![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
Αν μας θέλετε και εμάς στην παρέα σας,βάλτε μας στην λίστα.
Γιώργος και Γεωργία (gea) + σκηνή+ τουτού ![]() ![]() ![]() Λέμε να παμε απο παρασκευή απόγευμα αλλα θα φύγουμε κυριακή ![]() ![]() ![]()
http://picasaweb.google.com/GeaGeo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σιαβελής Γιώργος : 05-06-08 στις 19:36. |
|
||||
|
||||
Εγινε Γιώργο
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
Μια μικρή ενημέρωση στη λίστα:
Για κάμπινγκ: 1-3 ... geogeo (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο) 4-5 .... Φοίβος-Ιωάννα (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Μούργος) 6-7 ... Χρήστος, Ingeborg (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Σέλμα) 8-9 ... Γιώργος, Γεωργία (1 σκηνή, 1 τουτού) Σύνολο: 9 άτομα Εκτός κάμπινγκ: ..... + Γιώργος, Δώρα (μάλλον μονοήμερη εξόρμηση - Σάββατο) + Dimitri (μονοήμερη) + 2 άτομα ο Ηλίας (που δεν θα μένουν στο camping) Όποιος άλλος ενδιαφέρεται για κάμπινγκ ας το πεί τώρα. Αύριο το πρωί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομαδική κράτηση για σκηνές-αυτοκίνητα κλπ. για να έχουμε την έκπτωση -10% που μας υποσχέθηκαν ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 08-06-08 στις 21:32. |
|
|||
|
|||
θα κάνουμε βουτιά-ές παρασκευή ή πάμε για Σαββάτο;
|
|
||||
|
||||
Εγώ θα είμαι την Παρασκευή μεσημέρι εκεί, οπότε βγαίνει και μια βουτιά το απόγευμα μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι.
|
|
||||
|
||||
Όσα απο τα μέλη του Συλλόγου θα είναι στο Τσόλις να το δηλώσουν είτε στο θέμα αυτό είτε με pm σε εμένα ώστε να παραλάβουνε τις ταυτότητες μέλους.
![]()
Θάνος Αγγελόπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 10-06-08 στις 10:52. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|