2007 11:24:40 μμ Thomas GKAM
Παλι πριν 7-8 μερες ειχα το ιδιο προβλημα
12/7/2007 11:24:52 μμ Thomas GKAM
Τωρα δεν ξερω τι γινετσαι
12/7/2007 11:25:04 μμ GKAM Thomas
to vlepo travigmeno re sy
12/7/2007 11:25:24 μμ Thomas GKAM
αλλα εδω στην Πρεβεζα συμπτωματικα εδω και λιγα χρονια ειχαμε εντονο προβλημα με δυναμιτες
12/7/2007 11:25:54 μμ Thomas GKAM
Και γω ετσι το βλεπω τραβηγμενο, αλλα μου εκανε εντυπωση το ψαξιμο μεσα στα ντουλαπια
12/7/2007 11:26:03 μμ Thomas GKAM
ποτε δεν το ειχανε ξανακανει
12/7/2007 11:26:14 μμ Thomas GKAM
Φυσικα δεν μου βρηκανε κατι
12/7/2007 11:26:18 μμ GKAΜ Thomas
tous milises?
12/7/2007 11:26:22 μμ Thomas GKAM
Γεια σας γεια σας
12/7/2007 11:26:38 μμ Thomas GKAM
Οχι ρε με τιποτε τι λες τωρα
12/7/2007 11:27:01 μμ Thomas GKAM
Θα βαλω ομως και θα μαθω σιγουρα, εχω………………….
12/7/2007 11:27:50 μμ Thomas GKAM
Αλλα τα κυκλωματα εδω Γιωργο ειναι τρομερα. Παντα ετσι ητανε
12/7/2007 11:27:53 μμ GKAM Thomas
ego leo oti einai asxeto panto
12/7/2007 11:27:55 μμ GKAM Thomas
pantos
12/7/2007 11:28:03 μμ Thomas GKAM
Θα δειξει
12/7/2007 11:28:24 μμ Thomas GKAM
Παντως πολυς κοσμος απο δω διαβαζει και τα τρια φορουμ ξερεις
12/7/2007 11:28:50 μμ Thomas GKAM
Και γω μην νομιζεις μεσα στα κυκλωματα αυτα ημουν πριν 7-8 χρονια
12/7/2007 11:29:12 μμ GKAM Thomas
les na diavazei polys kosmos?
12/7/2007 11:29:15 μμ GKAM Thomas
giati den milane
12/7/2007 11:29:19 μμ Thomas GKAM
Παρα πολυς
12/7/2007 11:29:22 μμ Thomas GKAM
Ακου
12/7/2007 11:29:32 μμ Thomas GKAM
Εδω ειναι ενας συλλογος…………….
12/7/2007 11:29:40 μμ Thomas GKAM
……………………….
12/7/2007 11:29:57 μμ Thomas GKAM
Σαν αυτον που ειναι και ο Δημητρης
12/7/2007 11:30:38 μμ Thomas GKAM
Αυτοι ειναι ολοι νεοι και ……………………………….
12/7/2007 11:31:38 μμ Thomas GKAM
Αυτοι Γιωργο ειναι ολοι…… και ειναι ολοι ρουφιανοι στο λιμεναρχειο
12/7/2007 11:31:43 μμ Thomas GKAM
Και ξερεις γιατι???
12/7/2007 11:32:13 μμ GKAM Thomas
gia pes
12/7/2007 11:32:18 μμ Thomas GKAM
Γιατι μεχρι πριν βγει ο νομος ηταν οι μονοι που περναν αδειες για καταδυσεις απο το λιμεναρχειο
12/7/2007 11:32:22 μμ Thomas GKAM
Καταλαβες???
12/7/2007 11:32:35 μμ GKAM Thomas
yes
12/7/2007 11:32:54 μμ Thomas GKAM
Να παω εγω να παρω αδεια???? Τρελος εισαι
12/7/2007 11:33:49 μμ Thomas GKAM
Τελος παντων ειναι πολλα και διαφορα, γιαυτο και ζηταω επιμονα να σβησουν εκεινη τη μαλακια και γιαυτο τσακωθηκα και με το……. και τους αλλους και το εβαλα σαν καταγγελια
12/7/2007 11:33:53 μμ Thomas GKAM
γιατι με καιει
12/7/2007 11:34:00 μμ Thomas GKAM
Με καταλαβαινεις???

Εσβησα ορισμενα γιατι δεν πρεπει να φανουν.

Αλλη παραμετρος.
Οταν ηλθαν εδω τα παιδια και βουτηξαμε στο ναυαγιο, γυρισαμε και πηγαμε στο σπιτι να φαμε στις 4 η ωρα το μεσσημερι (ειχαμε αργησει).
Οταν φτασαμε κατω απο το σπιτι, ειδα το φροντιστηριο του αδελφου μου ανοιχτο. Εβαλα τα παιδια μεσα και τους συστησα στον αδελφο μου (ο οποιος ειναι ενας εξαιρετικος κυριος).
Ανεβαινοντας για τον τεταρτο που ειμαι εγω, περασα απο το διαμερισμα της μανας μου, αλλα δεν πηγα τα παιδια μεσα λογω του οτι ειπα οτι θα κοιμαται και να μην την ξυπνησω.
Την αλλη μερα τωρα.
Μου λεει η μανα μου (αφου εμαθε για τα παιδια), <ποιοι ηταν αυτοι Μακη????>, <κατι παιδια μανα ηρθανε απο Αθηνα και πηγαμε για μια καταδυση σε ενα ναυαγιο>.
Και αφου της σηκωθηκε η τριχα καγκελο, μου λεει.
- Δεν πιστευω Μακη να ψαχνουν για τιποτα αρχαια και να σε μπλεξουν σε καμια ιστορια και ξεφτυλιστουμε???
Η μανα μου τωρα Δημητρη, ποιος????? Η μανα μου.
Η συμπτωση ητανε οτι ηταν και ο αδελφος μου εκει (του οποιου, εχω δωσει λιγο απο το κρασακι που μου εφερε την αλλη φορα ο Γιωργος, μαζι με καποια περιοδικα thalassa δικα μου, να διαβασει να δει τι ειναι ο Γιωργος και πραγματικα εντυπωσιαστηκε) και μπορεσαμε και την πεισαμε οτι δεν πηγαμε για αρχαιολογηκους σκοπους.
Της εδωσα και ειδε και το βιντεο και ενθουσιαστηκε.

Αλλη παραμετρος.
Ο Κωστας ο Μυλωνακης, που ειναι μοντερατορας στο Αβυςς και ειναι εξαιρετικο παιδι (ασχετο το ενα με το αλλο), οταν ημουν εκει, μου εστειλε χαιρετισμους απο εναν παλιο μου φιλο (λεει).
Ποιος ητανε αυτος ο "παλιος φιλος"???
Ενας παλιος λιμεναρχης στην Πρεβεζα, ο οποιος εχει βγει στη συνταξη (νεος ειναι λιγο πιο μεγαλος απο μας), και κατα καποιον τροπο, εγινε φιλος στην Αθηνα με τον Κωστα.
Αυτος ο ανθρωπος ητανε απο τους καλυτερους και δικαιοτερους λιμεναρχες που περασανε απο την Πρεβεζα. Ανθρωπος με υπηρεσια στα ΟΥΚ και και και...... Ανθρωπος ναυτικος με τρομερη ναυτοσυνη.
Με εκτιμουσε και ειπε στον Κωστα τα καλυτερα λογια για μενα.
Συν τοις αλλοις Δημητρη εδω στην Πρεβεζα, ειχε δωσει αγωνα για την καταπολεμηση των δυναμιτακιδων και των κλεφτων.
Ποιος μπορει να τον πεισει αυτον Δημητρη (αν διαβασει αυτη την μαλακια), οτι ενας απο αυτους που κυνηγουσε τοτε, δεν ηταν και ο κοντινος του ανθρωπος????
Ποια ειναι η θεση μου τωρα εμενα φιλε???

Δεν μπορουν φιλε να καταλαβουνε εδω τα παιδια του συλλογου, οτι εδω στην επαρχια, οταν εισαι "βουτηχτης", πρεπει οταν βγαινεις απο το σκαφος απο μια καταδυση, να εχεις προαγορασει μερικους ροφιους και να τους εχεις στο καλαθι. Γιατι????
Αμα βουτας και δεν πας για ψαρεμα, για κατι αλλο πας, και αυτο το αλλο, η αρχαια ειναι, η δυναμιτες, η πας κατω απο τα κλουβια και κλεβεις τα ψαρια.
Λυπαμαι που τα γραφω αυτα τα πραγματα αλλα καποιοι πρεπει να ξυπνησουν και να καταλαβουν τελος παντων.
Και οχι να μας εγγυαται η Φυσαλια για τα παιδια μας. Τη φυσαλια περιμενα τωρα εγω να προστατεψει τα παιδια μου.
Αυτη ειναι η κατασταση εδω στην επαρχια και μαλιστα στην πολη μου, που ουτε υπηρχε ποτε, ουτε υπαρχει ενα καταδυτ κεντρο, ουτως ωστε να καταλαβει ο πολυς ο κοσμος οτι η καταδυση ειναι και αλλα πραματα εκτος απο ψαρεμα, αρχαια, μαζεμα ψαριων απο δυναμιτες και κλεψημο απο τα κλουβια. Οταν βγαινεις απο τη θαλασσα πρεπει να επιδεικνυεις τα ψαροντουφεκα για να πεισης, και δεν ξερει ο κοσμος οτι το ψαρεμα απαγορευεται, σε οσο κοσμο το λες μενει με το στομα ανοιχτο, καταπληκτος.

Αυτος ειναι ο λογος Δημητρη που εγω εχω αγανακτησει με την ιστορια αυτη.
Φοβουμενος τα επακολουθα εκανα την δημοσιευση εδω και για κανεναν αλλο λογο. Δεν ταθελε ο κωλος μου δηλαδη.

Αλλα σε καθε περιπτωση Δημητρη, αν υποθεσουμε οτι η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση (οπως διατυμπανιζει και η Μαρια, η οποια Μαρια, αφου εχει μαθει ολον αυτον τον καιρο ακομη και τα εσωψυχα μου, βγαινει τωρα και μας κατακεραυνωνει).
Εγω εκανα μια πατατα, που δημοσιευσα εκεινο το θεμα (που διαφωνω μεν αλλα......ας πουμε), και αυτοι καναν αλλη μια που δεν τη σβησανε απο την αρχη και να γινει τετοιο θεμα που κανεναν μας δεν συμφερει.
Η διαφορα τωρα στις δυο αυτες πατατες ξερεις πια ειναι????
Οτι εγω την δικια μου δεν μπορουσα να τη διαχειριστω (λογω κλειδωματος), ενω αυτοι τη δικη τους μπορουσαν να την διαχειριστουν ολον αυτο τον καιρο, αλλα αδρανησαν.

Εσυ τωρα τι λες, με χαρα εκατσα και εσβησα ολα εκεινα τα ποστ???
Εγω μονο ξερω φιλε ποσο κοπο εκανα για να τα φτιαξω (μερικα απο αυτα) και το τελευταιο που ηθελα ηταν να εχουν αυτη την τυχη που ειχαν.
Αλλα οπως εγραψα και παραπανω και πιθανως να εκτεθηκα και σε κοσμο και σε καταστασεις, υπαρχουν πραματα φιλε Δημητρη που ειναι πιο σοβαρα, και απο τα ποστ και απο το φορουμ και απο το συλλογο, ακομη και απο τα ιδια μου τα παιδια.
Τι λες και συ???

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ygrasias : 16-07-07 στις 16:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 16:54
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

εγω λεω να σβησετε οτι ειναι να σβησετε, να ηρεμησεις και εσυ Θωμα...να ηρεμησουν ολοι , γιατι ολοι αγαπαμε τη θαλασσα και αυτο θα επρεπε να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει. Ειμαστε πολυ λιγοι ρε γαμωτο...

Και το λεω εγω αυτο που πολυ προσφατα τραβαγα (λεκτικα) τα μαλλια της μαριας χωρις πολυ σοβαρο λογο...

Για αυτο αφηστε κατα μερος τις συνεδριασεις για διαγραφες και αποχωρησεις κλπ κλπ....

Κυριοι και κυριες ο Υμηττος καιγεται....ολα τα αλλα ειναι επουσιωδη.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 16:59

Παράθεση:
Και το λεω εγω αυτο που πολυ προσφατα τραβαγα (λεκτικα) τα μαλλια της μαριας χωρις πολυ σοβαρο λογο...
Της τα βγαλες τουλαχιστον????
Αμα δεν της τα βγαλες εισαι αχρηστος!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 17:03
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

θωμααααα, της μαριας δε τα εβγαλα αλλα θα βγαλω το δικο σου το αυτι....

ακου το nessun dorma να αγιασει η ψυχη σου....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 17:14
Το avatar του χρήστη Nikos
Nikos Nikos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Δίπλα σου...

εκτός θέματος

Ρώτησε κανείς τον Γιώργο αν συμφωνεί με την μεταφορά της ’’προσωπικής’’ του κουβέντας…

να δω πως θα μαζευτεί και αυτό το θέμα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-07, 18:07
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Παράθεση:
Τι λες και συ???
Tι να πω Θωμά; Τίποτα δεν λέω, εύχομαι μόνο να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματα, το ΔΣ του συλλόγου κι΄ εσύ να δώσετε τόπο στην οργή, εσύ να ξαναβάλεις τα σβησμένα σου μηνύματα εκεί που ήταν, να ηρεμήσετε και να ηρεμήσουμε όλοι. Δεν θέλω να πάρω μέρος και να το συνεχίσω Θωμά, όλα τα υπόλοιπα, όπως προείπα, ας τα συζητήσουμε σε προσωπικό επίπεδο. Ας τελειώνουμε με τα ιντερνετοπαράθυρα, ελπίζω να συμφωνούμε όλοι σ΄ αυτό.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:27.