Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικοί προορισμοί & Προτάσεις για κατάδυση. > Τοποθεσίες για κατάδυση στην Ελλάδα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-11-08, 15:08
Το avatar του χρήστη Τζανακης Γεωργιος
Τζανακης Γεωργιος Τζανακης Γεωργιος is offline

Περιοχή: Πειραιάς
Απάντηση: Κατάδυση στην Ελλάδα

Ονομάζομαι Τζανάκης Γεώργιος και θα ήθελα να σας σας ενημερώσω ότι η γενική γραματεία αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας έχει στην διάθεση του 9 ντοκιμαντέρ από καταδυτικές τοποθεσίες στο αιγαίο . Τις προμηθεύτηκε από την εταιρία μου Dolphins Production το 2007 ύστερα από πρόταση μας οι οποία έχουν αρχή το 2001. Σημμετείχαν στην δημιουργεία των ντοκιμαντερ καταδυτικά κέντρα , πανεπιστημία , φορείς .Τα εν λόγω ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκαν αρχικά για να παραδοθούν σε αποδέκτη που θα μου επιτρέψετε να μην τον αναφέρω. Το εν λόγω clip έχει δημιουργηθεί τον Φεβρουάριο του 2007 για χρήση σε καταδυτική έκθεση που έγινε στην Ελλάδα και στην Αγγλία έτσι ώστε να υπάρχει εικόνα. Κανένας Φορέας δημοσίου δεν το έχει παραγγείλει , καμία αμοιβή δεν υπάρχει για αυτό , χρηματοδοτήθηκε και διατέθηκε από εμένα τον ίδιο. Το video clip παρουσιάσθηκε στον Π.Σ.Ε.Κ. και δόθηκε σε δήμους , υπουργεία και σε όποιον το ζήτησε. Ερασιτέχνες, σκιτζήδες και καλφάδες, που θα έλεγε και ο παππούς σας δεν νομίζω να μας αντιπροσωπεύει. Η κριτική σε οποιαδήποτε βαθμό και εαν γίνετε είναι ενα όπλο που το χρηαζόμαστε για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι , οι ύβρις δεν νομίζω.
Τζανάκης Γεώργιος
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:43.