Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-04-08, 00:46
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: SCUBA Forum Reports

Καλά βρε θηρία...

Γράψατε 3εις σελίδες σε μια μέρα χωρίς εμένα; (Να πως μεγαλώνουν τα στατιστικά )

Κατ αρχήν θα πρέπει να ευχαριστήσω τον GKAM που έκανε τον κόπο να παραθέσει και να αναλύσει τα στοιχεία (μην είμαστε και αχάριστοι)

Σήμερα υπάρχουν τα συγκεκριμένα fora αύριο θα υπάρξουν κάποια καινούργια ενώ κάποια παλιά θα κλείσουν. Αυτό έχει σημαντικά να κάνει με το πόση ενέργεια έχει (και θέλει να δώσει) ο ιδιοκτήτης(ες) του forum όπως επίσης και με το budget.

Ασφαλώς και το ΤΗΘΥΣ δεν μπορεί να συγκριθεί μια που η ύπαρξή του έχει και πολιτικό χαρακτήρα. Είναι το forum του συλλόγου. Βέβαια δεν θα είχε την επιτυχία που έχει αν οι κινήσεις του συλλόγου δεν ήταν αυτές που είναι. Εδώ βλέπουμε ημερίδες, εκδηλώσεις, σεμινάρια, προπονήσεις, εκδρομές, βουτιές τουλάχιστον κάθε μήνα. Επόμενο είναι λοιπον να έχουμε κίνηση. Μακάρι να είχα τον χρόνο να μπαίνω σε όλα τα καταδυτικά sites (ελληνικά και ξένα), αλλά δυστυχώς και αυτά τα 2 που βλέπω μόλις και μετα βίας τα καταφέρνω.

Αναπόφευκτα υπάρχουν άνθρωποι που χωρίζουν τους άλλους σε δικούς μας και ξένους. Σε στρατόπεδα. Αυτό το έχω δει -σε μικρό βαθμό- και σε αρκετά άτομα που κάνω παρέα. Όταν βλέπουν έναν δύτη που είναι πιο ενεργός στο "άλλο" site δεν ανοίγουν κουβέντα για μια εκδήλωση του "δικού τους". Βλέμματα προσεκτικά εξεταστικά όπως βλέπαμε στις μεταψυχροπολεμικές ταινίες τους Ρώσους και τους Αμερικάνους. Γιατί; Μη με ρωτάτε. Εγώ το βρίσκω παιδικό. Ίσως χαζό, σίγουρα όμως υπάρχουν και οι άνθρωποι που το παρακάνουν (με τους άλλους είναι; Ε τότε σίγουρα... είναι κακός και ήρθε εδώ να μας την πει). Αυτό δεν ξέρω αν λέγεται κατινιά, σίγουρα όμως δεν είναι κα το πιο φυσιολογικό!

Τεσπα.

Όποιος θέλει να ανοίξει ένα forum/περιοδικό/εφημερίδα μπορεί να το κάνει και προσωπικά είμαι μαζί του. Αν έχει πραγματικα το κέφι και το μεράκι το σίγουρο είναι ότι θα βρει ανταπόκριση, μικρή μεγάλη δεν ξέρω αλλά στο κάτω κάτω μήπως θα πάρει και κανένα βραβειο;

Συγγνώμη αν όλα αυτά που λέω είναι λίγο ασύνδετα μεταξύ τους αλλα η ώρα πάει 2 ( πόσοο) και πρέπει να κλείσω και να λιποθυμήσω στο κρεβάτι μου.

Καληνύχτα
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:24.