![]() |
|
|||||||
| Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Καλησπέρα και απο μένα, είμαι η Ρίτσα είμαι 22 χρονών. Φοιτήτρια στο τμήμα Επιστημών της θάλασσας του Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ελπίζω τουλάχιστον μερικά απο τα μέλη να γνωρίζουν αυτήν την σχολή γιατί δεν είναι και πολύ γνωστή ). Η σχέση μου με τις καταδύσεις: έχω:
I.Open water Diver 2007 (PADI) II.Advanced open water 2007 (PADI) Από τον καινούριο χρόνο θα πάω με το πρόγραμμα erasmus στο αντίστοιχο τμήμα της Ισπανίας στα Κανάρια νησιά, οπότε περιμένω πώς και πώς να πάω να κάνω καταδύσεις. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Αν συνεχίσεις τις περιηγήσεις σου στο φόρουμ, θα ανακαλύψεις κάμποσους συναδέλφους σου εδώ γύρω.... Εννοείται ότι έχεις δεσμευτεί για καταδυτική ανταπόκριση από Κανάρια... (το είπε, παιδιά, δεν το είπε; )Ανυπομονώ να πας!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα φιλοι μου.
Όνομα: Χρηστος Παπανεστωρας Ηλικία: 40 Επάγγελμα: Ηλεκτρονικος / Κατοχος καταδυτικου κεντρου στην Καρδαμυλη Μεσσηνιας Καταδυτική Εκπαίδευση:CMAS 1* ,PADI OWI Καταρχην συγχαρητηρια για το πολυ καλο φορουμ,και μια και βρεθηκα εδω να στειλω και χαιρετισματα στον καλο φιλο και συναδελφο Παρη Σοφο.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zoh : 21-01-10 στις 23:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Welcome Χρήστο απο την όμορφη Καρδαμύλη και την όμορφη γειτονισα την Στούπα !!! ![]() ![]() Αχ Στούπα...
|
||||
|
||||
|
Χρήστο καλώς ήλθες!
|
|||
|
|||
|
Καλώς μας ήρθες Χρήστο
![]()
|
|||
|
|||
|
Ας γνωριστούμε...
Καλησπερα και απο εμενα καλως σας βρηκa
Λοιπον ειμαι ο Όνομα: Νικος Γκικας Ηλικία: 45 Επάγγελμα: Ιδιωτικος υπαλληλος Καταδυτική Εκπαίδευση:AOW IANTD Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καμοια βουτια (εκτος νερου σε φαγοποτι τα ειπαμε με κανενα δυο απο εσας ) Καλως σας βρηκα και παλι |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|