![]() |
|
|||||||
| Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Προσοχή! Δαγκώνει.....κουτουρού
Παράθεση:
Το Naxos Diving ή προσωπικά εγώ, δεν είμαι κατηγορούμενος. Η όποια υπεράσπιση μου δικαστικά έως τώρα, έχει αποκλειστικά πληρωθεί από ανθρώπους που με τίμησαν, με τη συμμετοχή τους σε καταδύσεις του καταδυτικού μου κέντρου (~1500). Το μόνο νόμιμο δικαίωμά μου ήταν η παρέμβαση, όπου με κόστος 3000 ευρώ αρχικά και από 700 ευρώ περίπου για κάθε αναβολή συν κόστος μετακινήσεων, θα μου έδινε το δικαίωμα, μετά την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας, να μηνύσω τους ακατονόμαστους. Και ζήσε Μάη μου..... Αποφάσισα να μην προχωρήσω. Δεν με παίρνει, για οικονομικούς κυρίως λόγους. Ο κ. Καμμένος όπου πράγματι μιλήσαμε μαζί στο τηλέφωνο από τις πρώτες ημέρες, όπως μου είχε πεί δεν θα πήγαινε σε καμμία περίπτωση σε αναβολή η υπόθεση στο συμβούλιο και οι νομικοί του ΥΕΝ θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για αυτό, Το ΥΕΝ υπερασπίζει αποκλειστικά και μόνο, τη θέση του υπουργείου, που αναγκαστικά είναι και υπέρ μου. Δεν έχει αναλάβει το ΥΕΝ ουδεμία δικαστική υπεράσπιση μου. Για τις αναβολές τώρα. Έχω την αίσθηση ότι καθυστερούν με αναβολές εν όψη της επερχόμενης εκλογής του πασοκ. Με αυτό το κόμμα στην καρέκλα, έχουν περισσότερες πιθανότητες οι ακατανόμαστοι, γιατί έτρωγαν από την ίδια γούρνα και ευελπιστούν να το περάσουν. |
|
|