Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Άλλος εξοπλισμός
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #16  
Παλιά 01-03-11, 12:02
ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 25-10-2007
Μηνύματα: 148
Απάντηση: Πλύσιμο - Συντήρηση Στεγανής Στολής

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seafarer Εμφάνιση μηνυμάτων
Φοίβο, δύσκολα θα το βρείς στο εμπόριο στην Ελλάδα.
Εγω το πήρα απο Αγγλία (όπως και το κίτρινο)
Για το SI TECH κάνε μια ερώτηση στο PLANET BLUE - o Κώστας φέρνει πράγματα της SI TECH, αν μπορεί να το φέρει.
Τι ακριβώς εννοείς το εσωτερικό λείο δεν κατάλαβα??? - τα μέσα δοντάκια του φερμουάρ μήπως????
Τhank you!


Ναι, με το εσωτερικό εννοούσα την επιφάνεια που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του φερμουάρ, δηλαδή εκεί που βρίσκονται τα μέσα δοντάκια. (Μάλλον είναι βέβαια τα ίδια δοντάκια, τα οποία απλά είναι έτσι αγκυστρωμένα ώστε να βγαίνουν από την μέσα πλευρά...if I’m not mistaking..)

Εκεί λοιπόν το φερμουάρ έχει μια λεία επιφάνεια, η οποία πρέπει να είναι φάρδους 5-10mm αν θυμάμαι καλά.

Εχθές έψαξα λιγάκι στο internet και βρήκα την ιστοσελίδα της BDM ή αλλιώς..”The New Zipper Company”, που κατασκευάζει μάλλον τα περισσότερα από τα φερμουάρ που συναντάμε στις στεγανές.

http://www.the-new-zipper.co.uk/index.htm

Αν μπεις και κάνεις κλικ στην “Page 7” θα δεις οτι προτείνουν και κάποιο υγρό (zipper fluid), το οποίο είναι απ’ότι κατάλαβα για αυτήν την εσωτερική επιφάνεια.

Σε ότι αφορά τώρα τα κεριά που διακινούνται στην καταδυτική αγορά (μιλάω για τις πλακέτες σαν αυτήν που απεικόνισες πάνω πάνω - όχι το κερί που είναι στα tubes), ήθελα να προσθέσω ακόμα ότι μου φαίνονται πάρα πολύ σκληρά ! Πως να απλώσεις αυτό το πράμα πάνω στα δόντια του φερμουάρ?

Έχω ένα τέτοιο που πρέπει να είναι της Beaver και είναι απίστευτα σκληρό !

Όταν αγόρασα την στεγανή μου, η οποία είναι της Bare, η στολή συνοδευόταν από ένα stick κεριού, το οποίο απλωνόταν πολύ εύκολα, διότι ήταν μαλακό!

Πρέπει να βρω κανέναν που κατοικεί στην Αγγλία μου φαίνεται..


Απάντηση με παράθεση
 


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:00.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.