![]() |
|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα
Μιχάλη, θα σου απαντήσω κι εγώ σαν άτομο και λίαν ξεκάθαρα.
Κατ'αρχήν, διαφωνώ με το να σβηστεί οτιδήποτε και δεν καταλαβαίνω καν γιατί το ζητάς.... Για μένα όλα τα μηνύματα που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα έχουν ιδιαίτερη αξία διότι δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις και τις διαθέσεις όλων μας... αλλά και πώς αυτές μεταβάλλονται με το χρόνο και τα γεγονότα. Και πράγματι, η αρχική διάθεση των ανθρώπων του Τηθύς -και οπωσδήποτε η δική μου- ήταν να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Ύδρας. Στην πορεία ωστόσο, όπως και είναι φυσικό, κάποιοι κάναμε τις προσωπικές μας έρευνες... Και οι δικές μου κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: δεν έχω να πω τίποτα με αυτούς τους ανθρώπους και είμαι διατεθειμένη από τώρα και στο εξής να τους θεωρώ όχι μόνο γραφικούς αλλά και εχθρούς (συγγνώμη για το βαρύγδουπο της λέξης αλλά τόσο βαριά το' χω πάρει όντως). Οι κύριοι οικολόγοι, με έχουν ήδη συκοφαντήσει αρκετά σαν δύτρια για να διατηρώ την οποιαδήποτε επιθυμία να συναναστραφώ μαζί τους... Αντιθέτως, θεωρώ πλέον ότι είμαστε πολύ μακριά από τους κυρίους αυτούς, και δε θα χάσω την οποιαδήποτε ευκαιρία να κατακρίνω και να προσβάλλω το μελλοντικό τους έργο αν κρίνω ότι αυτό συνεχίζει να περιορίζεται στην εκμετάλλευση της άγνοιας του κόσμου, τη διαστρέβλωση συνειδήσεων και τη συκοφαντία αθώων (όπως το πάνε τώρα δηλαδή) Εκτός όλων των άλλων, οι πηγές μου λένε ότι το 90% των "οικολόγων" είναι απατεώνες που δημιουργούν προβλήματα προφασιζόμενοι την προστασία του περιβάλλοντος και δεν σταματάνε να φωνασκούν και να απειλούν ώσπου να τσεπώσουν τις μίζες τους και να πάνε χαρούμενοι σπίτι τους προσδοκώντας το επόμενο θύμα.... Δε λέω -σε καμία των περιπτώσεων- ότι οι κύριοι της Ύδρας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (κυρίως κάτι γάλλοι και κάτι ιταλοί τα κάνουν αυτά) αλλά με τέτοια ποσοστά καλό είναι να προσέχει κανείς τα νώτα του. Δε γνωριζόμαστε με τους κυρίους και εννοείται ότι δεν πρόκειται να γνωριστούμε πίνοντας ένα καφεδάκι μαζί τους κι ακούγοντας αυτά που λένε αυτοί για τον εαυτό τους. Ας αφήσουμε καλύτερα ανοιχτή την εκκρεμότητα να τους αποδείξουμε το ποιόν μας, όπως ανοιχτή μένει να μάς αποδείξουν κι αυτοί το δικό τους. Με έργα και όχι με λόγια. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν πήγα σε αυτή τη συνάντηση διότι δεν ήθελα να πάω (εκτός αυτού ήταν και η διάλεξη του Φραντζή εκείνη τη μέρα και για εκείνον τουλάχιστον ήξερα σίγουρα ότι αξίζει τον κόπο). Αυτό δε σημαίνει ότι οι σχέσεις μας με το Σύλλογο της Ύδρας τελείωσαν. Αντιθέτως, μόλις αρχίζουν... __________________________________________________ _______ Όλες οι απόψεις που κατατίθενται σε αυτό το μήνυμα είναι απολύτως προσωπικές και δεν εκφράζουν θέσεις του Συλλόγου Τηθύς. ![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 04-04-08 στις 20:28. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|