![]() |
|
|||||||
| Nitrox, Trimix κι άλλες άγνωστες λέξεις... |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ρυθμιστής για αποσυμπίεση; | |||
| Πιστόνι |
|
11 | 44,00% |
| Διάφραγμα |
|
7 | 28,00% |
| Το ίδιο μου κάνει |
|
7 | 28,00% |
| Ψήφισαν: 25. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Ρυθμιστής για αποσυμπίεση
Παράθεση:
Το αρχικό θέμα ήταν (είναι) Πιστόνι vs Διαφραγμα απλώς ξεφύγαμε λίγο στο κατα πόσο κοιτάζουμε χαρακτηριστικά όπως το hose routing .. Στα πρακτικά και σε μια απορία που ακόμα έχω, το ότι ο ρυθμιστής βρήσκεται για πολύ ώρα υπο πίεση και δεν χρησιμοποιείται, πως (και εάν) επηρεάζει την επιλογή μας ![]() George, τo άρθρο που έχω είναι του 2003. Δεν ανέφερα και λίγο με πειράζει εάν είναι καλύτερος ο DST απο τον DS4, το θέμα είναι ότι υπάρχει σκέψη περι hose routing και δεν είναι κάτι τρελό ή περίεργο ... ![]() Και όπως γράφει κάποιος άλλος εκπαιδευτής: Παράθεση:
![]() που εκφράσατε Αυτά... καλό είναι να διατυπώνονται διαφορετικές και αντικρουώμενες απόψεις αρκεί να γίνονται με ωραίο τρόπο ![]()
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() (παιζουμε μπατσες χρονια τωρα εδω και αλλου, οποτε φρενο μονο στα γνωστα "γαλικα" )Τα forum μπορει να πληγωνουν, αλλα look at the bright side, δεν πονανε!
|
||||
|
||||
|
Πες το σ' αυτόν που έγραψε το προηγούμενο από το δικό σου μήνυμα. Προσπαθεί έδώ και ώρα να σπάσει το κεφάλι του σ' ένα τοίχο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]() Πάλι καλα που τα emoticons δεν καρουμπαλιάζουν. ![]() /GKAM
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
τι αντρες ειμαστε καλε αμα δεν ανοιξει και καμια μυτη;
|
||||
|
||||
|
πράγματι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πω απλά "άντρες" Αλλά δε μου αρέσουν αυτά τα σεξιστικά σχόλια και το κατάπια. ![]() Ρε παιδιά, μπορούμε καλύτερα όλοι εμείς εδώ μέσα. ![]() Αν θέλετε πάντως ο Σύλλογος μπορεί να διοργανώσει το πρώτο DecoRegSaloon Party για πολλές, τρελές καρπαζιές: Απλά φέρνετε όλοι τους ρυθμιστές αποσυμπίεσης που έχετε και τους κάνουμε πρωτότυπο crash test ο ένας στο κεφάλι του άλλου. Όποιος επιζήσει του event θα έχει το "απόλυτο δίκαιο" και -όσοι δεν έχουμε ακόμα- θα πρέπει να αγοράσουμε ίδιο ρυθμιστή με τον δικό του......Τι λέτε;
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|