![]() |
|
Εκδόσεις σχετικές με την κατάδυση, νέα DVD κ.λπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ψηφιακό βιβλίο "Φυσιολογία της Ελεύθερης Κατάδυσης"
Παράθεση:
Τόσα μέλη, του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ συλλόγου μας, σας ανέφεραν ότι ο σύλλογος αυτός δεν έχει το ίδιο πεδίο δράσης και τους ίδιους στόχους με τους επαγγελματίες, και ότι είμαστε η λάθος διεύθυνση, όμως εσείς αγνοήσατε ένα τόσο απλό πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί, ίσως, στον καθένα μας. Όπως ανέφεραν όλοι μέχρι στιγμής, ο σύλλογος μας είναι ερασιτεχνικός και ο Σώτος Χριστοδούλου, όπως καλώς έπραξε, ανέφερε και τα ονόματα της ιδρυτικής ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι πραγματικά έχετε μπερδέψει του συλλόγους. Εκτός αυτού θα ήθελα να σας πω ότι εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω να υπάρχει καμμιά εμπάθεια από τα μέλη του φόρουμ μας, ενάντια σε σας και στο εκπαιδευτικό ή ερευνητικό σας έργο. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε μέσω παράθεσης των διαδικτιακών κόμβων, από διάφορους καταδυτικούς συλλόγους της Ελλάδας, μέχρι να βρεθεί ο σύλλογος στον οποίον υπήρξατε ιδρυτικό μέλος και να τελειώσει έτσι η παρξήγηση, η οποία δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Κάνω εγώ την αρχή και σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Κατάδυσης. Κύριε Δετοράκη, είσαστε εδώ και χρόνια ένα γνωστό και συνεπές πρόσωπο στον χώρο της κατάδυσης και δεν νομίζω ότι σας ταιριάζει ούτε αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, αλλά ούτε και οι κατηγορίες για εμπάθεια εναντίον σας από τα μέλη του συλλόγου μας. Πολύ περισσότερο η μη παραδοχή της λανθασμένης εντύπωσης, ότι αποτελείτε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και η ταυτόχρονη μη παραδοχή του ότι βρίσκεστε να διεκδικείτε δικαιώματα στον λάθος ιστότοπο, δεν συνάδει με την μέχρι τώρα συνεπή πορεία σας. Πόσο απλό θα ήταν να πείτε ότι κάνατε λάθος στον σύλλογο και να τελειώσει εκεί το θέμα; Η παρουσία σας δεν ενοχλεί κανέναν κύριε Δετοράκη και η σιωπή είναι μια κατάσταση η οποία δεν επιδέχεται επίθετα. Επίσης η πρόκληση για σύγκριση γνώσεων και προσφοράς με τον Σώτο Χριστοδούλου, δείχνει, αν μη τι άλλο, έναν στείρο ανταγωνισμό και μια επίδειξη για εσωτερική κατανάλωση. Όλα αυτά είναι γραμμένα χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας από μέρους μου, δεν γνωριζόμαστε έτσι κι΄ αλλιώς, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτή η μη κατανοητή αντιπαράθεση. Με φιλικούς χαιρετισμούς Δημήτρης Γκαλών
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Galon : 27-01-10 στις 14:57. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη
δεν καταλαβαινω τιποτα πια...
πραγματικα... Ολα γυρω μου ειναι στα ορια του παραλογου... ειναι δυνατον η φυση να εχει εξελιξει το μονοκυτταρο σε ενα ον που μπορει να μετασχηματιζει 01010101010101 σε ιδεες, χρωματα και ηχους και ομως να μην μπορουμε στην ουσια να συνεννοηθουμε; ειναι δυνατον το θαυμα της εξελιξης να ειναι μια τοσο μεγαλη μπαρουφα; ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενας θεος που να μπορει να μας σωσει απο τον ανθρωπινο εαυτο μας (που λεει και ο Κουροσαβα) ξυπναω καθε μερα και βλεπω τον κοσμο να βγαινει στο δρομο για μαχη με οπλο ενα τιμονι Οι συναδελφοι στη δουλεια τσιριζουν ο ενας στον αλλο.... η γειτονισα μου βριζει τα παιδια της ολη μερα και ανθρωποι που ειναι σε αυτο τον χωρο απο υποτιθεται αγνη λατρεια για τη μαμα θαλασσα κοιτανε ο ενας τον αλλο με μισο ματι.... πως γινεται να μιλαμε ολοι ελληνικα αλλα κανεις να μην μπορει να συνεννοηθει με κανενα; ξερει κανεις γιατι; μπορει να βοηθησει κανενας; |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|