![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ευτυχώς μας προσέχουν
εμμυ,
εχεις δικιο να λες οτι ειναι φασισμος το να μην μπορεις να κυκλοφορησεις στην ιδια σου την πολη,ομως θα προσθεσω για πολλοστη φορα οτι αμφιβαλλω για το αν την πολη την καψανε οι 15 χρονοι , ή οι αναρχικοι (οι πραγματικοι αναρχικοι, οχι οι χουλιγκανς)....την πολη την εκαψαν σιγουρα φασιστες απο οπου κι αν προερχονται...ξερεις κατι εμμυ, αν δεν ειχαν γινει τα καψιματα , τη δευτερα στους δρομους θα ηταν 500 χιλιαδες ανθρωποι... εμμυ ο μαθητης δεν σκοτωθηκε, δολοφονηθηκε.... και μια που ανεφερες το δικαιο, θα σου ζητησω να μου ορισεις τι ειναι φονος εστω και εξ αμελειας (αν σωνει και καλα δεχτουμε οτι οι ζαρτινιερες για μια ακομα φορα μετακινηθηκαν)... ο θανατος ενος πολιτη δεν ειναι επαγγελματικο λαθος...ποσο μαλλον ατυχημα οπως λες....εδω μαλιστα σφαλεις οικτρα, ατυχημα ειναι να περπατας στο δρομο και να πεσει ενα δεντρο πανω σου....το να βριζεις καποιον και να του πετας πλαστικα μπουκαλια και αυτος να τραβαει κανονι και να πυροβολει δεν στοιχειοθετει ατυχημα εμμυ οτι και να λες.... αλλα οπως και να εχει ουτε να λιντσαρω θελω τον τυπο ουτε να τον στειλω εγω στη φυλακη, δεν ειναι δουλεια μου. Ειναι ομως δικαιωμα μου να εχω αποψη και η αποψη μου ειναι οτι ο συγκεκριμενος αστυνομικος δεν εβλεπε απεναντι του ενα πιτσιρικα αλλα ενα εχθρο και ως τετοιον τον εξαφανισε απο το χαρτη... και με τη σταση μου θελω να δειξω οτι ουτε εγω αλλα ουτε και οσοι συμμεριζονται τις αποψεις μου θα επιτρεψουμε να παρανοηθει η αιτια που οδηγησε σε αυτη την τραγωδια που δεν ειναι αλλη απο μια βαθεια αντιδημοκρατικη ασκηση εξουσιας.... Κατα τα λοιπα και επουσιωδη , δεν ειρωνευτηκα αγνωστους ανθρωπους σε μενα (τους φιλους σου εν προκειμενω). Ειρωνευτηκα (ακομψα ισως, αλλα παθιασμενα και ντομπρα) τη φραση οτι ΘΡΗΝΕΙΣ χαμμενες θεσεις εργασιας οταν, την ιδια στιγμη, ενα μεγαλο κομματι της χωρας θρηνει ενα χαμενο παιδι... Ξερεις πολυ καλα εξαλλου οτι δεν ανηκω στους βολεμενους, η κριση επηρρεαζει βαθεια το επαγγελμα μου και επιτεινει την ανασφαλεια μου. Ισως θα επρεπε να διατυπωνεις καλυτερα την αγανακτηση σου δικαιη ή αδικη, αν βεβαια ηταν προβλημα διατυπωσης. ακομα και τωρα ομως δεν σε βλεπω (και πολλους αλλους μαζι σου) να θρηνεις για την αδυναμια μας να απαλλαγουμε απο μια εξουσια η οποια ασελγει πανω στα δημοκρατικα σου πιστευω ανταλλασωντας τα νερα της λιμνης με την περιουσια τη δικη σου και τη δικη μου (για να φερω ενα ευκολο παραδειγμα). Γιατι αραγε? Τοσες μερες γραφω προσπαθώντας να επικοινωνησω με συνανθρωπους και να μεταφερω την αγωνια μου για την παθητικοτητα με την οποια ο ελληνας πολιτης αποδεχεται τον πολιτισμικο ξεπεσμο, την απροκαλυπτη κλοπη, την στρεβλωση αξιων και προτεραιοτητων Αν μη τι αλλο η σπιθα της τελευταιας βδομαδας εφερε την πολιτικη κουβεντα ξανα στο προσκηνιο. Αναγκασε ανθρωπους να ορισουν το συστημα ιδεων τους και να το μοιραστουν με αλλους....ειναι ενα κερδος.... δεν φτανει μονο αυτο...χρειαζονται και δρασεις, αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποιες, οχι ομως γιατι ανηκω στον καναπε (μακρια απο μενα!) αλλα ισως γιατι δεν ειμαι αρκετα εξυπνος στο να τις σκεφτω... ![]() Καιι ερωτω ...νιωθετε οτι χρειαζομαστε αλλαγη ή οχι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 14-12-08 στις 03:17. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|