Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 09-03-09, 15:13
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 28-01-2007
Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Μηνύματα: 5.011
Απάντηση: Η ιστορια επαναλαμβανεται ή πως μια οικονομικη κριση σε συνθηκες κοινωνικης παρακμης φερνε

...εμείς επίσης δεν χρειαζόμαστε ειδικό νόμο
Τα όργανα της τάξης αποφασίζουν μόνα τους το πως και πότε θα δράσουν για τη "σωτηρία της πατρίδας" και είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να διαφημίζουν μόνοι τους τις τακτικές του παρακράτους στις εφημερίδες:

Ακροδεξιά οργάνωση στους κόλπους της αστυνομίας
__________________
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου ::
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 09-03-09, 15:21
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 29-01-2007
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.525
Απάντηση: Η ιστορια επαναλαμβανεται ή πως μια οικονομικη κριση σε συνθηκες κοινωνικης παρακμης φερνε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
...εμείς επίσης δεν χρειαζόμαστε ειδικό νόμο
Τα όργανα της τάξης αποφασίζουν μόνα τους το πως και πότε θα δράσουν για τη "σωτηρία της πατρίδας" και είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να διαφημίζουν μόνοι τους τις τακτικές του παρακράτους στις εφημερίδες:

Ακροδεξιά οργάνωση στους κόλπους της αστυνομίας
Αναδημοσίευση από τα σχόλια της εν λόγω συζήτησης:

Παράθεση:
ID σχολίου: 50307
Δημοσίευση: 07-03-2009 11:34 από politispittas
Ιστορία: Ακροδεξιά οργάνωση στους κόλπους της αστυνομίας


Απόσπασμα από τη σημερινή "Στήλη Άλατος" της Κυπριακής εφημερίδας Πολίτης για την "ΑΣ.Π.ΙΣ".

[...]Ποιος είναι ο Γεώργιος Σαμουήλ που τους εμπνέει;
Μα…ο διοικητής της Χωροφυλακής του Μακρυγιάννη που σε αγαστή συνεργασία με τους Εγγλέζους αιματοκύλησε τους Έλληνες Αριστερούς και άναψε το φυτίλι για τις απεχθέστερες ημέρες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, αυτές του Εμφυλίου. Δεκέμβριος του 44 ήταν.

Στην Ελλάδα, το Παρακράτος προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Δεν μπορώ να μεταφέρω όλη την ανακοίνωση τους εδώ, δεν με παίρνει ο χώρος.(στο τέλος του άρθρου υπάρχει σχετικός δεσμός)

Μετά την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών αυτό φάνηκε πεντακάθαρα.
Και είναι εξόχως χαρακτηριστικό πως στην ανακοίνωσή τους οι Ασπίδες, καταγγέλλουν μετά βδελυγμίας την πρόταση που έγινε, για πρόσληψη και αλλοδαπών στην Αστυνομία.
Αγνοώντας ηθελημένα βέβαια πως αυτό είναι μία πάγια τακτική σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να υποβοηθηθεί η ένταξη και η αφομοίωση των αλλοδαπών στην κοινωνία της οποίας ούτως ή άλλως είναι μέλη.

Οι απίθανοι αυτοί τύποι, λίγο πολύ κατηγορούν την ηγεσία τους και τους συνδικαλιστές συναδέλφους τους πως είναι παραδομένοι στην Αριστερά και μάλιστα στο…ΣΥΡΙΖΑ.
Αν δεν το διάβαζα με τα μάτια μου, θα έλεγα πως είναι διεστραμμένο χιούμορ.

Το «ιδεολογικό» υπόβαθρο, ξεκάθαρο.
Οι εχθροί, είναι η «νέα τάξη» δηλαδή οι διαπολιτισμικές κοινωνίες των ημερών μας οι οποίες ταυτίζονται με τον αφανισμό της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.
Είχαμε λοιπόν μέχρι τώρα τον «Επαναστατικό Αγώνα» και τη «Σέχτα» τώρα έχουμε και το αντίδοτο. Αλήθεια πως έχουν σκοπό να δράσουν; Σπεύδουν βέβαια να τονίσουν «εντός της νομιμότητας» αλλά, λίγο νωρίτερα μίλησαν για την «ίση αντίδραση» στις δολοφονικές επιθέσεις των αναρχικών.

Το δικό μου το μυαλό λοιπόν κάνει μία απλή εξίσωση:

Μήπως η επίθεση με τη χειροβομβίδα στο Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια που μόνο από καθαρή τύχη δεν προκάλεσε νεκρούς ήταν η πρόβα τζενεράλε των Ασπίδων;

Η ανακοίνωση ,είναι συνοδευμένη από φωτογραφικό υλικό ταραχών και διαδηλώσεων με τη φράση «ως πότε θα τους ανεχόμαστε;»
Μεταξύ των φωτογραφιών είναι η εξέγερση του Νοέμβρη 1973…[...]

Ολόκληρο το άρθρο στο:

http://politispittas.blogspot.com/
__________________
The fish doesn't think because the fish knows everything
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 09-03-09, 16:28
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline
 
Εγγραφή: 20-11-2008
Περιοχή: Μεστά Χίου!
Μηνύματα: 430
Απάντηση: Η ιστορια επαναλαμβανεται ή πως μια οικονομικη κριση σε συνθηκες κοινωνικης παρακμης φερνε

Μπορούμε να συζητήσουμε ώρες για αυτό το θέμα Γιώργο. Η Ιταλοί έχουν γυρίσει και το έργο-ύμνο για την διαδρομή του φασισμού περιγράφοντας τέλεια την γέννηση τον χαρακτήρα και το ρόλο του φασισμού σε μια κοινωνία.(http://www.imdb.com/title/tt0074084/ απλά δείτε το!)
Η προσωπική μου γνώμη είναι όμως ότι δεν είναι θέμα της οικονομικής ευημερίας ενός τόπου η άνοδος της ακροδεξιάς (πάντα υπήρχε και θα υπαρχή οικονομική ανεπάρκεια για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε έναν τόπο) . Ο φασισμός πάντα τροφοδοτείται από 1.αναγκη για ασφάλεια. 2.ύπαρξη (και δημιουργία) αποδιοπομπαίων τράγων. 3. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (το τονίζω για εμάς).
Παράδειγμα ότι ο φασισμός δεν έχει με την οικονομική δυσφορία μιας κοινωνίας είναι οι κεντρικές Η.Π.Α όπου τα πιο φραγκάτα κοινωνικά και «ηθικά» στρώματα την έχουν δει Άρεια φυλή και δημιουργούν την μια θρησκεία μετά την άλλη και πάντα ο χαρακτήρας τους είναι πιο φασιστικός. Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία και κάμποσες από της χώρες της Αν. Ευρώπης έχουν κάνει ήδη το βήμα της ανοχής στους φασίστες. Το αυγό εκκολάπτετε. Τα 50 χρόνια ηρεμίας ήταν αρκετά από ότι φαίνεται.


Φυσαλία το βίντεο που μας έδειξες ας σημειώσουμε ότι είναι σε μια πόλη όπου ο δήμαρχος είναι ο Ν.Κακλαμάνης (βρείτε κανέναν του Pride και ρωτήστε τον). Πάντως είναι αστείο «αφού πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν οι άνθρωποι τι τους ενοχλείται? Αλήτες? Το θέμα είναι από τα τραγικότερα της ελληνικής κοινωνίας με πολλά άτομα να δέχονται τραμπουκισμούς και ρόπαλα από ηθικούς πολίτες (κρίμας που τόσα λίγα μαθαίνονται στα φιλελεύθερα ΜΜΕ μας).

Όσο για παρακρατικούς αστυνομικούς (και πράκτορες της ΕΥΠ) τι να πούμε? Η ιστορία ποτέ δεν παγώνει και ο καθένας μας πρέπει να αναλογιστεί την θέση του και την στάση του απέναντι σε αυτά που θα γίνουν.

Εγώ αυτό που θυμάμαι πιο πολύ από ότι έχω διαβάσει στην ζωή μου είναι πως ένας συγγραφέας γύρισε στο σπίτι του από τον πόλεμο (Αγγλία) το 1939 και έκλεισε το βιβλίο που έγραψε τονίζοντας ότι όλοι τους ζούσαν σε μια ήσυχη κοινωνία που πίστευε πως όλα αυτά (ο πόλεμος της Ισπανίας) ήταν πολύ μακριά της. Το 1939.
__________________
www.tortugadive.gr
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 09-03-09, 16:40
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 04-06-2007
Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Μηνύματα: 1.172
Απάντηση: Η ιστορια επαναλαμβανεται ή πως μια οικονομικη κριση σε συνθηκες κοινωνικης παρακμης φερνε

Δείτε και αυτό!

http://www.tvxs.gr/v6982
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:07.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.