Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Καταδυτικά κέντρα και καταστήματα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-07-10, 09:30
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Μου άρεσε / Με εκνεύρισε - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων

Το 110 θα μπορουσε να σημαινει βουτια στην Γαυδο Νεοκλη και αυτο για δυο βουτιες στον νοτιοτερο βραχο της Ευρωπης δεν ειναι υπερβολικο (με νερα , χυμους , φρουτα και σαντουιτς στο ψυγειο) . Επισης , δεν ειναι θεμα χρηματων μονον , οπως προειπα .
Το περασμενο ΠΣΚ ειχα κανονισει να παω στην Θασο για βουτιες (και μονον βουτιες , οχι γενικο τουρισμο) . Μιλησα με ενα καταδυτικο , μου εδωσε τιμη 40ΕΥΡΩ για διπλη βουτια . ΟΚ , ειναι εξαιρετικη τιμη . Τι να το κανω ομως , που οταν ρωτησα δυο ατομα που εχουν επισκεφτει αυτο και το καταδυτικο του διπλανου χωριου , μου ειπαν για ανουσιες και αδιαφορες βουτιες ? Ας μου ελεγε και 5 ΕΥΡΩ την βουτια , θα ξεσηκωνομουν να οδηγησω ως την Κεραμωτη και μετα καραβι και μετα οδηγημα στην αλλη ακρη της Θασου (ολα αυτα τα γουσταρω πολυ) , για να δω οργωμενα λιβαδεια ποσειδωνειας και νερα χωρις ζωη , επειδη ετσι βολευει τον παροχο , που ειναι πολυ κοντα στο καταδυτικο του ? Οχι αδερφε , χιλιες φορες να μαζεψω απο 20 τετοια ΠΣΚ και να τραβηξω κατα Ινδονησια μερια ή , ακομα καλυτερα να συνεννοηθουμε 5-10 ατομα (στην Ελλαδα αυτο ειναι τρομερο επιτευγμα) και , εντελως αυτονομοι (σκαφος - συμπιεστη - πληρη εξοπλισμο - μπυρες) να παμε καπου ( αααχχχ Νοτια Κρητη ααααχχχχχ) και να τσακιστουμε στις βουτιες (και στις μπυρες) , οσο και να μας κοστισει αυτο . Το θεμα ειναι η ισορροπια κοστους με ευχαριστηση (value for money) . Αν δεν γουσταρει να καψει 7 ΕΥΡΩ πιο πολλη βενζινη , ας μου το πει να του δωσουμε απο 10 ο καθε ενας και να μας παει πιο μακρυα στα καλα (γεματα ζωη) μερη . Αλλιως να παει να βοσκει στα ξενοδοχεια , και να βγαζει λεφτακια απο τα DSD , και τα σχολεια , οπως αξιοπρεπως κανουν παρα πολλοι παροχοι .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 15-07-10 στις 09:35.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:50.