![]() |
|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλαστικό χρώμα στη θάλασσα...
Παράθεση:
![]() ![]() Είπα κι εγώ... Μιχάλη κι εγώ έχω πιει 16 χρονών 3-4 γουλιές νέφτι που κάποιος είχε βάλει σε ένα μικρό μπουκάλι ουίσκυ. Το μόνο που έπαθα ήταν ότι ρευόμουνα νέφτι 2 μέρες ![]() Δεν ξέρω πόσο τοξικό είναι το πλαστικό χρώμα, αλλά φαντάζομαι ότι για κάποιο θαλάσσιο οργανισμό που παίρνει το οξυγόνο και την τροφή του από το νερό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, ειδικά αν μιλάμε για οργανισμούς με μικρή ή καθόλου δυνατότητα μετακίνησης από εκείνη τη μικρή περιοχή παραλίας που εξαπλώθηκε αρχικά το χρώμα και βρισκόταν σε μεγάλη συγκέντρωση. Εξ' άλλου όπως είπε κι ο Big-Blue, η σύνθεση διαφέρει από πλαστικό σε πλαστικό ![]() Πάντως το βασικό πρόβλημα είναι θέμα παιδείας και ευσυνειδησίας. Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι δεν τους περνάει καν απ' το μυαλό ότι αυτό που κάνουν καταστρέφει την ίδια την παραλία όπου βουτάνε και την υγεία των παιδιών τους... Να μη μιλήσουμε για το παράδειγμα που δίνουν στα παιδιά τους ![]()
|
|