![]() |
|
|||||||
| Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Βγέθι Κερατέας
Παράθεση:
Δεν ειναι απαραιτητα ετσι ! Ισως η ιδιοκτησια του να φτανει σχεδον μεχρι εκει που αρχιζει το νερο , αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι μπορει να περιφραξει , ποσο μαλλον να χτισει . Συνηθως οι ιδιοκτητες παραθαλασσιων οικοπεδων ειτε περιφρασσουν μεχρι εκει που τους επιτρεπει ο νομος , ξεχνωντας το υπολοιπο κτημα τους , ειτε απλα το αφηνουν ανοικτο στην πλευρα που βλεπει θαλασσα , ειτε βεβαιως βεβαιως αψηφουν τους παντες και τα παντα και περιφρασσουν και δυο μιλια θαλασσα (που λεει ο λογος ) . Ο νομος σιγουρα δεν τον καλυπτει , ακομα και αν ειναι νομιμη ιδιοκτησια του μεχρι εκει που περιεφραξε .
|
|||
|
|||
|
Παιδες ο τυπος μπαζωνει την θαλασσα αυτη στιγμη,για να κλεισει κ την πλευρα της θαλασσας.δυστυχως εχει προχωρησει παρα πολυ κ ο τυπος δουλευει νυχτα,για να γλυτωσει.εχουμε παει στον δημαρχο κερατεας , εχουν γινει καταγγελιες απο πλευρας μας κ οχι μονο, κ τα πραγματα εχουν σκληρηνει παρα πολυ.περισσοτερα θα σας πει η κρυσταλλεια οπου θα προσπαθησω να ενημερωνω πλεον προσωπικα,γιατι δεν μπορω να τα γραψω δημοσια.θα χρειαστουμε παντως βοηθεια......καθε φυσεως....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akisdap13 : 28-03-10 στις 12:40. |
|
|
||||
|
||||
|
Aki που έχουν γίνει οι καταγγελίες δεν μας είπες. Σας απάντησαν ???
Βάλατε κάποιον δικηγόρο να το ψάξει ???
|
|||
|
|||
|
εχουμε παει κ πολεοδομια και δημαρχειο κερατεας εχει ερθει κ ο δημαρχος εδω , κ αστυνομια , κ λιμεναρχειο κ ολοι μας λενε ενα πραγμα....ντρεπομαστε κ παρτε το νομο στα χερια σας , κτλ κτλ.λοιπον στελνω φωτο νομιζω χρησιμες κ θα σας εξηγησω το λογο....
|
|
|
||||
|
||||
|
Δεν μας έδωσες ποτέ όμως το όνομα του που σου είχαμε ζητήσει.
|
|||
|
|||
|
στο εστειλε με μην σημερα....νομιζω δηλαδη σε εσενα .Ηλι@δης Π@ρης λεγεται.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ακη το γνωρίζω το όνομα του πλέον. Από εμάς τι βοήθεια θέλεις ακριβώς ???
Εγώ δεν εχω πάρει κανένα μήνυνα απο εσένα μάλλον αλλού το έστειλες.
|
|||
|
|||
|
28/12/09
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Μακάρι να γίνει ότι και στο Ελληνικό, αλλά η προσωπική μου εμπειρία με καταπατήσεις και την νομική διαδικασία για δικαίωση με κάνει απαισιόδοξο. Επειδή το μόνο που βλέπω να ταρακουνάει τους τοπικούς υπεύθυνους είναι η δημοσιότητα, αν τελικά διοργανωθεί η εξόρμηση/κατάδυση στις 2/5 είμαι μέσα.
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|