![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Περαστικά Στέλιο και σε ευχαριστούμε.
Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια απο τις επόμενες βουτιές μας ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Για να τα μαζέψουμε!
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου |
|
|
||||
|
||||
|
Για να τα μαζέψουμε!
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) |
|
|
|||
|
|||
|
Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Και εγώ μέσα! Είναι εύκολο προσδιοριστεί αν θα είναι βρομοπούσι ο προορισμός προκειμένου να γλιτώσω και τον πρωινό κύκλο?
1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) 9. Μπάμπης Δασκαλάκης |
|
|
||||
|
||||
|
Εγώ λέω Βρομοπούσι !
Εσείς?? ![]()
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Εγω δεν εχω ξαναπαει βρομοπουσι οποτε το προτιμω. Μηπως να γινοταν και στις 10.00 η συναντηση εκει λογω χειμερινης περιοδου?? Για εμας που δεν εχουμε και στεγανες??
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Re: Βουτιά την Κυριακή 11-12-2011
Παράθεση:
Το θέμα είναι να γνωρίζεις να πας ... ( αν και με την τεχνολογία πλέον ...όλοι τα ξέρουν όλα ) Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλεις να μας βρείς εκεί. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ki ego mesa!
![]() 1 DHMHTRHS 2 Δραγώνας 3 Αργυράκης 4 Τάσος Ηλίας 5 giannis 74 6 dmanetakis 7 Χρήστος Ευθυμίου 8. Νικ(εκτος απροοπτου) 9. Μπάμπης Δασκαλάκης 10. Κυτίνου Ελένη |
|
|
||||
|
||||
|
Τελικά πήγαμε στο Βρομοπούσι
![]() !!! (γιατί το ονόμασαν έτσι? )Η Ημέρα? ... Υπέροχη !!Η Παρέα? ... ![]() καταφέραμε να καταδυθούμε κατά τις 11:20 με ορατότητα .... ατελείωτη!!!!! Πήγαμε και είδαμε λοιπόν... το Βρομοπουσι... ![]() και μερικούς δύτες!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() έναν κεφάτο!!!! ![]() μια τρελαμένη ... ![]() έναν απορημένο !!! ![]() έναν ψαγμένο ... και ............ ![]() ![]() αυτόν με το μαλί καρφί ... δεν θα τον σχολιάσω εγώ ...... μπορείτε εσείς!!! ![]() ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!! είδαμε και σκουλικάκια ...! ![]() ![]() ![]() ναι ξέρω ... δεν φένεται ![]() Ευχαριστώ για την Α_ _ _ _ _ _ _ _ _ Παρέα!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Δώσε στη ζωή σου κάτι όχι τη ζωή σου για κάτι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DHMHTRHS : 14-12-11 στις 21:16. |
![]() |
|
|