Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-05-10, 15:52
RNA

Απάντηση: Marfin Bank - Πολυπληθής πορεία και έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας

Είναι προφανές ότι πολλοί από εδώ μέσα δεν γνωρίζουν τι θα σημαίνει πραγματική και ουσιαστική χρεοκοπία. Στην πραγματική και ουσιαστική χρεοκοπία (η οποία δεν είναι μακριά, η 19η Μαίου έρχεται) σημαίνει απλά ότι δεν θα μας δίνει κανείς και τίποτα.

Σημαίνει ότι συντάξεις δεν θα πληρωθούν, οι όποιες καταθέσεις των μικρών θα χαθούν, οι τράπεζες δεν θα μπορούν να δώσουν χρήμα στην αγορά (έτσι κινείται η αγορά) γιατί απλούστατα κανείς δεν θα τους δίνει για να δίνουν (και το τοπικό νόμισμα απλά δεν θα έχει καμία αξία). Και αφού λοιπόν δεν θα τρέχει χρήμα στην αγορά, δεν θα πληρώνονται οι μισθοί και στον ιδιωτικό τομέα. Επομένως απλά φτώχια ουσιαστική και όχι λιτότητα.

Και το να ασκήσεις νομισματική πολιτική με ένα νόμισμα που κανένας δεν θα του δίνει αξία είναι απλά ανούσιο (ασε που θα σου πάρει πολύ περισσότερα χρόνια να πείσεις τις αγορές ότι αξίζει κάτι)

Ας αναλογιστούμε το που θα πάει το δημόσιο χρέος που είναι σε ευρώ με μία ισοτιμία που σαφέστατα θα είναι πάρα πολλά ευρώ έναντι του νέου νομίσματος.

Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά πριν προτείνουμε ισοπεδωτικές λύσεις με λέξεις που δεν γνωρίζουμε καν τον ορισμό τους.

Το να μηδενίζουμε τα πάντα είναι εύκολο και βέβαια ιδιαιτέρως επικίνδυνο εάν δεν γνωρίζουμε ούτε τι προτείνουμε ούτε το αντίκτυπο του.

Για παράδειγμα το να το παίζω περιβαντολόγος και να λέω ότι επειδή τα κάναμε σκατά στην προστασία του περιβάλλοντος ας πεθάνει η ποσειδωνία για να μάθουμε επειδή δεν την προστατεύαμε τόσα χρόνια, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό, προσωπικά το βρίσκω αφελές και επικίνδυνο για αυτούς που δεν ξέρουν και θα διαβάσουν την προτροπή μου.

Και επειδή έχω ακούσει και για όρους όπως επαναδιαπραγμάτευση του χρέους ας αναλογιστούμε ότι και αυτή η πρακτική κάτω από όρους θα είναι. Όρους ίδιους με αυτούς που θα μας δανείσουν. Το ποιοι θα είναι αυτοί, μην έχετε την εντύπωση πως θα είναι διαφορετικοί από αυτούς που μέχρι τώρα έχουν επιβληθεί. (Ίσως και χειρότεροι γιατί τότε θα φωνάζουν αυτοί το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Επομένως σε ένα κράτος ουσιαστικά πείνας, ας σκεφτούμε λίγο ότι κάποιοι οι οποίοι ήδη κερδίζουν πόσο ακόμα περισσότερο θα κερδίσουν (και να είστε σίγουροι πως θα γίνει αυτό) ενώ ο συνταξιούχος που σήμερα του κόβουν μέρος της σύνταξης (πληρώνει όπως εγώ εσείς και όλοι οι υπόλοιποι τα εγκλήματα άλλων) αύριο δεν θα παίρνει σύνταξη ή απλά θα παίρνει κάτι που δεν θα αγοράζει ούτε τσίχλα).

Δυστυχώς η λύση είναι επιτακτική και αναγκαία. Αρκεί να ακολουθηθεί στη συνέχεια με σχέδιο ανάπτυξης το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει την εμφάνιση του. Γιατί κακά τα ψέματα και να δανειστούμε και να την βγάλουμε καθαρή σήμερα η ουσία είναι μία.

Σε μία χώρα όπου δεν έχει βιομηχανία, εισάγει περισσότερο απ’ όσο εξάγει, η παραγωγή δεν υπάρχει και το μόνο ουσιαστικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα (ο τουρισμός) είναι μία ουτοπία αφού η ποιότητα είναι κάθε χρόνο και χειρότερη και ακριβότερη έναντι των γειτόνων ανταγωνιστών, αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους είναι πως θα πληρωθούν τα νέα δάνεια. Εάν βρεθεί λύση σε αυτό τότε βλέπουμε φως.

Για όσους γνωρίζουν λίγο παραπάνω υπάρχει κάτι που λέγεται αντικυκλική οικονομία στη δημοσιονομική πολιτική η οποία δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Τέλος εγώ σαν πολίτης θα προτιμούσα και ποινικές ευθύνες έναντι αυτών που οδήγησαν την χώρα σε αυτό το χάλι (ναι μεν φταίμε εμείς που τους βγάλαμε, αλλά από την άλλη δεν ήμασταν εμείς παρόντες στα κέντρα αποφάσεων και αυτοί που το έκαναν έπρεπε να φροντίσουν οι αποφάσεις αυτές να γίνονται με βάση το εθνικό συμφέρον και όχι το προσωπικά, - και αυτό είναι έσχατη προδοσία και θα έπρεπε να έχει ποινές και όχι πολιτικά δικαστήρια και ψεύτικες εξεταστικές) υπενθυμίζω πως σε μία ιδιωτική επιχείρηση εάν κάποιος δηλώσει ψευδή στοιχεία τον πάνε μέσα. Το ίδιο κάλλιστα θα μπορούσε να πάει και προς το δημόσιο.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά με υπεύθυνους για τέτοιες κινήσεις. (Βλ. Εκκαθαρίσεις αγοραπωλησιών ομολόγων όπου κάποιοι αγόραζαν και πούλαγαν αέρα για πολλές μέρες χωρίς κανείς να τους ζητήσει τα λεφτά από την πρώτη τους αγορά)

Οπως και να έχει χρειάζεται υπομονή, σύνεση και πάνω απ΄όλα να ξέρουμε τι λέμε και να μην ακούμε ότι πετάει ο καθένας αριστερά και δεξιά επειδή διάβασε δύο φυλλάδες ή είδε και 5 κομματικά καθοδηγούμενες συνεντεύξεις

Υ.Γ. Πάρη δεν σε ξέχασα,
Α) Δεν είπα ότι δεν φταίνε οι άλλοι και πρέπει να πληρώσουν είπα ότι πρώτα με ενδιαφέρει να πληρώσουν αυτοί που σήκωσαν το χέρι τους και πέταξαν την μολότωφ για να σκοτώσουν συνάνθρωπο επειδή (για οποιονδήποτε λόγο πήγε στην δουλειά του) Εάν μπροστά σε ανθρώπους κάποιος πάει να σου κάψει το μαγαζί και αυτούς που δουλεύουν μέσα το πρώτο πράγμα που θέλω να γίνει είναι αυτόν που το πέταξε, το δεύτερο είναι να ρωτήσω γιατί αυτοί που τον έβλεπαν δεν το σταμάτησαν (δεν είναι αστυνόμευση είναι προστασία συνανθρώπων για μένα) και το τρίτο είναι να δω ποιοι άλλοι έχουν ευθύνες. Τώρα αμα θες να τα βάλεις και τα τρία σε ίδια προτεραιοτητα αυτό είναι δικαίωμα σου.

Β) οι περισσότερες τράπεζες δουλευαν στο Κέντρο Πάρη (εμείς κανονικότα και είμαστε και πάνω στη Σταδίου όπως και η εθνική δίπλα μας) απλα πιστεύεις ότι δεν έχεις να κάνεις με κάφρους και θα σεβαστούν το δικαίωμα σου στην άρνηση για απεργία, όπως αυτοί περιμένουν από το κράτος να σεβαστεί το δικαίωμα τους στη διαμαρτυρία

Και κάτι τελευταίο για να κλείσω αυτη την συζήτηση από την δικιά μου την πλευρά, σκεφτόμουν το εξής . Τι ειρωνία, προχθές ενώ 100.000 κόσμου ήταν έξω τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων εξυμνούσαν τους χειρισμούς γνωστής ΠΑΕ που ανοίγει τον χορό των μεταγραφών με Αυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και αγορές παιχτών ύψους 95 εκ ευρώ. Αραγε αμα το προπονητικό κέντρο της ομάδας ήταν στην Σταδίου θα το καίγανε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RNA : 07-05-10 στις 16:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 16:23
Το avatar του χρήστη sfougarisb
sfougarisb sfougarisb is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

RNA, πες τα Χρυσόστομε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 16:37
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

RNA καλά τα λες μόνο που στα ποδοσφαιρικά τα μπερδεψες αρκετά. Όπως και να χει δεν είναι της στιγμής. Αφού ασχολείσαι όμως θα έπρεπε να ξέρεις πως αυτή η ΠΑΕ δε ζητιανεψε ποτέ ώστε να ρυθμιστούν τα χρέη της, να «πτωχευσει», να μπει στο άρθρο 44 κτλ... Μεγάλη κουβέντα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 17:41
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!

Γεια σας πάλι παιδιά. Χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μπορούμε να τα συζητάμε.

Οπότε RNA αν κατάλαβα καλά εγώ είμαι ο ουτοπιστής που δεν πιστεύω ότι θα σωθούμε από τους ψεύτες? Εγώ είμαι ουτοπιστής που πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να αναλάβει της ευθύνες της και να αποφασίσει η ίδια και να μην αφήσει να αποφασίσει για αυτήν ένα άκρως διεφθαρμένο κέντρο εξουσίας. Θέλεις να υπερψηφιστούν τα νέα μέτρα? κάνε δημοψήφισμα, βγάλε το ναι και θα σε ακολουθήσω και εγώ. Δεν ψήνομαι με τίποτα να ακολουθήσω την φασιστική τους νοοτροπία όμως ερήμην. Εγώ είμαι ουτοπιστής διότι δεν θέλω να εδραιώσω τον φασισμό στην χώρα? Απάντησε μου σε παρακαλώ αν η μέθοδος της κυβέρνησης είναι δικτατορική ή όχι? Να καταλάβω και εγώ ο ανίδεος για πια δημοκρατία μιλάμε. Η μόνη καταστροφολογία που έχω δει εγώ είναι αυτή της παραίτησης.

και ακόμα απάντησε μου σε κάτι ακόμα. Τώρα που η κοινωνία θα αναλάβει της ευθύνες της μέσα από τον δανεισμό ποιος λόγος σε κάνει να πιστεύεις ότι θα διορθωθεί κάτι σε αυτήν τη χώρα?? επειδή θα έχω για τρία τέσσερα χρόνια να πληρώνω της συντάξεις σε ευρώ? και τι να πει? Έχεις καταλάβει τι θα γίνει στον αντίστοιχο Δεκέμβρη σε τέσσερα χρόνια? Εγώ ειλικρινά φοβάμαι ότι το πασοκ άνοιξε την πόρτα χθες στα τανκς. Τους τα είπε και ο Ψαριανός μέσα στη βουλή και δεν έχει κανένας τους τα άντερα να απαντήσει. http://www.youtube.com/watch?v=3v6u3...layer_embedded

Σορρύ γκάις αλλά η ενημέρωση μου προέρχεται μόνο από το κανάλι της βουλής η απόψεις μου από καμία παράταξη και βιβλίο. Έχω ματάκια για να βλέπω, μυαλό να καταλαβαίνω και αντίληψη για να ελπίζω. Επικίνδυνος είναι κάθε δρόμος που θα διαλέξουμε η διαφορά είναι πως αν πούμε ότι των διαλέγουμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια. Τώρα που τον διαλέγουν οι άλλοι για μας με τι κουράγιο?
Παλιά 07-05-10, 17:49
Το avatar του χρήστη DimitrisK
DimitrisK DimitrisK is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Marfin Bank

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεν έλεγε ψέματα (για να γίνει κυβέρνηση χαιδεύοντας τα αυτιά των πολιτών) ο χρόνος λήψης μέτρων θα ήταν τελείως διαφορετικός.
Η καθυστέρηση στη λήψη μέτρων -ακόμη και μηνών- δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχετη με το τελικό αποτέλεσμα, ακόμη κι αν η απόφαση θα ήταν (τότε) η άμεση προσφυγή στο ΔΝΤ ή όποια άλλη λύση είχε αυτή η κυβέρνηση να προτείνει.
Καταρχήν θα έβγαινε ο άλλος που θα έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά. Αλλά και έτσι να ήταν γιατί πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετικό το τελικό αποτέλεσμα? Αυτοί που μας δανείζουν δεν καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε πρέπει να τους βγάλουμε "πιστόλι" για να καταλάβουν? 'Η πιστεύεις ότι οι διαχειριστές των παραγώγων περίμεναν το ΔΝΤ? Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά η διαπραγμάτευση των δανείων δεν είναι όπως εμφανίζεται στις τηλεοράσεις.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Η γενίκευση της καραμέλας του "ολοι λίγο πολύ είμαστε συνένοχοι", που οδηγεί αναπόφευκτα στη σκέψη "όλοι πρέπει να πληρώσουν, ακόμη και τ αγέννητα παδιά μας", τσουβαλιάζει μεγάλο ποσοστό πολίτών οι οποίοι εργάζονται σαν σκυλιά, δεν κάνουν ρεμούλες για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους και ζουν μια (απλώς) ανεκτή ζωή πέρα από τις πολυτέλειες των λαμόγιων.

Τώρα, όποιος αισθάνεται συνένοχος, φυσικά είναι ελεύθερος να το δηλώνει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις ζωές των υπολοίπων ως άλωθι γι αυτά που θα έρθουν.

Επίσης, ακόμη κι η συνενοχή έχει βαθμίδες (πολλές βαθμίδες!)
Δηλαδή όταν τα λεφτά "έρεαν" βγήκες να πεις κάτι? Γιατί ξαφνικά απορείς που τελείωσαν. Δεν διαφωνώ ότι κάποιοι βγάλαν πολλά αλλά σκέψου τι ποσοστό των Ελλήνων βολεύτηκε σε μια δημόσια θέση, πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στον ιδιωτικό τομέα γιατί το χρήμα ήταν άφθονο και¨"δωρεάν". Έκλεψε κανένας από αυτούς, σίγουρα όχι κι όμως επωφελήθηκαν κι ας μην το κατάλαβαν (πολύ αμφιβάλω). Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά μάλλον θα έκλαιγαν (κλαίγαμε) τη μοίρα τους. Τώρα αν εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα πάω πάσο.
Και τελικά η ενοχή όπως λες κι εσύ είναι πολύ σχετική. Ακόμη και η ανοχή και η ψήφιση ενός πολιτικού συστήματος γιατί έτσι μας βόλευε είναι συνενοχή.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimitrisK : 07-05-10 στις 17:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 18:24
Το avatar του χρήστη Μπλε
Μπλε Μπλε is offline

Περιοχή: Αθήνα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων
Επικίνδυνος είναι κάθε δρόμος που θα διαλέξουμε η διαφορά είναι πως αν πούμε ότι των διαλέγουμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια. Τώρα που τον διαλέγουν οι άλλοι για μας με τι κουράγιο?
Έκτωρα, ποια είναι η αντιπρόταση στο υπάρχον τρισάθλιο σύστημα? Με ένα δημοψήφισμα, πάει, τελείωσε? Ποιος θα πάρει τις υπόλοιπες αποφάσεις? Ποιον θα εμπιστευτείς να σε εκπροσωπήσει από τους τωρινούς πολιτικούς? Πόσα δημοψηφίσματα θα γίνονται το μήνα?

Πρέπει να υπάρξει βιώσιμη αντιπρόταση, ο Μανώλης έδειξε ένα δρόμο ομολογουμένως πιο δύσκολο από το τα ξηλώνουμε όλα και μετά βλέπουμε...
Παλιά 07-05-10, 19:04
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu Εμφάνιση μηνυμάτων
Έκτωρα, ποια είναι η αντιπρόταση στο υπάρχον τρισάθλιο σύστημα? Με ένα δημοψήφισμα, πάει, τελείωσε? Ποιος θα πάρει τις υπόλοιπες αποφάσεις? Ποιον θα εμπιστευτείς να σε εκπροσωπήσει από τους τωρινούς πολιτικούς? Πόσα δημοψηφίσματα θα γίνονται το μήνα?

Πρέπει να υπάρξει βιώσιμη αντιπρόταση, ο Μανώλης έδειξε ένα δρόμο ομολογουμένως πιο δύσκολο από το τα ξηλώνουμε όλα και μετά βλέπουμε...
Ρε γκραντμπλου αν ήθελα να φτιάξω τον κόσμο στα μέτρα μου θα είχα ήδη αποτύχει και παραιτηθεί. Το να αρχίσω να αραδιάζω ενδεχόμενα για το μετά δεν έχει κανένα νόημα. Πάντως απαντήσης υπάρχουν σε όλες της ερωτήσεις. Το ότι θέλω να συμμετέχω σε μια δημοκρατική λήψη κρίσιμων αποφάσεων δεν με κάνει να πρέπει να δώσω καμία περαιτέρω εξήγηση καμία περαιτέρω εικασία για το αύριο. Αμφιβάλλω εντονότατα σε αυτά τα επιχειρήματα για αυτούς που θεωρούν το αύριο δεδομένο. Από το μεσημέρι που αρχίσαμε την κουβέντα η κατάσταση έχει αλλάξει. Η μισή Ευρώπη πάει για φούντο και αυτή. Η δυνατή κοινωνία θα μας σώσει και όχι η δυνατή οικονομία.Μονό και μόνο η αποφυλάκιση σε λίγες μέρες του Ε.Κορκονέα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Η κοινωνία μας θα είναι πάλι τελίως αδύναμη και για αυτό φταίει η πολίτικη του Γιωργάκη. Αμφιβάλω εντονότατα στα επιχειρήματα αυτών που πιστεύουν ότι το αύριο το διαβάζουμε στο χθες. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και στις αρετές του. Είμαι αισιόδοξος όσο δεν πάει. Δεν με τρομοκρατεί το τι θα γίνει μετά, αυτό που τρομοκρατεί είναι που σε αρκετούς γύρω μου όταν τους λέω γεια φοβάμαι ότι δεν θα τους ξαναδώ διότι έχουν απογοητευτεί (φτωχοί αυτόχειρες).

Λίγο σπάσιμο με ροματζάκι!

Things are not the way they used to be,
I won't tell no lie;
One and all have to face reality now.
'Though I've tried to find the answer to all the questions they ask.
'Though I know it's impossible to go livin' through the past -
Don't tell no lie.
(Bob Marley)

Υγ. Και εγώ μέσα είμαι . Είμαι και έμπειρος με έχουν διαγράψει ήδη από ένα και έχω γραφτεί σε ένα άλλο από την εποχή που ήμουν ακόμα ανήλικος!
Παλιά 07-05-10, 19:14
RNA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας πάλι παιδιά. Χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μπορούμε να τα συζητάμε.

Οπότε RNA αν κατάλαβα καλά εγώ είμαι ο ουτοπιστής που δεν πιστεύω ότι θα σωθούμε από τους ψεύτες?
Έκτορα, δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω εγώ τι είσαι και τι όχι. Αυτές οι κρίσεις επί παντός επιστητού και οι ταμπέλες μας έφαγαν.

Εγώ μπορώ να κρίνω εγώ τι είμαι, και παραμένω να είμαι ένας ρομαντικός οπτιμιστής που θέλει να πιστεύει πως τώρα που έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο θα αλλάξουν τα πράγματα και τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Επίσης πιστεύω στο κράτος και την δικαιοσύνη αφού εγώ τα ψηφίζω. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα αλλάξει. Οπως και να έχει όμως η ιστορία θα δικαιώσει κάποιον από τους δύο.

Ελπίζω να είμαι εγώ αυτός.

Σχετικά με τα κανάλια ενημέρωσης είτε είναι της βουλής είτε είναι κρατικό είτε όχι, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι, προσωπικά συστήνω ξένο τύπο και συζήτηση με έναν δύο ανθρώπους μέσα στην αγορά για να σου πουν ακριβώς τι παίζεται

Φίλε Big-Blue απλά να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με την ομάδα αυτό που γράφω, (όπως είπες εσύ άλλοι έχουν κάνει, - και κάνουν χειρότερα) απλά παρόλο που είναι ίδια κεφάλαια ένα τέτοιο ποσό (στα δικά μου τα μάτια), προκαλεί.
Ιδιαίτερα όταν δεν έχει να κάνει με επένδυση σε κάτι παραγωγικό.

Και για να σε προλάβω ακόμα χειρότερη εντύπωση μου έκανε όταν σε μία τέτοια περίοδο θα διαθέσουμε σαν κράτος δεν ξέρω πόσα λεφτά στην πιο παρηκμασμένη εκδήλωση που έχει υπάρξει (για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για την Eurovision) μόνο και μόνο για να πάνε 5 ατάλαντοι να ξελαριγγιαστούν να μας γελάνε οι ξένοι και βέβαια, οι πέντε ατάλαντοι με βάση τις δηλώσεις τους

“να πάνε και να περάσουν καλά σαν παρέα όπως κάνανε και το καλοκαίρι”.

Δεν πειράζει, όσο ζω ελπίζω και κάνω αυτό που μερικές φορές ξεχνάμε όλοι . Φροντίζω να περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά και να είμαι λίγο καλύτερος προς τον δίπλα μου(το τελευταίο το έχω ξεχάσει πάμπολες φορές αλλά το δουλεύω).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 19:27
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Έκτορα, δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω εγώ τι είσαι και τι όχι. Αυτές οι κρίσεις επί παντός επιστητού και οι ταμπέλες μας έφαγαν.

Εγώ μπορώ να κρίνω εγώ τι είμαι, και παραμένω να είμαι ένας ρομαντικός οπτιμιστής που θέλει να πιστεύει πως τώρα που έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο θα αλλάξουν τα πράγματα και τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Επίσης πιστεύω στο κράτος και την δικαιοσύνη αφού εγώ τα ψηφίζω. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα αλλάξει. Οπως και να έχει όμως η ιστορία θα δικαιώσει κάποιον από τους δύο.

Ελπίζω να είμαι εγώ αυτός.
όλα μια χαρά!
Το μόνο κακό είναι πως την δικαιοσύνη σε μια δημοκρατία δεν την ψηφίζουμε. Δεν επιτρέπετε η δικαιοσύνη να έχει υπαλληλική σχέση προς την κυβέρνηση. Είναι ο ελενκτικός μηχανισμός της κυβέρνησης και όχι οι υπάλληλοι τους. Δυστυχώς το έχουμε ξεχάσει ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αρχή και το πληρώνουμε φιλέ μου. Το πληρώνουμε πολύ ακριβά ρε γμτ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Έκτωρ : 09-05-10 στις 11:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 19:45
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

εχουμε ολοι χρεος να απαιτησουμε δικαιοσυνη...

ανεξαρτητα απο τις πολιτικες μας ιδεοληψιες...

δεν με ενδιαφερει αν ο Κουτσουπιας ειναι κεντρωος και ο Εκτωρας αριστερος...

δεν με ενδιαφερει αν ο Gre εχει απωθημενα με τους Κνιτες και τα φοιτητικα του χρονια....

αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι οσους απο εμας εχω γνωρισει απο κοντα ξερω οτι ειναι ανθρωποι που εχουν τιμη....

Και ολοι οσοι εχουμε τιμη πρεπει να απαιτησουμε δικαιοσυνη...

Δικαιοσυνη για την κλοπη στην περιουσια της χωρας απο ολους αυτους που την δυναστευουν...

Δικαιοσυνη για ολους τους αδικοχαμενους συνανθρωπους μας, οπου κι αν εχουν χαθει αυτοι, μεσα σε μια τραπεζα, σε ενα αργοπορημενο ασθενοφορο, σε ενα κακοσυντηρημενο δρομο, σε ενα μετωπο ενος αδικου πολεμου...

Εχουμε πρωταρχικο χρεος να απαιτησουμε Δικαιοσυνη και μετα θα τα βρουμε τα υπολοιπα...

Ειναι προδηλο νομιζω οτι αν δεν αποδοθει δικαιοσυνη δεν υπαρχει κανενα νοημα να στερηθουμε για να ορθοποδησουμε καθως οι ιδιοι εγκληματιες θα μας ξανακατακλεψουν...

Ποιος διαφωνει με αυτο;
Υπαρχει πιο ακομματιστο αιτημα απο το αιτημα για δικαιοσυνη;

ΥΓ την οποια δεν θα την αποδοσω εγω κι εσυ προς το παρον, γιατι για να φτασω εγω να αποδωσω διακιοσυνη θα πρεπει να εχει γινει πρωτα επανασταση...

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:39.