![]() |
|
Νέα και Ανακοινώσεις του Συλλόγου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
1 XL άσπρο ανδρικό
1 XL πορτοκαλί ανδρικό 1 L άσπρο γυναικείο 1 L πορτοκαλί γυναικείο 1 S πορτοκαλί γυναικείο Σύνολο 5
Δήμητρα (kristalia) Δημητροπούλου (DiViDi) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kristalia : 02-06-08 στις 08:12. |
|
|||
|
|||
Krystalia , τελικα θα παραγγειλω ενα L πορτοκαλι και ενα L λευκο κι εγω σαν καλο παιδι που ειμαι , ετσι γιατι ο Συλλογος σας χρειαζεται και οση στηριξη γινεται .
Παρακαλω επιβεβαιωσε .. Ευχαριστω πολυ !! ] |
|
||||
|
||||
Οκ Michali
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Καλημέρα και πάλι θα ήθελα 1 λευκό αντρικό XXL και 1 πορτοκαλί αντρικό XXL. Αν ερθεται στό Tsolis παρακαλώ κάποιος να τα δωσει στον Γιώργο Καρέλα εχω συνενοηθεί μαζί του. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε, ότι οι φίλοι που θέλουν μπλουζάκια, αλλά το αμελούν, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση μέχρι το βράδυ της Τρίτης (3/6/08) γιατί την Τετάρτη θα δώσουμε την παραγγελία για εκτέλεση. Βέβαια όσοι το κάνουν αργότερα θα ληφθούν υπ' όψιν στην επόμενη παραγγελία (που θα γίνει όταν συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός προ-παραγγελιών). Απλώς δεν θα έχουν το μπλουζάκι τους για την εκδρομή στο Tsolis ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Καλημερα σας.
Για 1,90 - 95Kg πιστευω οτι το XL δεν θα ειναι πολυ μεγαλο 1 πορτοκαλι παρακαλω thanks Dimitris |
|
||||
|
||||
δυο και εγώ παρακαλώ.. ένα και ένα... XL please!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|