![]() |
|
|||||||
| Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!
Οντως δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα,έχει πολλά σηκωμένα ντουβάρια και κλειστά αυτιά η παρέα.
Ανθρωποι λένε το πιάσιμο ενός ψαριού φόνο κανονικά θα έπρεπε να ζούν σε αποστειρωμένες φιάλες ή σε κάποιο κελί στο Ορος........ Ανθρωποι που δεν ρίχνουν άγκυρα στην ποσειδωνεία αλλά δέχονται να ψαρεύουν οι επαγγελματίες στα πάρκα,........τι να πείς;; Ούτε αιμοσταγής δολοφόνος (ψαριών) είμαι,ούτε χαίρομαι να φυτεύω ατσάλι στα μάτια των ψαριών,έτσι είναι η παρέα μου,έτσι είναι και όσοι συναναστρέφομαι και προσπαθούν να επιρεάσουν τους κολλημένους,.....παντού υπάρχουν κολλημένοι,γιατί μας χρεώνεται μόνο αυτό;;........ Χαίρομαι που πιάνω 2-3 όμορφα ψαράκια να τα φάω με την γυναίκα μου και τα 2 μικρά παιδιά μου.-..........αυτό μόνο,τίποτα περισσότερο,......δεν φτάνει ε;;; ![]() Αν είμασταν 200,000 θα είχαμε και ποδοσφαιρική ομάδα. Το ψαροτούφεκο δεν κάνει "ζημιά",το ψ/τ δεν εξαιρεί πάνω από το 1% των ψαριών εκεί έξω και μιλάτε τόσο σκληρά γι'αυτό,........τους εργοστασιάρχες πρέπει να τους λιντζάρετε και τους τρατάρηδες να τους κρεμάτε........έτσι κάνετε;;εε;;; Κρατήστε την οργή σας για κάτι πιό επιβλαβές..... Μανώλη μου, Αυτό που λές: Παράθεση:
Δες τα πρώτα μηνύματα,......δες,.......ακόμη και τα μηνύματα της ομάδας διαχείρισης ....... πολλλύυυυυυυ ειρωνεία!!Νά το δάσος!! Εκεί,........Να δώσω και παραπάνω βαρύτητα και στοχασμό στην δημοσίευσή μου: Akira Kurosawa,Bauhaus,Sergei Dragunov,5th Bienalle ,σέιβ δε σαγανάκι.
|
|