![]() |
|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: white tip & grey reef sharks, barracudas & trevallies
Ααααχ , βαλτός εισαι να με τρελλανεις ξανα Γιωργο , ευχαριστουμε παλι για μια ακομα γευση απο το Baraccuda Point , το οποιο ερχεται συχνα στα υποβρυχια ονειρα μου ακομα και τωρα , 7 χρονια μετα την επισκεψη μου !
Ειχα μεινει αρχικα στο Kapalai , οπου , τοτε τουλαχιστον , οι συνθηκες διαβιωσης ηταν υπεροχες . Τα δωματια πολυ μεγαλα , πολυ καθαρα (και χωρις αποτροπαια μπαμπουρια , ζουζουνια κλπ) και η οργανωση αψογη . Να σκεφτεις , οτι οταν ξεκουραζομουν στο κρεββατι μου , τραβουσα τα ξυλινα panel του τοιχου και εβλεπα σε λιγα μετρα αποσταση με καθε λεπτομερεια ψαρια να κυνηγαν , Lion fish να στεκονται (μαλλον καραδοκουσαν κι αυτα) κλπ ! Θυμαμαι οτι προσφατα ειχε γινει και ενα ατυχημα στο νησι (Sipadan) με μια φορτηγιδα με φορτιο οικοδομικα υλικα για να χτισουν στο νησι ( ![]() ![]() Το Sipadan θεωρειται απο πολλους ο Νο 3 καλυτερος καταδυτικος προορισμος παγκοσμιως . Δεν εχω παει σε πολλα μερη , αλλα το πιστευω αυτο . Οι μνημες ειναι ανεξιτηλες και οσα χρονια και να περασουν , θα θελω να βρισκομαι εκει (ειδικα αν μπορεσω να μεινω παλι στο νησι , αλλα οπως και να εχει ξαναπηγαινω !) . Γιωργο να εισαι παντα γερός και να πηγαινεις σε ολα τα ομορφα μερη του πλανητη μας !! Γιωργο (Καρελα ) , οταν πηγα εγω τα νερα ηταν διαυγεστατα , το καθαρο οπτικο πεδιο απεραντο . Μαλλον ειχαν πεσει πολλες βροχες την περιοδο που πηγε ο Γιωργος Δελ. και θολωσαν . Αντε , παμε παρεα στο επομενο ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 11-07-09 στις 09:20. |
|
|