Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτική Επικαιρότητα > Καταδυτικά Νέα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-03-08, 09:04
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα

Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι δεν λετε διαφορετικα και ξεχωριστα πραγματα . Ας μην αρχισουμε , με την ευκαιρια της προσφυγης του Υδραι'ι'κου Συλλογου , αντιπαραθεσεις μεταξυ των δικων μας Συλλογων (δικοι μας = οσοι εχουν να κανουν με την αυτονομη καταδυση τιποτα δεν ειναι ιδιοκτησια μου) . Οπως πολυ σωστα γραφεις Γιαννη , ο Τηθυς εχει χρεος να αλλαξει την εικονα και την σταση του κοσμου απεναντι στην αυτονομη καταδυση . Καπου εκει βρισκεται και η ΕΑΘ και γι αυτο (μιλω σαν Ελληνας πολιτης και οχι μεροληπτωντας υπερ ή κατα Συλλογων) αν θελετε , συνεργαστειτε για καποια τετοια σοβαρα θεματα . Αλλιως , απλα ας συνεχισει ο καθε ενας την πορεια του και ας συνεισφερει οσο περισσοτερο μπορει στον κοινο αυτον σκοπο . Ας μην ψαχνουμε για αρχηγικες θεσεις και ας μην μειωνουμε τις προσπαθειες των αλλων , ειτε Συλλογων ειτε ατομων . Δεν οδηγει , παρα μονο στην ολοκληρωτικη απαξιωση ολων αυτων των Συλλογων ή φορεων απο το ευρυ κοινο . Με απλα λογια , ο Ελληνας ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΠΙΑ τα μαλλιοτραβηγματα για τις πρωτιες . ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ .
Τετοιοι που ειμαστε η λεξη Συλλογος κοντευει αν αποκτησει την εννοια φρικτου νοσηματος (κατι σαν το "αρμοδιος" , "προεδρος" , "μεσαζων" κλπ) .
Αν κανω λαθος , λυπαμαι , αν και δεν νομιζω πως πεφτω εξω .
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:31.