Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικοί προορισμοί & Προτάσεις για κατάδυση. > Καταδυτικά Ταξίδια στο Εξωτερικό
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-)

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #22  
Παλιά 27-08-07, 17:04
Το avatar του χρήστη sfougarisb
sfougarisb sfougarisb is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 05-06-2007
Μηνύματα: 168
Απάντηση: Yucatan Peninsula diving

Thanos,

είχα ξεχάσει τους φανατικούς της τεχνικής και σπηλαιοκατάδυσης! Οι Cenote στο Γιουκατάν πρέπει να αποτελούν μοναδικό συνδυασμό ευκολίας σε πρόσβαση ακόμα και για τον αρχάριο δύτη (και όχι σπηλαιοδύτη), που 15 μέτρα ποιο μέσα μετατρέπεται σε πρόκληση και για τον ποιο advanced GUE.

Γενικά, είναι μια εξαιρετική εμπειρία ακόμα και οι προσβάσιμες και "τουριστικές" βόλτες που κάναμε εμείς. Δίπλα μας περνούσαν δύτες με στεγανές, διπλές, και όλα τα extra οι οποίοι είτε κάναν προπόνηση είτε ακολουθούσαν μια από τις "άλλες" διαδρομές.

Οι είσοδοι σε αυτές που βουτήξαμε ήταν πελώριες. Σκέψου ότι στην Dos Ojos, υπήρχαν τουλάχιστον 2 πλατφόρμες για τους δύτες και αυτούς που κάναν μασκο-πέδιλο! Ενώ αν θυμάμαι καλά, στην είσοδο υπήρχαν 5 μίτοι με διαφορετικές διαδρομές! Η χερσαία πρόσβαση και τα πρώτα 100 κυβικά μέτρα υποβρύχιος έμοιαζαν με πανηγύρι. Νόμιζα ότι θα κολυμπάμε με όλους αυτούς τους άγνωστους δύτες ο ένας πάνω στον άλλο.

Μετά ακολουθούσες ένα μίτο, και δεν έβλεπες δύτη για ένα τέταρτο! Ανα πάσα στιγμή θα πρέπει να υπήρχαν πάνω απο 50 δύτες μέσα.

Μια και να ανεβάζεις μια-μια τις φοτο είναι σπαστικό, (και δεν δουλεύουν και τα Links), δείτε εδώ:

http://picasaweb.google.com/sfougarisb/CenoteDiving

Προσωπικά πήρα μια γεύση για την σπηλαιοκατάδυση
και αποφάσισα ότι προτιμώ τους υφάλους και τα ψάρια!
Απάντηση με παράθεση
 



Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:27.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.