![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
||||
|
||||
Δημοσιογραφικά ...
Πολύ συχνά είπαμε, γράψαμε, διαβάσαμε σχετικά με την ασχετοσύνη, ανευθυνότητα των διάφορων δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα που ασχολούνται ή για της φωτογραφίες που κοτσάρουν στα άρθρα τους. Γράφουν για να γεμίσουν οι σελίδες, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλίθιους ή γράφουν για να “προκαλέσουν” το ενδιαφέρων του κόσμου ή για να πωλήσουν φύλλα ή να ανεβάσουν τα νούμερα.
Δεν έχω δεί ποτέ αξονικό τομογράφο αλλά αυτό μου http://www.politis.com.cy/cgibin/hwe...15&-V=articles θυμίζει κάτι άλλο ![]() Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι έκαναν πάλι την αγγούρα τους. ![]()
__________________
“The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.” Jacques Cousteau Why can't I just dive more often! http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg |
|
|