![]() |
|
|||||||
| Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Πρώτο στάδιο ρυθμιστή Self made
Εχετε δυνατότητα να μετρήσετε παροχή?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απλά μπράβο!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο
![]() Παραγγελίες δέχεστε ? Θέλω ένα με serial number < 10 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
... στην σειρά σας κύριε, έχω παραγγείλει πρώτος
![]()
|
||||
|
||||
|
Παιδιά, δεν ξέρω τι να πω.....Μπαίνοντας στο φόρουμ μετά από 5 μέρες απουσίας βρίσκομαι να μοιράζω συγχαρητήρια δεξιά-αριστερά στους χρήστες αυτού του φόρουμ.....
Αλλά αυτό που έχετε κάνει εσείς με έχει αφήσει πραγματικά άναυδη!! Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία σε κάθε δοκιμή και μελλοντική βελτίωση/τροποποίηση, βάλτε με στη λίστα των παραγγελιών και ΜΠΡΑΒΟ για το μεράκι και τις ικανότητές σας!! ![]() ![]() ΥΓ. Φοιβε, πολύ καλή η ιδέα για brand name!!! Στην πρότασή σου θα άλλαζα μόνο τη γλώσσα.... Efthimo-Milo θα ήταν ακόμα καλύτερο! ![]()
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητηρια στους μαστορες.
![]() ![]() ![]() ![]() :wors hip:![]() Παιδια μην δινετε παραγγελειες στον Μυλωνακη περιμενα πως και πως να τελειωσει για να παρουσιασει και κατι ακομα που εχει φτιαξει ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση ρυθμιστής
Παράθεση:
Eργασία: 4 πρωινά + δοκιμές. Έγινε εντελώς νέος σχεδιασμός, με αρκετούς υπολογισμούς και κάποιες "καινοτομίες". Το μόνο που χρειάστηκε να διόρθωσουμε ήταν η χαμηλή πίεση την οποία συνειδητά την είχα υπολογίσα να είναι ποιο υψηλή για να την διορθώσουμε στην συνέχεια μετά την πρώτη δοκιμή και να την φέρουμε ακριβώς στα 9,5 bar. Η φιλοσοφία της λειτουργίας είναι όμοια με αυτή των άλλων ρυθμιστών που λειτουργούν με πιστόνι. Τεχνικά χαρακτηριστικά: • 1ο στάδιο πιστονιού • Πίεση λειτουργίας 9,5 bar • Πτώση πίεσης σε ελεύθερη ροή (free flow) 2ou σταδίου 1,0 bar • 3 εξόδους χαμηλής πίεσης • 1 έξοδο υψηλής πίεσης • DIN Καινοτομίες: • Πολύ μικρός χρόνος αντίδρασης στην λειτουργία του εμβόλου. • Ομοιόμορφη παροχή στα -5m, στα -10m……., στα -35m. • κ.λ.π. ....... Options: • Υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 2 εξόδους χαμηλής πίεσης. • Υπάρχει πρόβλεψη για μία επιπλέον έξοδο υψηλής πίεσης. Έχω προγραμματίσει μια σειρά δοκιμών με συστηματική καταγραφή και αξιολογική των αποτελεσμάτων. Ανταμοιβή: H χαρά της δημιουργίας. ΥΓ1. Στο Τρίκερι θα το δείτε, λίγο υπομονή ακόμα. ![]() ΥΓ2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μάστρο - Γιάννη που τρόχισε ένα εργαλείο για να διαμορφώσουμε την έδρα στεγανοποίησης του εμβόλου. Χρήστος Ευθυμίου |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|