Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Θαλάσσιο Περιβάλλον > Περιβαλλοντικά Νέα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-06-08, 10:00
Το avatar του χρήστη Manogr
Manogr Manogr is offline

Περιοχή: Γλυφάδα
Απάντηση: Οι καρχαρίες της Μεσογείου κολυμπούν προς την εξαφάνιση

Είχα σκοπό σήμερα να γράψω ένα θέμα εδω αφού το βιολί ξεκίνησε απο προχθές (!!!)...γι' αυτό χθες έπιασα πραγματικά πάτο και προσπάθησα να δω τα ρεπορταζ για το θέμα αυτό σε όλα τα κανάλια !!!

Τα "Σαγόνια του Καρχαρία" ωχριούν μπροστά στο σατανικό αυτό τέρας που απειλεί τις ακτές μας και τις απλές Ελληνικές οικογένειες που θέλουν απλά να απολαύσουν το μπανάκι τους! ΠΡΟΣΟΧΗ δύτες…το κύτος μπορεί να σας καταπιεί ολόκληρους, ίσως να είναι το ίδιο που κατάπιε τον Ιωνά (όχι δεν ήταν φάλαινα) αλλά οι Ράμπο του λιμενικού έχουν αναλάβει προσωπικά την εξόντωση του !!

Πέρα από την πλάκα τώρα… η κατάσταση των καναλιών είναι και σε αυτό το θέμα, όπως σε κάθε τι, ανεξέλεγκτοι! Όχι απλά κάνουν την τρίχα τριχιά αλλά λένε τρομακτικά ψέματα (δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω ανακρίβειες).

Τουλάχιστον το ALTERείχε ένα καθηγητή ωκεανολογίας (νομίζω) που προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Είδαμε λοιπόν έρημες παραλίες, κυρίες που είπαν ότι θα κολυμπήσουν ρηχά-ρηχά, την απίστευτη κυρία με τα βατραχοπέδιλα που είπε «σιγά μην φάει εμένα ο καρχαρίας, τι θα επιθυμήσει πάνω μου» και πολλά άλλα…

…το καλύτερο όμως ήταν η κυρία που είπε ότι « ακούμε ότι ο καρχαρίας μπορεί να κοιμάται κάπου ή να κρύβεται και μπορεί να μας επιτεθεί» !

ΕΛΕΟΣ !

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:54.