Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Ο πρώτος μου εξοπλισμός
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό;

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-11-09, 12:00
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αγορά στολής για χειμώνα.

Προσωπικη μου αποψη στο θεμα επιλογης στολης για το ξεκινημα ειναι μονον η υγρου τυπου . Την στεγανη την αποκλειω σαν πρωτη και μοναδικη επιλογη , επισης και την ημιστεγανη την θεωρω δυσχρηστη για καποιον που θα παρει πρωτη φορα εξοπλισμο . Η στεγανη ειναι ιδιαιτερα δυσχρηστη (χωρις να θελω να μειωσω κανεναν) σε σχεση με την υγρου τυπου . Γνωμη μου ειναι οτι η υγρου τυπου θα σας εξυπηρετησει ολοκληρο τον χρονο και αν και οταν αποφασισετε να παρετε δευτερη φορμα τοτε να κοιταξετε τις δυο αυτες πιθανοτητες . Ολοι οι τυποι ειναι εξαιρετικοι , θαυμασιοι ευχρηστοι κλπ κλπ , αλλα οι στεγανες και ημιστεγανες κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι μεταγενεστερες επιλογες . Μην παρασυρεστε απο μοδες - techιλικια κλπ . Αν εισαστε Open Water δεν πρεπει να πατε εκει που λενε οι "παλιοι" οτι επικρατουν ιδιαιτερα χαμηλες θερμοκρασιες (θα πατε μετα απο εκπαιδευση και εμπειρια ) . Αφηστε τα για αργοτερα (λεω εγω ) . Μπαινει χειμωνας και ολοι μας κρυωνουμε . Το καλοκαιρι θα παραζεσταθειτε και θα ψαχνετε να αγορασετε ξανα φορμες . Καλυτερα να δωσετε κατι παραπανω για να αγορασετε εναν ρυθμιστη πιεσης ή - και εναν πλευστοτητας ( ή να με κερασετε 3 εβδομαδες στα Cocos ) . Οπως ειπαν και αλλοι , με , πανω κατω , 200 ΕΥΡΩ καλυπτεστε . Δεν ειναι θεμα τσιγγουνιας αλλα πρακτικοτητας . ΟΚ , σιγουρα δειχνουμε πιο στυλατοι μεσα στις ημι και στεγανες , ακομα πιο μαχιμοι θα δειχνουμε και στα σκαφανδρα μιας ατμοσφαιρας , ετσι ωστε οι φιλοι-ες μας να μας θαυμαζουν και να συμβαδιζουμε με τους εμπειρους και επαγγελματιες (περιπου και μονον σε θεμα εξοπλισμου ) . Υγρου λοιπον και καλες πολλες βουτιες .

Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:51.