![]() |
|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
Καπόνι ...μπλαζέ
Λιμάνι Λουτρών, Κύθνος. Στα 3-4 εκατοστά βάθος
![]() Μπορεί να το αναγνωρίσει κάποιος? ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
να περιμένουμε τον Έκτορα που έχει καιρό να φανεί το παλιόπαιδο!!!
(Κάποιο καπόνι πάντως Μπάμπη.... Αυτό το μαύρο χρώμα του μου κάνει κάτι σε Chelidonichthys lucerna αλλά το παλιοfishbase δε λεέι να ανοίξει τη σελίδα να σας το δείξω ![]() (Τι έγινε; Βουτάμε κι Ελλάδα; ![]()
__________________
The fish doesn't think because the fish knows everything |
#3
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
ναι, ομως μόνο μεχρι τα 4 εκατοστα βάθος.. (χοχοχο
![]() γεια σου μπάμπη... ![]()
__________________
vΖzzzinnn ...και τελος... ![]() |
#4
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
το μαυρο χρωμα δεν λεει κατι καθοτι αν κρινω απο το μεγεθος πρεπει να ειναι μωρο και τα χρωματα του μπορει να ειναι εντελως διαφορετικα....τι λετε οι ειδημωνες?
|
#5
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
Χέυ και από μένα.
![]() Λοιπών μετά από κάμποση ώρα που χάζευα στα διάφορα βιβλία/ιστιοτόπους και από μισό κουτί ασπιρίνες (οι μισές από την ζήλια οι άλλες μισές επειδή τα καπόνια είναι καταραμένα) κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Φίλε Sfougarisb όταν πηγαίνεις στα εξωτερικά και αναλώνεις όλο σου το ταλέντο στο να φωτογραφίζεις τα αλλοδαπά ψάρια είναι απόλυτα λογικό όταν έρχεσαι στην ελλαδίτσα μας και μας τραβάς μια «στεγνή» φωτογραφία, τα ψάρια μας να μαυρίζουν από το κακό τους. Πρόκριτε για μια συμπεριφορά που παρατηρείται και στα θηλαστικά Homo sapiens (συνήθως στα θυλικά). Τέσπα πέρα από την πλάκα δεν μπορώ να συμπληρώσω κάτι παραπάνω από το ότι πιθανότατα είναι καπόνι. Τόσο μαυριδερό καπόνι δεν έχω ξαναδεί (ούτε και σχεδόν όλος ο υπόλοιπος πλανήτης Γη) και θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα τρία τέσσερα είδη της οικογένειας που ψιλοσυχνάζουν και στα ρηχά. Αλήθεια το μήκος του πόσο νομίζεις ότι ήταν, μοιάζει να είναι 5-6 cm? Μπορείς να το εκτιμήσεις και συ? @ Μαρία μήπως προσπαθείς να μπεις από το fishbase.org που συνήθως ρετάρει? Το fishbase.com είναι πιο φιλότιμο. (Γκαλών το κολπάκι με το @ είναι κορυφή για όσους δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν το κόλπο με τα πολλαπλά quote)
__________________
www.tortugadive.gr |
#6
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
Παράθεση:
![]() |
![]() |
|
|