![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 25.5-06.06.09: S/S Burdigala Project - η έρευνα συνεχίζεται!
Les Grecs remontent l´histoire du "Burdigala"
Ένα άρθρο για το "S/S Burdigala Project" στην Sud Ouest από τον Jean-Paul Vigneaud. |
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά, σας ευχαριστούμε και για την αναφορά στο σύλλογο!
Μας δίνετε μια όμορφη ελληνική περηφάνεια -έτσι για αλλαγή! ![]()
|
||||
|
||||
... τα γαλλικά μου μέσα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρον άρθρο
![]() Παρά τα πτωχά μου Γαλλικά, διαπιστώνω ότι δεν συμπεριλαμβάνει ο δημοσιογράφος σύνδεσμο που παραπέμπει στην ιστοσελίδα www.keadive.gr με την πλούσια ιστορική και καταδυτική περιγραφή του S/S Burdigala. Γιώργο Καρέλα μήπως μπορείς να παραθέσεις ένα σχόλιο για αυτό το θέμα στο www.sudouest.com ;
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Στα πλαίσια του Διήμερου εορτασμού για τη διάσωση του Πύργου Αγ. Μαρίνας Κέας, δράση στην οποία είμαι αναμεμειγμένος, για την οποία χορηγός επικοινωνίας είναι το ΣΚΑΪ TV & Radio και Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, σήμερα στις 17:45 προσκλήθηκα να μιλήσω για τα ναυάγια της Κέας από την εκπομπή της Χριστίνας Βίδου & Εύας Αντωνοπούλου Ζωή.gr
Όσοι έχετε τη δυνατότητα την ακούτε στη συχνότητα 100.3 FM από τις 16:00 – 18:00.
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|