Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Θαλάσσιο Περιβάλλον > Γίνε Οικο-ρεπόρτερ
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-09, 09:17
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον θα κλείσω εδώ τη δική μου συνδρομή σε αυτό το θέμα, αφού θα λείπω εκτός Αθηνών για κάμποσες μέρες
Τωρα που λειπει η Μαρια , ευκαιρια ειναι ()

Πραγματικα δεν περιμενα να εξελιχθει η συζητηση διαφορετικα Εκτωρα , μια και παρομοια θεματα εχω συζητησει με διαφορους , ειτε ειναι κυνηγοι με πολυ λαθος σκεπτικο (του στυλ "τα ξεκωλιασες" , ή αυτοι που αν δεν προκαλεσουν εκατομβη το λιλακι τους θα ειναι αφαντο μετα στο καφενειο ή στο γραφειο κλπ ) , αυτοδυτες που βουτωντας τσαλαπατανε και πειραζουν ατσαλα ο,τι τραβηξει την προσοχη τους , αυτοδυτες που ψαρευουν χρησιμοποιωντας τις μπουκαλες τους και αλλες τετοιες σιχαμερες κατσαριδες και ελεεινους κατσαπλιαδες . Φιλοσοφιες περι ενστικτου , επιστημονικα δεδομενα σαν αυτα που βγαζει ο καθε Λιακοπουλος στην τηλεοραση και αλλα πολλα τετοια , συζητουνται σε ολα τα καφενεια του κοσμου απο την γενεση του .
Φυσικα και θα αμυνθουν ολοι Εκτωρα . Απλα εγω δεν επετεθην κατα του Υ/Β κυνηγιου , ουτε κατα των Υ/Β κυνηγων (ελευθερων ) . Κατα της καταχρησης φερομαι και κατα της ανανδρης στρατοκαυλιλας , της διαπομπευσης δηλαδη και κατα της θλιβερης δικαιολογιας , αν χτυπησει κανενας "καταλαθος " καμμια 20αρια κιλα ψαρια " Ε , να τα'ι'σα δυο χωρια και τον Υπουργο , ισα ισα εφτασαν " και στην επομενη τεραστια ψαρια , Ε , να λιπασμα για τα χωραφια χρειαζομασταν και τα'ι'σα και 6,000 λαθρομεταναστες .
Τους τα'ι'ζες και απο χθες απο την τσεπη σου ? Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος πως ΟΧΙ .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 27-03-09 στις 09:41.

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:09.