Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτική Επικαιρότητα > Νέες εκδόσεις
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Εκδόσεις σχετικές με την κατάδυση, νέα DVD κ.λπ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-01-10, 14:09
ydetor ydetor is offline

Ψηφιακό βιβλίο "Φυσιολογία της Ελεύθερης Κατάδυσης"

Κύριε Χριστοδούλου

Ευχαριστώ για το σύντομο φροντηστήριο ηθικής και συμπεριφοράς.

Να θέσω και εγώ ένα - δύο ερωτήματα σε εσάς:

1. Δεν φαίνεστε καθόλου χαρούμενος με την 2η έκδοση του βιβλίου μου "Φυσιολογία ης Ελεύθερης Κατάδυσης" σε ψηφιακό βιβλίο. Γιατί;

2. Πείτε μας, ποια είναι η σχέση σας με την φυσιολογία της ελεύθερης κατάδυσης μέχρι σήμερα;

3. Συγνώνη και πάλι που η παρουσία μου ενοχλεί κάποιους, αλλά τι να κάνουμε, κάποτε όλοι περνάμε το όριο της ευγενικής σιωπής.

Γιάννης Δετοράκης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-10, 14:15
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Ψηφιακό βιβλίο "Φυσιολογία της Ελεύθερης Κατάδυσης"

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ydetor Εμφάνιση μηνυμάτων
3. Συγνώνη και πάλι που η παρουσία μου ενοχλεί κάποιους, αλλά τι να κάνουμε, κάποτε όλοι περνάμε το όριο της ευγενικής σιωπής.
Αυτά τα κάποιους και σιωπή και ομίχλη δεν τα καταλαβαίνω. Ποιούς και γιατί ενοχλεί η παρουσία σας; Ονόματα και λόγοι παρακαλώ. Αλλιώς το θέμα θα πρέπει να μεταφερθεί στην ενότητα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (σχήμα λόγου, δεν υπάρχει τέτοια ενότητα)

Νεοκλής
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-10, 14:15
elinoplop elinoplop is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Θεσσαλονικη

Παράθεση:
Κύριε Χριστοδούλου

1. Δεν φαίνεστε καθόλου χαρούμενος με την 2η έκδοση του βιβλίου μου "Φυσιολογία ης Ελεύθερης Κατάδυσης" σε ψηφιακό βιβλίο. Γιατί;

2. Πείτε μας, ποια είναι η σχέση σας με την φυσιολογία της ελεύθερης κατάδυσης μέχρι σήμερα;

Γιάννης Δετοράκης

Kύριε Δετοράκη

τις ερωτήσεις σας ίσως και να τις απαντήσει ο Κος. Χριστοδούλου, αλλά εσείς γιατί δεν απαντάτε στις δικές του ή της Κας. Σαλωμίδη?

Η παρουσία σας δεν ενοχλεί κανένα, ο τρόπος σας όμως είναι ενοχλητικός για μένα

Ελίνα Σαμαρά
Παλιά 27-01-10, 14:30
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος

Παράθεση:
Κύριε Χριστοδούλου

Γιάννης Δετοράκης
Κύριε Δετοράκη, όπως έγραψα και κατ' ιδίαν σε άτομα του φόρουμ οι παρεμβάσεις μου γίνονται με φιδώ διότι είμαι χύμα, αθυρόστομος και ενίοτε άκρως παρεξηγίσμος. Τελωσπάντων. Επειδή όμως σέβομαι το κάθε άτομο με το οποίο συνομιλώ θα σας απαντήσω στα ερωτήματα που μου θέσατε.

1. Κάθε άλλο! Πληροφορήθηκα για την ύπαρξη του βιβλίου σας από το διαδίκτυο και ίσως το αγοράσω κιολας. Έχω δει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σελίδες που παραθέσατε και ομολογώ πως θα διάβαζα το βιβλίο σας χωρίς περιστροφές. Στο κάτω κάτω να επιτέλους και κάτι ελληνικό από άτομα που φαίνεται πως ξέρουν την δουλειά τους. Σας συγχάιρω για το έργο σας και πάντα τέτοια!

2. Η σχέση μου με τη φυσιολογία γενικότερα πηγάζει από την επαγγελματική μου φύση καθότι είμαι φαρμακοποιός εν ενεργεία και έχω διατελέσει επι σειρά ετών υπάλληλος σε φαρμακευτικές εταιρείες στον τομέα της ιατρικής ενημέρωσης. Σαν μέρος των σπουδών μου λοιπόν και σαν μέρος της δουλειάς μου μετέπειτα η ενασχόληση με τη φυσιολογία ήταν μια φυσική κατάσταση η οποία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Δεν έχω συμμετέχει σε καμία έρευνα αλλά είμαι αναγνώστης των εξελίξεων μπαίνω καθημερινά στο medline, παραγγέλνω άρθρα από τη βιβλιοθήκη του νοσοκομείου Λευκωσίας και γενικότερα ψάχνω διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν. Επειδή τυχγάνει να είμαι και δύτης με ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον στη φυσιολογία της κατάδυσης έχω ψάξει το θέμα βιβλιογραφικά και έγραψα ένα - δυό σχετικά άρθρα που μπορεί ο καθένας να τα βρεί και στο διαδίκτυο. Δεν φιλοδοξώ να γίνω συγγραφέας ούτε να παίξω το ρόλο κανενός επαγγελματία καθώς όπως σας είπα ήδη έχω αποχωρήσει από το χώρο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε η δόξα ούτε το χρήμα από αυτό τον τομέα. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Αν θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνηση στη διάθεσή σας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-10, 14:53
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Παράθεση:
Αγαπητέ κύριε Δετοράκη, με συγχωρείτε κιόλας για την επέμβαση, μια και δεν μου πέφτει λόγος, αλλά παρακολουθώ εδώ και μερικές ημέρες την εξέλιξη μιας παρεξήγησης η οποία προέκυψε από λάθος σημεία αναφοράς. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ και νομίζω και αρκετοί από τους αναγνώστες μας.

Τόσα μέλη, του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ συλλόγου μας, σας ανέφεραν ότι ο σύλλογος αυτός δεν έχει το ίδιο πεδίο δράσης και τους ίδιους στόχους με τους επαγγελματίες, και ότι είμαστε η λάθος διεύθυνση, όμως εσείς αγνοήσατε ένα τόσο απλό πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί, ίσως, στον καθένα μας. Όπως ανέφεραν όλοι μέχρι στιγμής, ο σύλλογος μας είναι ερασιτεχνικός και ο Σώτος Χριστοδούλου, όπως καλώς έπραξε, ανέφερε και τα ονόματα της ιδρυτικής ομάδας.

Είμαι σίγουρος ότι πραγματικά έχετε μπερδέψει του συλλόγους. Εκτός αυτού θα ήθελα να σας πω ότι εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω να υπάρχει καμμιά εμπάθεια από τα μέλη του φόρουμ μας, ενάντια σε σας και στο εκπαιδευτικό ή ερευνητικό σας έργο.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε μέσω παράθεσης των διαδικτιακών κόμβων, από διάφορους καταδυτικούς συλλόγους της Ελλάδας, μέχρι να βρεθεί ο σύλλογος στον οποίον υπήρξατε ιδρυτικό μέλος και να τελειώσει έτσι η παρξήγηση, η οποία δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Κάνω εγώ την αρχή και σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Κατάδυσης.

Κύριε Δετοράκη, είσαστε εδώ και χρόνια ένα γνωστό και συνεπές πρόσωπο στον χώρο της κατάδυσης και δεν νομίζω ότι σας ταιριάζει ούτε αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, αλλά ούτε και οι κατηγορίες για εμπάθεια εναντίον σας από τα μέλη του συλλόγου μας. Πολύ περισσότερο η μη παραδοχή της λανθασμένης εντύπωσης, ότι αποτελείτε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και η ταυτόχρονη μη παραδοχή του ότι βρίσκεστε να διεκδικείτε δικαιώματα στον λάθος ιστότοπο, δεν συνάδει με την μέχρι τώρα συνεπή πορεία σας. Πόσο απλό θα ήταν να πείτε ότι κάνατε λάθος στον σύλλογο και να τελειώσει εκεί το θέμα;

Η παρουσία σας δεν ενοχλεί κανέναν κύριε Δετοράκη και η σιωπή είναι μια κατάσταση η οποία δεν επιδέχεται επίθετα. Επίσης η πρόκληση για σύγκριση γνώσεων και προσφοράς με τον Σώτο Χριστοδούλου, δείχνει, αν μη τι άλλο, έναν στείρο ανταγωνισμό και μια επίδειξη για εσωτερική κατανάλωση.

Όλα αυτά είναι γραμμένα χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας από μέρους μου, δεν γνωριζόμαστε έτσι κι΄ αλλιώς, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτή η μη κατανοητή αντιπαράθεση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Γκαλών

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Galon : 27-01-10 στις 14:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-10, 21:16
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη

δεν καταλαβαινω τιποτα πια...

πραγματικα...

Ολα γυρω μου ειναι στα ορια του παραλογου...

ειναι δυνατον η φυση να εχει εξελιξει το μονοκυτταρο σε ενα ον που μπορει να μετασχηματιζει 01010101010101 σε ιδεες, χρωματα και ηχους και ομως να μην μπορουμε στην ουσια να συνεννοηθουμε;

ειναι δυνατον το θαυμα της εξελιξης να ειναι μια τοσο μεγαλη μπαρουφα;

ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας θεος που να μπορει να μας σωσει απο τον ανθρωπινο εαυτο μας (που λεει και ο Κουροσαβα)

ξυπναω καθε μερα και βλεπω τον κοσμο να βγαινει στο δρομο για μαχη με οπλο ενα τιμονι

Οι συναδελφοι στη δουλεια τσιριζουν ο ενας στον αλλο....

η γειτονισα μου βριζει τα παιδια της ολη μερα

και ανθρωποι που ειναι σε αυτο τον χωρο απο υποτιθεται αγνη λατρεια για τη μαμα θαλασσα κοιτανε ο ενας τον αλλο με μισο ματι....

πως γινεται να μιλαμε ολοι ελληνικα αλλα κανεις να μην μπορει να συνεννοηθει με κανενα;

ξερει κανεις γιατι;

μπορει να βοηθησει κανενας;

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:32.