![]() |
|
|||||||
| Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Γοργονίες στο Ηραίο
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Δηλαδή μου λές ότι καταλαβαίνεις wiener dialekt και τι λέω?
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
) Πες το μου στα αραβικά και θα το καταλάβω καλύτερα... Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο Τζώρτζ εδώ.. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Eitrige ονομάζεται το Käsekrainer, ένα παραδοσιακό και πολύ αγαπημένο βιεννέζικο λουκάνικο, με κίτρινο τυρί μέσα λιωμένο που τρέχει όταν το δαγκώσεις, εξού και Eitrige=πυώδες Buckel είναι ένα κομμάτι ψωμί (ein Schnitt Brot) 16er-Blech: Eine Dose Ottakringer Bier (το Brauerei Ottakring είναι στο 16ο Bezirk της Βιέννης) - Μπίρα δηλαδή owa: Βιεννέζικα για "aber", αλλά Tschenifer: (το ποιό δύσκολο) από την τραγουδίστρια Jennifer Rush, rasch ίσον schnell (γρήγορα) χεχεχε...πολύ inside ![]() Ωραίο?
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 11-12-08 στις 16:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Und "a Punsch" for the hang...(για πιό ποιοτική αποσυμπίεση, αναγκαστικά όμως με καλαμάκι..) Τζώρτζ πήγαινε να το αναζητήσεις! Σερβίρεται/πουλιέται τώρα στις γιορτές. ΥΓ. Το'χεις πιεί αυτό Αντρέα ? |
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε μου, το έχω πιει, κάνει καλές μπούφλες και αυτό
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
H ομάδα επέστρεψε στο Ηραίο χθές και 2 από εμάς κατεβήκαμε στα 52μ για 20 λεπτά, όπου και συναντήσαμε το δάσος από τις κίτρινες "γοργονίες". Απίθανο θέαμα πραγματικά...
Φάγαμε και απίστευτες μπούφλες επίσης. Είχα χρόνια πολλά να πάθω τέτοια νάρκωση... Νόμιζα ότι ο Μάριος έμενε από αέρα αλλά είχε 180bar... κακό πράγμα το άζωτο.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||