Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-04-09, 20:40
Το avatar του χρήστη Γιώργος Δεμέτης
Γιώργος Δεμέτης Γιώργος Δεμέτης is offline

Απάντηση: Βαθειές εσωτερικές σκέψεις

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο psyche Εμφάνιση μηνυμάτων

Η αριθμητική διαφορά αυτόνομων και ψαροτουφεκάδων, δεν λέει απολύτως τίποτα. Ακόμα κι αν αφήσουμε στην άκρη ένα σωρό παραμέτρους όπως κόστος, απαιτήσεις εκπαίδευσης, συνήθεια κ.ο.κ. -που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις αφήσουμε απ' έξω- και πάλι η σύγκριση δεν έχει το νόημα που της δίνεις.

Αν θες να διερωτηθείς τι προτιμάει ο άνθρωπος να κάνει, να παρατηρεί ή να κυνηγάει, τότε η σύγκριση είναι μεταξύ υποβρύχιων κυνηγών και ΟΛΩΝ των υπολοίπων ανθρώπων που απολαμβάνουν τη φύση-θάλασσα χωρίς να κυνηγάνε.

Να σου πω την αλήθεια νούμερα δεν έχω μπροστά μου, αλλά κάτι μου λέει πως όλοι όσοι πάνε απλώς για μπάνιο στη θάλασσα, αράζουν στην παραλία, πάνε βόλτα με ένα καραβάκι, πίνουν ένα καφέ με θέα τη θάλασσα, κάνουν θαλάσσιο σκι ή απλώς πάνε να πηδηχτούν το βράδυ στην αμμουδιά, είναι μάλλον κατα τί περισσότεροι από τους υποβρύχιους κυνηγούς.

Η θάλασσα δεν είναι προνόμιο ή χώρος των αυτόνομων, των ελευθεράδων και των ψαροτουφεκάδων.
Όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη θάλασσα, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να βουτήξουν ποτέ το κεφάλι τους ούτε ένα μέτρο κάτω από την επιφάνειά της. Μην το ξεχνάς αυτό.
Τώρα αν πω ότι αυτό που λες έχει σχέση με στατιστική ανάλυση δείγματος μάλλον δεν μου βγαίνει λογικό. Εμείς εδώ συγκρίνουμε κατα κάποιον τρόπο ίδιες δραστηριότητες. Οι υποβρύχιες δραστηριότητες κατά την νομική ορολογία δεν περιλαμβάνουν τις κατηγορίες των ανθρώπων που αναφέρεις. Οπότε η επιχειρηματολογία σου μάλλον είναι εσφαλμένη.
Παιδιά προς θεού μην αρχίσουμε αναλύσεις με αντιπαλότητες γιατί δεν βγαίνει άκρη. Η παρατήρηση μου έγινε για αυτή την δήλωση:
<<Όσο για το αν μόνο σκοτώνουν οι ψαροτουφεκάδες, προφανώς δεν ισχύει, είναι μάλλον φύσει αδύνατο κάποια στιγμή οποιοσδήποτε άνθρωπος βρίσκεται στη θάλασσα να μη ζήσει κάποια "μαγική" στιγμή που θα τον αφήσει έκθαμβο. Είναι στη φάση αυτή που ο ψαροτουφεκάς θα κάνει στην άκρη το τουφέκι. Όσο πιο μεγάλες ευαισθησίες έχει, τόσο πιο συχνές αποκαλύψεις βιώνει. Εξακολουθεί παρόλα αυτά να μπαίνει με ένα τουφέκι στη θάλασσα...>>

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:28.