Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Ο Σύλλογος 'ΤΗΘΥΣ' > Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-09-08, 13:56
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: 28.9.2008: K.D.E. - Εθελοντικός Καθαρισμός Βυθού Βουρκαρίου Κέας

Παιδιά συγγνώμη για το άσχετο του πόστ αυτού,κρατήθηκα - κρατήθηκα, αλλά δεν άντεξα !Το παρακάτω είναι απο μήνυμα που μου έστειλε φίλος. Το παραθέτω αυτούσιο.Μα την Παναγία, είναι απόλυτα αληθινό ! Γειά σου ρε Νεοκλή !.. "...φτάνουμε λοιπόν στην ΧΧΧΧΧΧ (αφαιρώ το όνομα του νησιού) γεμάτοι χαρά. Πάω στο καταδυτικό, κλείνω για την επομένη βουτιά, πρωινή. Αφού λοιπόν ξημερώνει ο Θεός την ημέρα, με παίρνει ο τύπος τηλ. και μου λέει :φίλε sorry δεν βγαίνουμε, έχει απαγορευτικό.Καντήλια εγώ, τρελαίνομαι δε περισότερο όταν λέει ότι δεν έχει ξαναγίνει όλο το καλοκαίρι. Λέω, ρε γαμώτη μου, τι καντεμιά είναι αυτή.....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ :"Λοιπόν σε κλείνω για να πάρω τηλ. και τον κύριο Κονταράτο να του πω ότι δεν θα βγούμε......." Είναι γεγονός !!!!!!!!!!!!!!Τα σχόλια δικά σας !"Σκόρδαααα, ασημένια καρφιάαααα. Και σταυρουδάκια πουλάωωωωω.Ο Πραματευτήηηηης!"
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:20.