![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Είμαστε η μειοψηφία...
Εξαιρετικά διδακτική περίπτωση Σώτο.
Μπράβο στα παιδιά του gd, έχουν δείξει το ήθος τους και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το φόρουμ. ![]() Επαληθεύεται και το συμπέρασμα που έχω βγάλει εδώ καιρό. Μόνο ο καλός και άξιος ψαροντουφεκάς τολμάει να γυρίσει από ψάρεμα χωρίς ψάρι..... Κάποιοι άλλοι νιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν έστω και μ' έναν τερατοαστερία προκειμένου να αποδείξουν τα αναπόδεικτα....
|
|||
|
|||
Γιώργο όντως η φωτογραφία σου αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Όμως αυτός ο τσοπάνης νεοέλληνας που βγήκε απ' την πόλη στο χωριό του για να θυμηθεί τα παλιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ψαροντουφεκάς.
Γι αυτόν όντως είναι τρόπαιο. Αυτός το δείχνει στα παιδιά του και το χαίρεται. Ελπίζω να του είπες κάτι και να μην έμεινες απλά στη φωτό. Έχω γλιτώσει μερικά τέτοια χταποδάκια από πιτσιρικάδες, μάλιστα κάποιοι πήγαν και τα έστειλαν πίσω στο θολάμι τους (δεν ήταν χτυπημένα) και του κουβέντιαζαν μάλιστα μετά! Πρόσφατα άκουσα μεταξύ ψαράδων πως υπάρχει διαταγή λιμεναρχείου (δεν ξέρω αν είναι τοπική ή κεντρική) ώστε τα γρι-γρι να κρατάνε το 30% των χταποδιών που αλιεύουν με τα βρωμοεργαλεία τους και είναι παράνομα (<500γρ). Ξέρει κανείς κάτι; |
|
||||
|
||||
Ηλία, δεν είναι καν χταποδάκι....
Είναι αστερίας.
|
|||
|
|||
Ώχχχ
Καλά λες, έχω συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες και το θεώρησα δεδομένο, αλλά η βλακεία του κυρίου ξεπέρασε τα συνηθισμένα όρια. Καλά που τον κάρφωσε τον παλιαστερία μην του φύγει...ξέρεις τι θεριό είναι αυτό;;; |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|