![]() |
|
|||||||
| Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Πρώτο στάδιο ρυθμιστή Self made
Συγχαρητηρια στους μαστορες.
![]() ![]() ![]() ![]() :wors hip:![]() Παιδια μην δινετε παραγγελειες στον Μυλωνακη περιμενα πως και πως να τελειωσει για να παρουσιασει και κατι ακομα που εχει φτιαξει ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση ρυθμιστής
Παράθεση:
Eργασία: 4 πρωινά + δοκιμές. Έγινε εντελώς νέος σχεδιασμός, με αρκετούς υπολογισμούς και κάποιες "καινοτομίες". Το μόνο που χρειάστηκε να διόρθωσουμε ήταν η χαμηλή πίεση την οποία συνειδητά την είχα υπολογίσα να είναι ποιο υψηλή για να την διορθώσουμε στην συνέχεια μετά την πρώτη δοκιμή και να την φέρουμε ακριβώς στα 9,5 bar. Η φιλοσοφία της λειτουργίας είναι όμοια με αυτή των άλλων ρυθμιστών που λειτουργούν με πιστόνι. Τεχνικά χαρακτηριστικά: • 1ο στάδιο πιστονιού • Πίεση λειτουργίας 9,5 bar • Πτώση πίεσης σε ελεύθερη ροή (free flow) 2ou σταδίου 1,0 bar • 3 εξόδους χαμηλής πίεσης • 1 έξοδο υψηλής πίεσης • DIN Καινοτομίες: • Πολύ μικρός χρόνος αντίδρασης στην λειτουργία του εμβόλου. • Ομοιόμορφη παροχή στα -5m, στα -10m……., στα -35m. • κ.λ.π. ....... Options: • Υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 2 εξόδους χαμηλής πίεσης. • Υπάρχει πρόβλεψη για μία επιπλέον έξοδο υψηλής πίεσης. Έχω προγραμματίσει μια σειρά δοκιμών με συστηματική καταγραφή και αξιολογική των αποτελεσμάτων. Ανταμοιβή: H χαρά της δημιουργίας. ΥΓ1. Στο Τρίκερι θα το δείτε, λίγο υπομονή ακόμα. ![]() ΥΓ2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μάστρο - Γιάννη που τρόχισε ένα εργαλείο για να διαμορφώσουμε την έδρα στεγανοποίησης του εμβόλου. Χρήστος Ευθυμίου |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
|
Χρήστο, Κώστα εξαιρετική δουλεία...
Καλή συνέχεια... ![]()
|
||||
|
||||
|
Στο Τρίκερι θα τον δουν οι φίλοι μας που μένουν μακριά.
Για τους ντόπιους, φυσικά θα παρουσιάσουμε τον ρυθμιστή μας και θα γιορτάσουμε το γεγονός την επόμενη Τρίτη 07.04.09 στο Σύλλογο. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παιδιά μπράβο και απο εμένα πολύ καλή δουλειά
|
|
|
||||
|
||||
|
προσωπικα θα κανω τον δικηγορο του διαβολου και θα ζητουσα να μου απαντηθει το ερωτημα της αστοχιας υλικου...
ειναι σιγουρο οτι ο μαστορας της γειτονιας μου μπορει να κατασκευασει μονος του ενα μηχανημα το οποιο θα λειτουργει ακουραστα και αποδοτικα χωρις καμια αστοχια κατω απο απειρες παραλλαγες περιβαλλοντικων συνθηκων και απαιτησεων χειριστη? και αν ναι τοτε γιατι ολοι οι δυτες που ξερω οτι γραφουν εδω εχουν επωνυμους ρυθμιστες και οχι no-name made in italy που πουλουντιαι στην αγορα και σε καλη τιμη? δεν θελω σε καμια περπιπτωση να μειωσω τον κοπο και το μερακι των παιδιων, καθε αλλο.....ισα ισα που σεβομαι τον ιδρωτα τους.... ομως πριν αρχισουμε να βουταμε στο τρικερι ή οπου αλλου με ενα εργαλειο αμφιβολης στιβαροτητας θα επρεπε να αναλογιστουμε αν ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε να αφησουμε τη ζωη μας πανω του.... (το οτι λεει ο κωστας ή ο χρηστος οτι δουλευει δεν μου λεει τιποτα, θα προτιμουσα εναν εξειδικευμενο κριτη επ'αυτου, οπως δε μου λεει τιποτα οτι δουλευει στις 100 πρωτες καταδυσεις...) Να ξαναπω οτι ειμαι παντελως ακαταλληλος να αποφανθω αν ο "πρωτος ελληνικος ρυθμιστης" μπορει να με συντροφευσει στις καταδυσεις μου.... αλλα μεχρι να με πεισει καποιος, καπως, προτιμω να μενω στα μπραβο για το κοπο των κωστα - χρηστο...και τιποτα αλλο.... |
|
|
||||
|
||||
|
Γιώργο όσο κι αν ήθελα να μπω στον πειρασμό της σκέψης σου, συγκρατήθηκα και δεν το έκανα.
Και δεν το έκανα διότι, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο το μεράκι και τη δουλειά του Χρήστου/Κώστα, και κάθε ερασιτέχνη, από οποιοδήποτε φίρμα που το μόνο που επιθυμεί είναι η αύξηση του κέρδους και η μείωση του κόστους. |
|
|
||||
|
||||
|
δεν υπαρχει ουτε μια διαφωνια με αυτα που γραφει ο rampidis...
μαλλον εχουν παρεξηγηθει εντελως οι προθεσεις μου.... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σε καμία καμία περίπτωση πάντως αρνητική διάθεση σε όσα λέω! Υ.Γ. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε ποια είναι τα πλάνα της ομάδας για ποιοτικούς ελέγχους, μελλοντικές βελτιώσεις κτλ ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|